Preventivně výchovná činnost Propagační materiály k informování o základních opatřeních ochrany obyvatelstva formou letáků, skládaček a dalšího propagačního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Integrovaný záchranný systém
Advertisements

Ochrana člověka za mimořádných událostí
let TRINS Ukázka zásahu jednotky HZS Karlovy Vary při úniku chemické látky z cisterny Střední odborná škola logistická a střední odborné.
MOSTY 2009 Ohlédnutí za předsednictvím EU, úkoly HZS ČR při výchově a vzdělávání, budování informační společnosti plk. Ing. Jiří Chalupa ředitel odboru.
Asociace bezpečnostních poradců
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Nouzové přežití obyvatelstva a humanitární pomoc
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BOLATICE
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
Prevence závažných havárií a ochrana obyvatelstva u HZS ČR
Integrovaný záchranný systém v Moravskoslezském kraji
Cvičení složek IZS „KV Aréna“
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
Krajský úřad Vysočina, ul. Žižkova 57, Jihlava
Spolupráce Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje s dobrovolníky nestátních neziskových organizací Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje mjr.
HZS ČR organizace a řízení
Organizační členění ÚO
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
Jednotky požární ochrany
Krizové řízení Krizovým řízením se rozumí souhrn řídících činností věcně příslušných orgánů zaměřených na: - analýzu a vyhodnocení bezpečnostních.
POSOUZENÍ VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Podklady k posouzení vlivu akce z hlediska vlivu na životní prostředí (EIA) dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování.
Obec - jednotka PO zřizovaná obcí plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje říjen 2007.
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
Zlepšujeme ochranu obyvatelstva Investujeme do záchranářů.
Krajská koordinátorka prevence rizikového chování
Ing. Jana Vanková, Ing. Václav Komárek
DOBROVOLNÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Dobrovolní hasiči.
Pomůcky a materiály pro výuku Ochrany člověka za mimořádných událostí.
Preventivně výchovná činnost v podmínkách HZS krajů ČERVENÝ KOHOUT 2008 plk. Mgr. Pavel Nejtek ředitel odboru prevence HZS Pardubického kraje.
INFORMOVÁNÍ VEŘEJNOSTI A PREVENTIVNĚ VÝCHOVNÁ ČINNOST Mgr.Bohumír MARTÍNEK, Ph.D.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
PODPORA SPECIFICKÝCH SKUPIN OBČANŮ PŘI MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTECH Magistrát města Olomouce Odbor ochrany.
Obsah Historie Dotační titul „Plzeňský kraj – bezpečný kraj a prevence kriminality“ Projekty Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Projekt Kraje.
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky Základní informace.
Historie požárního sboru hl.m. Prahy MIROSLAV CHMEL, DL2 Studentská konference Vedoucí práce: Mgr. J. Kulíšková.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY „BEZPEČNĚ NA SILNICÍCH V PŘÍHRANIČÍ – podpora prevence a společné řešení problémů“
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ VI JAK SE ZACHOVAT V PŘÍPADĚ NÁLEZU PODEZŘELÉHO ZAVAZADLA NEBO OBDRŽENÍ PODEZŘELÉ ZÁSILKY OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ BOMBY.
Standardy psychosociální krizové pomoci a spolupráce zaměřené na průběh a výsledek plk. PhDr. Zuzana Vrbová, kpt. Mgr. Martina Čapková MV - generální ředitelství.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A03Prv2_Tísňová volání.
OPERAČNÍ ŘÍZENÍ. Operační střediska HZS  Povinnost zřizování operačních středisek HZS ČR vyplývá z § 2 odst. 4 zákona č. 238/2000 Sb., O HZS ČR Ministerstvo.
International Committee of the Blue Shield (ICBS) M Mezinárodní komitét Modrého štítu mezinárodní nevládní organizace afilovaná k UNESCO.
HAVARIJNÍ PLÁNY A OCHRANA OBYVATELSTVA Mgr. Bohumír MARTÍNEK, Ph. D.
Metodika pro zřizování jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Zdolávání mimořádných událostí.
1 FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková vedoucí oddělení krizového řízení.
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ I MIMOŘÁDNÁ UDÁLOST DRUHY MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ VŠEOBECNÉ ZÁSADY CHOVÁNÍ LINKY TÍSŇOVÉHO VOLÁNÍ.
Hasiči a veřejnost Tisková konference 24. července 2008.
ÚVOD: Činnost správních orgánů a obcí, právnických a podnikajících fyzických osob v IZS (3)
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_16_02_krizové stavy Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679, příspěvková.
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky
Preventivní projekty zaměřené na problematiku AMOK - útok aktivního střelce.
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ II
FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková
Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu
Výročná konferencia k Operačnému programu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Česká republika 2007 – listopad 2009, Bořetice.
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
KVALITA rozvojový program kraje
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Jednotky požární ochrany
Problematika řešení potřeb zrakově postižených při mimořádných událostech zdolávaných hasičským záchranným sborem Kroměříž 2013 nstržm. Jaroslav Gondko.
Novinky v preventivně výchovné činnosti u HZS ČR
Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy
společensky významných objektů v zónách havarijního plánování
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

Preventivně výchovná činnost Propagační materiály k informování o základních opatřeních ochrany obyvatelstva formou letáků, skládaček a dalšího propagačního materiálu Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Oddělení ochrany a přípravy obyvatelstva

Informování o základních opatřeních ochrany obyvatelstva v rámci projektu bezpečné cestování  projekt bezpečné cestování probíhá od roku 2006  každoročně jsou do dopravních prostředků v kraji umísťovány 2 nové druhy informačních letáků s informacemi pro cestující veřejnost k ochraně obyvatelstva v případě hrozby vzniku mimořádné události  druhy vydaných letáků k dispozici na- bezpečné cestování bezpečné cestováníbezpečné cestování

Preventivní informace pro obyvatele formou informačních letáků (skládanek) s návody na žádoucí chování v případě vzniku MU  informační letáky (skládanky) jsou určeny pro všechny skupiny dospělého obyvatelstva a můžete je získat na centrálních hasičských stanicích Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK)  lze je také obdržet na různých akcích pořádaných HZS MSK nebo akcích organizovaných jinými subjekty, kterých se HZS MSK účastní v rámci své preventivně výchovné činnosti.  druhy vydaných skládanek najdeš kliknutím na informační letáčky informační letáčkyinformační letáčky

Propagační materiály pro děti a mládež  pro žáky nižších ročníků ZŠ je připraveno do tisku pexeso s problematikou ochrany obyvatelstva, které pomocí obrázků a veršovánek poskytuje k chování při různých situacích  najdeš ho kliknutím na pexeso pexeso  pro starší žáky a studenty je připravena do tisku brožura s radami, jak se zachovat a co udělat při různých mimořádných událostech s výstižnými ilustracemi profesionálního grafika  najdeš ji kliknutím na brožura brožura  propagační materiály bude možno obdržet na různých akcích pořádaných HZS MSK nebo akcích organizovaných jinými subjekty, kterých se HZS MSK účastní v rámci své preventivně výchovné činnosti