Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já."— Transkript prezentace:

1

2  Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já osobně považuji design N97 za mírně nadprůměrný, ale mezi vysloveně pěkné telefony bych ji nezařadil. To nic nemění na tom, že o Nokii N97 je v současnosti v obchodech zájem.

3 Jako překvapivě dobrou lze označit výdrž baterie Nokie N97. Vzhledem k výbavě jsem čekal určitě horší výsledek. Jeden den jsem N97 podrobil zátěžovému testu mého pracovního dne a od 7:00 až do večera baterie vydržela, byť s jednou čárkou. V průběhu dne byl telefon pochopitelně přihlášen do UMTS sítě a hodně jsem využíval datové přenosy.UMTS

4  Nokia N97 je teprve druhým moderním telefonem výrobce s dotykovým displejem, pokud nepočítáme tablety a dřívější dotykové pokusy. Velký dotykový displej s úhlopříčkou 3,5 palce má rozlišení 360 x 640 bodů a zobrazí až 16 milionů barev. Reakce na dotyk je řešena rezistentní technologií, která v disciplíně citlivosti na dotyk a pohodlnosti ovládání zaostává za modernějšími kapacitními displeji, které používá například LG Arena nebo Apple iPhone.

5  Nokia N97 je opravdu přístrojem té nejvyšší třídy, který nabízí dotykový displej a špičkovou výbavu v kvalitně zpracovaném obalu s výsuvnou QWERTY klávesnicí. Díky obrovské paměti lze mít v mobilu téměř 50 GB dat, což žádný jiný mobil nenabídne. Díky velkému dotykovému displeji je navigace i surfování po internetu radostí. Díky Symbianu není problémem multitasking, široká personalizace telefonu a instalace nových aplikací.


Stáhnout ppt " Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já."

Podobné prezentace


Reklamy Google