Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě 13.5.2009 Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Advertisements

Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Dejte slova do věty II Put the words between slash marks into the appropriate case. Vzor: Se /sestra/ je vždycky problém. Se sestrou je vždycky problém.
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, p.o.
Moje profesní příprava
obyvatel Město střední velikosti – srovnatelné s Lincem, Řeznem či Turku obyvatel v regionu 2 univerzity: přibližně studentů.
Střední průmyslová škola, Karviná
Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
Zdravotnictví po „velkém třesku“ Zdraví, zdravotnictví a evropské fondy Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Závěrečná zpráva projektu Průzkum sociální situace cizinců na území Hl. m. Prahy.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Pár fórků od Renčína.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě. Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí.
Evropský den jazyků. Evropský den jazyků se slaví každoročně 26. září Obecné cíle Evropského dne jazyků jsou: Upozornit veřejnost na důležitost studia.
Plzeňský kraj                  Plzeňská brána Lucie Valentová, 9.C.
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř. 17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU – 6 –40_ slozeni_obyvatelstva
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Jak v přírodě rozbřesk, dny a noci plynou – tak i v životě člověka po narození pokračuje dětství, mládí, dospělost a stáří. Připrav se na to!
Poválečné Československo
Studijní obor: Sociální činnost
EURO a česká veřejnost Prezentace výsledků sociologických výzkumů PSP ČR dne 17. září 2008.
Název materiálu:VY_32_INOVACE_CJ2r0109 Název sady:Morfologie pro 2. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor:Český jazyk a.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
Operační program Podnikání a inovace (OPPI) Vladimír Kebo, Sněm RVŠ 22.listopadu 2007.
Technologie ročník, učební obory:strojní mechanik obráběč kovů
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Petra Pláničková Název:VY_32_INOVACE_412_NAŠE VLAST Téma: POLOHA ČR, SOUSEDNÍ.
SEN NewFoton.
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci.
Deinstitucionalizace... Deinstitucionalizace pobytových sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením Závěrečná konference k individuálnímu projektu.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Který or Jaký? Insert the proper form of který (which one?) or jaký (what sort of?), depending on the sense of the sentence. Vzor: V(e) ____ jazycích máte.
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L4 z webové stránky Napíšeme na tabuli!
Tak máme tady jaro… …sněží, mrzne… A rádi bysme vás pozvali zase na nějaké to hraní.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Sociální síť - pojištění Petr Machala. 1.Jaká má být role státu v sociální politice? 2.Kdy se občané bez pomoci státu neobejdou? 3.Jak může stát pomoci?
Co tvorba ŠVP škole přinesla Možné přínosy tvorby z pohledu pilotního gymnázia v Rumburku.
Moc se omlouvám že se ještě neučíme Moc se vám všem omlouvám že se ještě neučíme.Měla jsem to velice těžké ve škole.Máme moc hodin,takže hodiny nebudou.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
„Pomáháme imigrantům stát se našimi spoluobčany.“ Příprava učitelů na výuku češtiny jako cizího jazyka Mgr. Lenka Pavelková, MSc. 1.
Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Název společnosti Produkty a služby
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
VÝSLEDKY PRŮZKUMU Zúčastněné země:.
Česká republika.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Žákovský parlament 1.stupeň
Pár fórků od Renčína.
Využití strukturálních fondů ve Středočeském kraji
Kapela, které nesmí chybět na Vašich akcích
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Škola základ občanského života
Transkript prezentace:

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu „Spring Day 2009“ pořádali studenti SPŠ Technické ve Varnsdorfu, byl poslanec Evropského parlamentu JUDr. Vladimír Železný.

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Kdepak jen může být…?

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Omlouvám se, ale posledních deset kilometrů jsme jeli hodinu…

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Proč prodáváme kulturní majetek cizincům? Jak lze vysvětlit tak početnou nepracující „spodinu“ obyvatelstva? Proč se politici mezi sebou neustále hádají?

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Nemohu s vaším názorem souhlasit. Co myslíte výprodejem kulturního dědictví cizincům? Pokud nějaký cizinec zakoupí a zrekonstruuje například nemovitost, zůstane takový opravený objekt stále v naší zemi.

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Spodinu si tvoříme sami. A to ničím jiným, než velkou tolerancí a nemístně štědrým sociálním systémem, který tuto skupinu obyvatel k práci nijak nemotivuje.

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Politici se mezi sebou přít musí. Bez konstruktivního oponování se lze jen těžko dobrat přínosného řešení. Na první pohled líbivá shoda je často pouze maskováním lhostejnosti a lenosti.

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Děláte to dobře, jen tak dál!

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě V tomto s vámi nemohu souhlasit. Politici mohli udělat zejména při vyjednávání podmínek našeho vstupu do EU pro naší republiku mnohem více. Zmíním jenom tradici českého cukrovarnictví, Plzeňského Prazdroje a další původní značky a receptury.

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Závěrem bych chtěl vám všem mladým lidem doporučit nepodceňovat výuku jazyků. Pro potřeby integrované Evropy bude vždy vysoká poptávka po tlumočnících a překladatelích. Dobrá znalost cizího jazyka vám umožní, abyste vždy, stejně jako teď tady, zaujali místa v předních řadách. Přeji úspěch všem vašim projektům a těším se na naše další společné shledání.