Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Apple iPhone 3GS. Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Apple iPhone 3GS. Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení."— Transkript prezentace:

1 Apple iPhone 3GS

2 Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení baterie (Wi-Fi měla vydržet 9 hodin) Elektronický kompas-lepší orietace na mapě Akcie (zobrazuje novinky, grafy a další údaje ke zvoleným akciovým titulům) Youtube Funkce vyjímání, kopírování a vkládání MMS Vyhledávání Spotlight Klávesnice na šířku Internet Vyhledávač Hlasové ovládání

3

4 Informace Operační paměť: 256 MB Paměť flash : 32GB Displej: úhlopříčka: 8,9 cm Rozlišení: 480 × 320 px Operační systém iPhone OS Rozměry:115,5 mm × 62,1 mm × 12,3 mm Rychlejší HSDPA

5

6 Dotyk Inteligentní klávesnice Softwarová klávesnice přístroje iPhone je chytřejší a přizpůsobivější než fyzické klávesnice jiných telefonů. Multi-Touch Všechny funkce přístroje iPhone můžete ovládat klepnutím, švihnutím nebo pohybem prstů od sebe a k sobě. Akcelerometr iPhone reaguje na náklon, otáčení a jiné pohyby, což se skvěle hodí nejen při hraní her. Mapy a GPS Mapy s podporou GPS vám pomohou vyhledat místa a trasy.


Stáhnout ppt "Apple iPhone 3GS. Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení."

Podobné prezentace


Reklamy Google