Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Od roku 1898 Schwarzkopf Professional stál vždy na špici kadeřnického průmyslu, poskytujíc vzrušující výrobky, inspirující inovace a kreativní obchodní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Od roku 1898 Schwarzkopf Professional stál vždy na špici kadeřnického průmyslu, poskytujíc vzrušující výrobky, inspirující inovace a kreativní obchodní."— Transkript prezentace:

1

2  Od roku 1898 Schwarzkopf Professional stál vždy na špici kadeřnického průmyslu, poskytujíc vzrušující výrobky, inspirující inovace a kreativní obchodní řešení pro všechny své klienty.

3  1898 Hans Schwarzkopf otevírá v Berlíně malou drogerii. 1927 Schwarzkopf uvádí na trh první tekutý šampón.  1949 Příchod „Schaumy“, nejúspěšnějšího šampónu všech dob.  1960 Igora Royal! Klasická barva na vlasy.  1991 Zavedení barev na rostlinné bázi Igora Botanic reflektuje nejnovější trendy orientované na přírodní produkty.  2000 Rodí se OSiS! Inspirován stylisty – nová definice stylingu.

4

5

6


Stáhnout ppt " Od roku 1898 Schwarzkopf Professional stál vždy na špici kadeřnického průmyslu, poskytujíc vzrušující výrobky, inspirující inovace a kreativní obchodní."

Podobné prezentace


Reklamy Google