Výroba moštu Jak se ovocňák vyrábí? Kapacita linky je 1000kg / hodinu Moštujeme ovoce a zeleninu Kontinuální provoz zajišťují 4 lidé
Výroba moštu Kdo a kde se ovocňák vyrábí? TOKO AGRI a.s. – ryze česká firma Jsme na trhu již více jak 22 let Jsme z jižní Moravy – Rudice u Uh. Hradiště
Přírodní mošty Lisujeme čerstvé a zdravé ovoce (zeleninu) Suroviny jsou z certifikovaných sadů ČR a SK Mošty se pouze pasterují – žádná chemie!! Nepoužíváme koncentráty, nedoslazujeme Trvanlivost 6 měsíců díky obalu Po otevření garance čerstvosti 4 týdny Na 1litr moštu je potřeba 1,6kg ovoce
14 variant moštů a další…
Balení Bag-in-box Mobilita - velký objem - příjemné nošení Úspora - 5L nebo 5x 1L PET Variabilita - 3L, 5L, 10L a 20L Recyklovatelnost – plast a papír Ekologie - 80% méně plastu Trvanlivost - 6 měsíců bez konzervantů
Naše ocenění