Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany."— Transkript prezentace:

1 Copyright © 2011, atlantis FZ-A1

2 Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany proti zneužití, a tak umožňuje, aby multifunkční jádro mohlo plnit další úkoly. 10,1" toughpad FZ-A1 s operačním systémem Android je ideální pro ty, kdo často pracují v terénu v náročných podmínkách. Je navržen tak, aby splňoval standardy v oblasti odolnosti, jako je odolnost vůči pádu, i stupně ochrany proti prachu a vodě.

3 Copyright © 2011, atlantis Každý tablet řady FZ-A1 musí projít sérií náročných testů, které dokonale prověří jeho fyzické vlastnosti tak, aby byl perfektně připraven pro využití v terénu. Mezi testy patří například test pádu z výšky 120cm a test ochrany proti vodě a prachu. VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST

4 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Dvoujádrový procesor Marvell® zajišťuje nejvyšší možný výkon zařízení v kombinaci s dlouhou výdrží na baterie.

5 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Protože v terénu je nutná rychlost a efektivita, je tablet FZ-A1 vybaven dokonalým matným multidotykovým 10,1“ LCD displejem s vysokou svítivostí a rozlišením 1024x768 bodů. Matný displej s antireflexní vrstvou a digitizérem poskytuje výbornou čitelnost i na přímém slunečním světle

6 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Tablet vyniká velmi nízkou hmotností, pouze 970g. Se svými rozměry 226,3mm x 17mm x 212mm si snadno zvyknete na jeho perfektní přenosnost a objevíte moderní technologie v cela novém rozměru. Díky vyměnitelné baterii vydrží na jedno nabití až 10 hodin.

7 Copyright © 2011, atlantis VYSOKÁ ODOLNOST VYSOKÝ VÝKON VYSOKÝ JAS DISPLEJE VYSOKÁ MOBILITA VYSOKÁ VYUŽITELNOST Díky portům microUSB, microHDMI a bezdrátovým jednotkám BlueTooth, Wi-Fi a UMTS se připojíte k internetu nebo k jinému zařízení opravdu kdekoli. Systém GPS zase zaznamená Vaši lokalitu a dovede Vás na určené místo. V tabletu najdete OS Android ve verzi 4.0. Díky tomu můžete jednoduše doinstalovat libovolné aplikace.

8 Copyright © 2011, atlantis Specifikace Android™ 4.0 Dvoujádrový procesor Marvell® Speciální bezpečnostní procesorové jádro, splňující FIPS 140-2 úroveň 2 10,1" kapacitní vícedotykový antireflexní displej a digitizér Jas až 500cd/m” s antireflexní vrstvou Satelitní GPS a digitální kompas Výdrž baterie až 10 hodin Vyměnitelná baterie Odolný proti upuštění z výšky 120 cm, splňuje MIL-STD 810G* Ochrana proti vodě/prachu, splňuje IP65*


Stáhnout ppt "Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany."

Podobné prezentace


Reklamy Google