Provoz a ekonomika dopravy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hlavní směry a perspektivy rozvoje problematiky eTOD
Advertisements

Přeprava cestujících vyžadujících zvláštní péči na linkách ČSA
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
Letiště Praha Ruzyně Úvod: Obsah prezentace:
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Konkurence vs. monopol v letecké dopravě v ČR
LPS BRNO Seminář ŘLP ČR a AeČR IATCC Jeneč 2012 Jaroslav Vašík.
Studijní program Stavební inženýrství
Středisko letových navigačních služeb Brno-Tuřany
Ochrana letišť Zákon 49/1997 o civilním letectví Pro výkon státní správy ve věcech civilního letectví je zřízen Úřad pro civilní letectví se sídlem v Praze.
Odborná stáž (školení) BAHNZENTRUM INGENIEURBÜRO - SYNTRAS GMBH Bielefeld, Německo – – OpenTrack – – Viriato Jaromír.
Obchodní logistika Přímá výrobková rentabilita
Doprava. O čem tato lekce bude: o ukazatelích charakterizujících dopravu, o dopravní politice ČR.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Co vás tady čeká??? V 1.ročníku získáte základní informace o všech druzích dopravy.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ
Provoz a ekonomika dopravy
ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
OBRANA A BEZPEČNOST ČR Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě.
Elektrotechnika (26 – 41 – M / 01) Výpočetní a komunikační technika Automatizace a elektronické systémy v dopravě Výpočetní a komunikační technika Automatizace.
První ročník předvádění leteckých modelů Vysočany.
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Automatizace řízení letového provozu Jakub Kolář SPŠ Stavební Liberec.
Zaměření ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA (z pohledu studentů)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU - 6 – 29 -DopravaAnotace Prezentace se zabývá světovou dopravou a jejími druhy Autor Mgr. Kamila Bočková JazykČeština Očekávaný.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
Zvyšování bezpečnosti letecké dopravy
Letecká doprava. + rychlost, úroveň, služby - cena?, střední a dlouhé vzdálenosti nahradila mezikontinentální lodní d. celý svět v dosahu 24 hodin.
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
Přírodní vědy moderně a interaktivně ©Gymnázium Hranice, Zborovská 293 DOPRAVA „ KREV HOSPOD Á ŘSTV Í“ 1.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ FAKULTA DOPRAVNÍ Studie integrovaných dopravních systémů hromadné přepravy osob Studie integrovaných dopravních systémů hromadné.
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
a střední průmyslová škola dopravní
Organizace práce a ergonomie. Základní terminologie Organizace: –1. účelné pořádání, uspořádání, řízení, správa, organizování; účelně opravený řád Ergonomie:
Drážní společnost Kdo jsme Parta studentů, kterou zajímá železnice a městská doprava Lidi, co pro Vás RÁDI pořádají exkurze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Problematika bezpečnosti civilního letectví v ČR za rok 2003 – pohled ÚCL.
Výuka oboru DE. O bor O bor Dopravní elektroinženýrství a autoelektronika Odborná zaměření: Automobilová elektronika Elektrická trakce Sdělovací a zabezpečovací.
Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň. Vyučované automobilní obory - téměř 1500 žáků Mechanik opravář motorových vozidel Mechanik opravář motorových.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax:
Kompresní stanice Jirkov
Letecká informační služba pro GA 2017
Regionální integrovaná doprava
Doprava a dopravní služby
Dopravní ceniny, tarify, slevy, letový řád
Organizace a řízení logistiky
Regulace výkonnostních parametrů a cenová politika ŘLP ČR, s. p
Organizace práce a ergonomie
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Technologie a řízení letecké dopravy: 1
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Transkript prezentace:

Provoz a ekonomika dopravy VOŠ a SPŠ dopravní Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Letecká doprava z pohledu studentů

CHARAKTERISTIKA OBORU I. ročník - seznámení se s jednotlivými druhy dopravy II. ročník - získání základních znalostí letecké dopravy a konstrukcí letadel III. ročník - detailní zaměření na jednotlivé součásti letecké dopravy IV. ročník - příprava k maturitě

ODBORNÉ PŘEDMĚTY Doprava a přeprava Dopravní prostředky Letadla Letiště Letecká zařízení a systémy Letecká doprava a přeprava Logistika Letecká právní nauka Řízení letového provozu

Co se v jednotlivých předmětech dozvíte??? Letadla díky čemu vůbec letadlo vzlétne konstrukce letadel letecké předpisy Letiště letištní zařízení plánování, výstavba a rozvoj letiště letištní značení a další

Co se v jednotlivých předmětech dozvíte??? Letecká zařízení a systémy palubní přístroje navigační přístroje radary a další

Co se v jednotlivých předmětech dozvíte??? Řízení letového provozu rozdělení vzdušného prostoru letecké tratě postupy pro přibližování na přistání mnohé další postupy pro vedení letadla

Co se v jednotlivých předmětech dozvíte??? Letecká doprava a přeprava letecké organizace zákony a předpisy vyplňování letenky a dalších dokladů přeprava zavazadel, atd.

Součást výuky - exkurze Letiště Praha odbavovací plocha třídírna zavazadel hasičská stanice Muzeum Kbely Letiště Letňany Řízení letového provozu Jeneč

Praxe Součástí výuky jsou i odborné praxe v různých firmách podnikajících v letecké dopravě.

Uplatnění po studiu ČSA, Travel Service, Menzies, ABS Jets, Řízení letového provozu, Ministerstvo dopravy atd… Možnost uplatnění v zahraničí

Děkujeme za pozornost a těšíme se na vás.