HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Advertisements

NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
Produkty ILLUMINATING
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
ZESVĚTLENÍ AŽ O 7 TÓNŮ - NOVÉ SLOŽENÍ Maximálně přesný pro docílení neuvěřitelně jednotných výsledků Maximální flexibilita v poměru míchání Maximálně.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
 Od roku 1898 Schwarzkopf Professional stál vždy na špici kadeřnického průmyslu, poskytujíc vzrušující výrobky, inspirující inovace a kreativní obchodní.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
Podnikatelské prostředí: Makroprostředí
MÓDA ZAČÍNÁ U ZDRAVÝCH VLASŮ VLASY OSLABENÉ A CHEMICKY NAMÁHANÉ
KOLOBĚHY LÁTEK V PŘÍRODĚ
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Novinky- péče o vlasy.
Prezentace 2L Lukáš Matoušek Marek Chromec
Znečišťování ovzduší výfukovými plyny
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Povrch těla - kůže.
Výživa a potraviny Metabolismus člověka Obrázek:
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Tužka na vyhlazení vrásek
Znečištění ovzduší Ročárková, Pachmanová.
RF Zpomalování v prostředí tvořeném několika druhy jader Předpoklad: energie neutronů E
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Základní přípravná péče
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
ABIOTICKÉ PODMÍNKY ŽIVOTA
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Bakalářská práce Vypracoval: Radek Hoferek Vedoucí práce: prof. Ing. Věra Bečvářová, CSc. Brno, 2012 Podmínky rozvoje vinařského podniku v současném modelu.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor:Mgr. Jiří Hajn Název DUM:VY_32_Inovace_ – Kůže Název sady:Přírodopis – lidské tělo Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Funkce bílkovin Bílkoviny se vyskytují ve všech živých organizmech, jsou velmi rozmanité, plní mnoho funkcí a mají schopnost vytvářet sloučeniny s dalšími.
Regenerační přípravky II.
Stanovení ceny v marketingu
Rowenta žehlička na vlasy Ultimate styler Ref. č. : SF6020D0
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ŽIVÁ A NEŽIVÁ PŘÍRODA Jasmína Dolejší,
STRAVA MÁ VELKÝ VLIV NA NÁŠ ORGANISMUS
MBC500UV – ruční bezSÁČKOVÝ čistič matrací ultra vortex
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Stipendia města Ostrava
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Transkript prezentace:

HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné době trend zpomalování stárnutí převládá i v kosmetice, na trhu s profesionálními výrobky a massmarketu…

> Trh s profi výrobky > Massmarket TRH MARKETINGOVÁ STRATEGIE Jedním z příznaků stárnutí je ztráta lesku. Také je zapotřebí neustále podporovat růst vlasů.

Oživte Vaše unavené vlasy a změňte směr chodu hodinových ručiček! JE KONEC UNAVENÝM VLASŮM BEZ ŽIVOTA SDL DIAMANTE ANTI-AGE Řada určena:  pro vlasy starších osob KLIENTI:  všechny ženy s unavenými a mdlými vlasy, bez ohledu na věk

URYCHLUJÍ VZNIK VOLNÝCH RADIKÁLŮ - bio-chemický buněčný rozklad - znečištěné prostředí - smog - stres - UV záření … PROCES STÁRNUTÍ VLASŮ ŘEŠENÍ SEMI DI LINO ANTI-AGE Vitalita a vyzařování mládí

SDL DIAMANTE ANTI-AGE REJUVENATING SHAMPOO Jemný šampon, který čistí do hloubky a eliminuje faktory, které způsobují stárnutí: znečištěné ovzduší, prach a smog. Obsahuje extrakt z bukových poupat, který vlasové folikuly stimuluje a dodává jim energii. Vlasy jsou oživené a lesklé. Aplikujte na mokré vlasy, jemně masírujte a opláchněte. Opakujte ještě jednou a před opláchnutím nechte 2-3 minuty působit. Balení: 250 ml /1 000 ml

REJUVENATING BALM Oživuje vlasové vlákno zevnitř a zároveň napomáhá snadnému rozčesávání. Tento krémový balzám je obohacen o polyfenoly z červeného hroznového vína, které obnovují hydrataci vlasu a zpomalují proces oxidace a tvorby volných radikálů. Vlasy jsou již na pohled omlazené a lesklé. Dodává plnou texturu s pocitem hebkosti a nezatěžuje vlasy. Po umytí omlazujícím šamponem naneste do vlasů a nechte 3 minuty působit. Dobře opláchněte. Balení: 150 ml /500 ml SDL DIAMANTE ANTI-AGE

REVITALIZING LOTION Chrání a posiluje vlasové vlákno před škodlivými vnějšími vlivy. Výrobek je obohacen o hedvábný protein Sericin, který je zdrojem optimální hydratace a vytváří ochrannou barieru mezi vlasem a vnějším prostředím. Vlasy jsou lesklé, hedvábné a dostatečně pevné pro vytvoření jakéhokoliv účesu. Po použití omlazujícího šamponu a balzámu naneste rovnoměrně na ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte. Pokračujte ve vysoušení a stylingu. Balení: 6 ampulek – 13 ml SDL DIAMANTE ANTI-AGE