Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já.
Advertisements

Tato prezentace byla vytvořena
Počítač Počítač je v informatice elektronické zařízení, které zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Počítač je zpravidla ovládán uživatelem,
Přehled mobilních zařízení
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_127_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
SOFTWARE operační systémy
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
17BBTEL Cvičení 4.
HTC X9500 SHIFT. S HTC Shift přichází nová éra mobilních počítačů. Tak malý a tak výkonný přístroj jinde nenajdete. Díky svému výkonu s jistotou nahradí.
Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií.
Apple iPhone 3GS. Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení.
OS-PDA,kapesní PC,komunikátorů a smartphonů Vypracoval:Petr Rabada AT3.A Pátek
MONITOR.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
TOSHIBA Qosmio X G Josef Adam. Procesor Procesor typ : procesor Intel® Core™2 Extreme QX9300 frekvence procesoru : 2.53 GHz sběrnice FSB : 1066.
Anotace Žák dokáže popsat a zařadit výstupní zařízení HW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat typy výstupního zařízení HW Speciální.
Copyright © 2011, atlantis CF-19. Copyright © 2011, atlantis Nejprodávanější konvertibilní notebook s otáčivým displejem, který se stal měřítkem odolnosti.
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu I. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
Úvod do nových médií a komunikace Ing. Jiří Kysela Katedra informačních technologií - Fakulta elektrotechniky.
LCD displeje + princip zobrazení
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
LCD monitory LCD monitor (liquit crystal display, displej s tekutými krystaly), byl vyvinut počátkem 70. Tekuté krystaly se používají k rozsvěcování a.
Chytrý telefon. * V českém překladu „chytrý telefon“ je mobilní telefon, který využívá pokročilý operační systém a aplikační rozhraní, které umožní instalaci.
Rower Expert Weba Sport und Med Artikel Gmbh A – 1210 Wien.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
HUBLOVÁ ERIKA, 5.A Asus Zenfone 4 A450CG. Základní informace Výrobce: Asus Veletrh CES v Las Vegas Rozměry: 136,8 × 67,9 × 11,3 mm Hmotnost: 134 g Cena:
Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Digitální Fotoaparát Kodak EasyShare C1013.
Operační systémy Název a adresa školy
Tork Purolin Nová speciální aplikace utěrky z netkané textilie
Název materiálu: Bluetooth Jméno autora: Mgr. Petr Ivánek Vytvořen: leden 2012 Vzdělávací obor: Člověk a svět práce (předmět Využití digitálních technologií)
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Ultrabook pro studenty
Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, Ph.D.
Confidential Modernizace 1 › Řada ROBUST › Nízký vývin tepla › Vysoké rychlosti › Materiály › Použití speciálních ocelí (SHX, EP) a keramických materiálů.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Mobilní telefon Venus. 9.8MM Ultra tenký, skvěle padnoucí do vaší dlaně 9,8mm tenké tělo umožňuje snadné ovládání jednou rukou.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
Montážní systémy. Framo – nesvařované ocelové konstrukce výhody systému Framo - možnosti použití - technické parametry - možnosti připojení – komponenty.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Tablety střední třídy Michael Hřib
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 TÉMATICKÁ OBLAST: Informační a komunikační.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tablet Co se všechno naučíme??? Počítače s integrovanou dotykovou.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
LT 516 Neptune. Tenký, chytrý a elegantní Elegantní okraj krytu.
NOTEBOOK někdy také laptop, Anglicky na klíně (počítač, s kterým lze pracovat na klíně)) je označení pro přenosný počítač. Notebooky používáme na stejné.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
SKLADBA PC 18 OP VK VYT 2.18 Tablety
2N® Indoor Touch.
Chytrý zámek.
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
RBC070/1 011 – robotický vysavač robo.com3
RBC040/1 011 – robotický vysavač robo.com3
RBC – robotický vysavač robo.com3
OPERAČNÍ SYSTÉMY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Prodloužený držák na monitor s vertikálním upevněním
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
SKLADBA PC 16 OP VK VYT 2.16 Netbooky
iFIS: Inventura majetku
Autor: Mgr. Václav Chvál
RBT – robotický vysavač KYROS
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

Copyright © 2011, atlantis FZ-A1

Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany proti zneužití, a tak umožňuje, aby multifunkční jádro mohlo plnit další úkoly. 10,1" toughpad FZ-A1 s operačním systémem Android je ideální pro ty, kdo často pracují v terénu v náročných podmínkách. Je navržen tak, aby splňoval standardy v oblasti odolnosti, jako je odolnost vůči pádu, i stupně ochrany proti prachu a vodě.

Copyright © 2011, atlantis Každý tablet řady FZ-A1 musí projít sérií náročných testů, které dokonale prověří jeho fyzické vlastnosti tak, aby byl perfektně připraven pro využití v terénu. Mezi testy patří například test pádu z výšky 120cm a test ochrany proti vodě a prachu. VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST

Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Dvoujádrový procesor Marvell® zajišťuje nejvyšší možný výkon zařízení v kombinaci s dlouhou výdrží na baterie.

Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Protože v terénu je nutná rychlost a efektivita, je tablet FZ-A1 vybaven dokonalým matným multidotykovým 10,1“ LCD displejem s vysokou svítivostí a rozlišením 1024x768 bodů. Matný displej s antireflexní vrstvou a digitizérem poskytuje výbornou čitelnost i na přímém slunečním světle

Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Tablet vyniká velmi nízkou hmotností, pouze 970g. Se svými rozměry 226,3mm x 17mm x 212mm si snadno zvyknete na jeho perfektní přenosnost a objevíte moderní technologie v cela novém rozměru. Díky vyměnitelné baterii vydrží na jedno nabití až 10 hodin.

Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Díky portům microUSB, microHDMI a bezdrátovým jednotkám BlueTooth, Wi-Fi a UMTS se připojíte k internetu nebo k jinému zařízení opravdu kdekoli. Systém GPS zase zaznamená Vaši lokalitu a dovede Vás na určené místo. V tabletu najdete OS Android ve verzi 4.0. Díky tomu můžete jednoduše doinstalovat libovolné aplikace.

Copyright © 2011, atlantis Specifikace Android™ 4.0 Dvoujádrový procesor Marvell® Speciální bezpečnostní procesorové jádro, splňující FIPS úroveň 2 10,1" kapacitní vícedotykový antireflexní displej a digitizér Jas až 500cd/m” s antireflexní vrstvou Satelitní GPS a digitální kompas Výdrž baterie až 10 hodin Vyměnitelná baterie Odolný proti upuštění z výšky 120 cm, splňuje MIL-STD 810G* Ochrana proti vodě/prachu, splňuje IP65*