2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
V letech 2010 – 2012 na škole probíhá projekt Comenius The European START: Solutions through Tales and ART.
…základy pastorace Jirka Pospíšil, EBED,
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Bratrská jednota baptistů
Peníze jsou jazykem světa. Boží Slovo je překlad, který vede k Finanční svobodě.
“Vešli jsme do doby,kdy by se každý člen církve měl chopit zdravotně- misijní práce.“ Testimonies Vol. 7, p. 62 Povolání církve.
Centrum pro katechezi, Olomouc 2014 JEŽÍŠOVA VELEKNĚŽSKÁ MODLITBA II.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
Ulrike Rosner „Týmová práce“ 1 Týmová práce v Městské knihovně Chemnitz Vývoj, úkoly a organizace.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty Dialog a Perspektiva reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , Ludmila Muchová
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
© 2008 Autodesk Autodesk – Školství je naší prioritou firemní, regionální i národní Josef Švenda Sales Development Director, EMIA Emerging Countries.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
Inspirace ke zvěstování od ranné církve – aneb jak se s tak malým vybavením dá tolik získat???
Zkušenosti s dobrovolnictvím v Německu 3. konference Brno – město pro rodiny „Rodina spojuje generace“ Dana Žižkovská Brno.
Iniciativa kurzů Alfa podzim 2013 Týden modliteb za kurzy Alfa 15. – 22. září 2013.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
Plán aktivního stárnutí ve městě Brně součást projektu „Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno“ Rodina spojuje generace Projekt Brno-Zdravé.
© Cristino Elena Usilujme o to, aby se Salesiánská rodina stala širokým hnutím osob pro spásu mládeže Usilujme o to, aby se Salesiánská rodina stala širokým.
Příspěvek DDM a SVČ k rozvoji mladého člověka DDM = SVČ Domy dětí a mládeže = Střediska volného času Širší smysl zájmového vzdělávání: rozvoj zájmu rozvoj.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
Trocha historie na úvod začalo to v 90. letech zálibou několika nadšenců pro hlavolamy, kvízy a matematické hádanky 2004 vznik Muzea zábavného poznávání.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Studentský spolek Studenti FHS UK o. s.. Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy Vznik spolku – Mladá fakulta Liberální forma studia.
 Narodil se roku 1815 v Castelnuovo d'Asti (dnes Castelnuovo Don Bosco) v Itálii  Zemřel roku 1888 v Turíně  Byl italský katolický kněz, světec, vychovatel,
finanční vzdělávání dětí
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
Papuánská Velká noc Filip Breindl.
EKOLOGICKÁ VÝCHOVA V PRAXI UČITELE
Staré Město zsstmesto.cz
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
EKOLOGICKÁ VÝCHOVA V PRAXI UČITELE
Hledání Boží cesty pro sbor
KONGRESOVÝ CESTOVNÍ RUCH
TÝDENNÍ PROGRAM - NE – ÚT – 17:00 bib.hod. (P.Moš) - Don Bosco a jeho práce (učitel mládeže) ST – 15:30 klubíčko + 17:00 mládež PÁ – 16:00.
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
Co je program Mládež v akci?
Při technické univerzitě v Liberci
... hojně se syťte Božím slovem (z poselství Benedikta XVI. k SDM)
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
Transkript prezentace:

2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství a pastorace podpora letničních hodnot a vztahů vedoucích © 2010 kristfest.cz

Sk - běžte do celého světa… podporujeme mladé lidi ke krátkodobým misijním výjezdům v ČR i za- hraničí, zároveň při- chází týmy k nám Misie © 2010 kristfest.cz

Hlavní téma : škola není nuda, škola je misijní pole. Moje škola, moje zodpovědnost. Mladí lidé se učí být misionářem ve svém chování, zájmu o studium, vztahy k učitelům a studentům Základem je modlitba za školu, akce vedoucí k prezentaci Ježíše a zájem o školní problémy. Nová generace © 2010 kristfest.cz

Vizí je zasáhnout náš národ skrze média, hudbu, tanec, dramata a evangelisty. Připravuje se tento rok © 2010 kristfest.cz

letní týdenní festival rozvoj talentů Hudba, grafika, english camp… nadšení pro Krista misijní myšlení bezpečné využití prázdnin otevřeno pro širší spektrum účastníků (nejen AC)

4denní setkání všech mladých lidí z AC podpora identity semináře zaměřené na duchovní růst vedení ke zralosti Talent show Sjezd mládeže © 2010 kristfest.cz

– již brzy Více najdete na © 2010 kristfest.cz