Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
Advertisements

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Základy sportovního tréninku mládeže
Společnost pro mukopolysacharidosu
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
FLORBAL pro trenéry navazuje na seminář „Florbal pro pedagogické pracovníky“ Lektor: Tomáš Hradil.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Merhautova 37
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH. CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
Horáčkova 1095/1 Praha4.  Jsme speciální mateřská škola se speciálně pedagogickým centrem.  Poskytujeme péči dětem se speciálními vzdělávacími potřebami,
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
Výstupy z Úvodního semináře
Program profesionalizace rozhodčích v ČSLH Vladimír Mana.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.
LILIUM CANDIDUM J.Víchová Klinika dětské hematologieaonkologie FNM Oddělení klinické psychologie FNM.
Rozdíly v trénování dorostu a žactva. Školení trenérů 3.třídy Hradec Králové
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614,
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Řízení sportovního tréninku
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Plavecká výuka v návaznosti na výkonnostní plavání Mgr. Daniel Jurák 2015.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Cíle projektu a projektové aktivity Aktivity na národní úrovni  Podpora Národní pracovní skupiny v práci na  Národním akčním plánu ochrany práv dětí.
Sady 5. května Plzeň
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Cyklistický kroužek V listopadu na ZŠ s RVMPP Buzulucká zahájil svou činnost nový sportovní kroužek, který je zaměřen na cyklistiku. Kroužek vznikl pod.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
NEDOVOLENÉ ZÁKROKY V LEDNÍM HOKEJI GABRIELA PAVLOVÁ.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Popisuje: Vojtěch Zedek
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Projekt „Létající trenéři“
Nábor mladých fotbalistů
Tel:
Vztahy a pravidla soužití - rodina
BSE České Budějovice o. s.
E – synergie Seznam se bezpečně!
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Požadavky trenérů ČSLH
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Tenis
Vše je připraveno, premiérové Christmas Games 2018 mohou začít…
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Třinecká obchodní akademie
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
Transkript prezentace:

Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!

Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…

Pojďme společně vytvořit Sparťanskou budoucnost.. Přiveďte k nám na Spartu svého syna nebo dceru a ukažte mu jeden z nejrychlejších a nejpopulárnějších sportů na světě.

Proč začít právě s hokejem? Hokej je především jedna velká ZÁBAVA… Naučíš se bruslit, získáš vytrvalost, sílu, rychlost a zlepšíš si koordinaci… Hokej je kolektivní sport, být součástí týmu je nádherný pocit… Najdeš si spoustu nových kamarádů, se kterými se společně naučíš disciplíně, zodpovědnosti a vzájemné spolupráci… Hokej je bezpečná hra – používáme kvalitní hokejové výstroje… Hokejem bude žít celá tvá rodina, která Ti bude neustále fandit a podporovat Tě…

A proč právě u nás na Spartě? Dostane se Ti té nejkvalitnější péče, jak na ledě, tak mimo něj. Pod dohledem profesionálních trenérů bude Vaše dítě vyrůstat a kráčet po boku svých velkých hokejových vzorů. Z našich mládežnických týmů vyrostli hráči slavné NHL jako je David Výborný, Jan Hlaváč, Jaroslav Hlinka nebo hráči české extraligy jako Tomáš Pöpperle či Jan Hanzlík. Hráči juniorů našeho klubu pravidelně reprezentují Českou republiku na světových šampionátech. Hráči prvních tříd se pravidelně zúčastňují exhibic při extraligových zápasech, na které mají rodiče vstup zdarma.

Co Sparta nabízí? Každý nově příchozí sparťánek má 3 měsíce zdarma Možnost zapůjčení kompletní hokejové výstroje na první 2 roky zdarma Trénink na ledě 3x týdně v pravidelných časech, převážně od 13:00 O Vaše děti se budou na trénincích vždy starat minimálně 3 profesionální trenéři Těšíme se na Sparťanskou budoucnost!

V případě zájmu o další informace kontaktujte trenéra Davida Štětinu na tel.: nebo na e- mailovou adresu: