D r o b n o s t i hra barev kontakt: Vítejte, Právě jste rozevřeli stránky, na kterých najdete nabídku drobností ( nejen) pro radost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Textový procesor Open Office, Writer ÚPRAVA ZÁHLAVÍ A ZÁPATÍ
Advertisements

MALUJEME ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, INFORMAČNÍ
typologie obytné stavby 1.roč.APS FAST 4. Přednáška ČLÁNKY NORMY
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Virtuální kolega Attavena, o.p.s. Prezentace projektu a návrh jeho nabídky pro RADAMBUK: •Zvýhodněná multilicence.
Český jazyk 4.ročník Skloňování podstatných jmen rodu středního a ženského (interaktivní tabule)
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Betlémy z hoblin - stolní Ovečka malá - objednací číslo 0001, cena 35,-Kč Koledník s válečkem - Objednací číslo 0003, cena 45,-Kč domů vpředzpět.
Zoner Callisto.
Michaela Mrňová Jakub Novotný
Počítačová grafika Nagla Al Samsamová 4.B.
D r o b n o s t i z kůže kontakt: Každý výrobek je originál a je možné si ho objednat na uvedeném kontaktu. Přeji Vám příjemně strávené.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Povrch krychle a kvádru
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
INFORMATIKA 9. ročník.
Lupa Tlačítko Lupa umožňuje zvětšit část obrázku. Klepněte na tlačítko Lupa a vyberte úroveň přiblížení pod panelem nástrojů. V obrázku se lze pohybovat.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
* Tělesa Matematika – 6. ročník *.
Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete.
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
VÁNOČNÍ JARMARK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Dohnalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN ,
MIKROSKOP Mgr. Helena Roubalová
Namalujte si ikonu Pokud se podíváte na pracovní plochu,uvidíte na ní mnoho malých obrázků(říkáme jim ikony), o kterých víme,že zastupují programy.Zkusíme.
Malování lupa. Malování lupa Lupa: Provádí zvětšení pohledu na obrázek. Políčko pod pruhem udává možné násobky zvětšení a zmenšení. Zvětšení obrázku.
Malování – popis programu
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
VY_III/2_INOVACE_39_Malování-kopírování a práce s obrázkem Malování – kopírování a práce s obrázkem Miroslav Kaňok.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Poptávka na dodávku plastových oken včetně vnitřních i venkovních parapetů, provedení demontáže stávajících dřevěných oken a parapetů a montáže nových.
M ALOVÁNÍ Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/10.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
PREZENTACE JAK NA TO?.
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
wordart wordart wordart wordart wordart wordart
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Operační systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/21 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
JAK NA MALOVÁNÍ ZÁTIŠÍ V PC
Martina Braunerová.  obrázek je složen ze základních geometrických tvarů (body, přímky, křivky, mnohoúhelníky)  je možné libovolné zmenšování či zvětšování.
Počítačová grafika. Rastrová grafika Fungování monitoru Jak může monitor zobrazit barvy tak věrně? Kolik barev vůbec dokáže zobrazit?
Zájmový kroužek nejen pro děti předškolního věku školní rok Šikovné ručičky.
CorelDRAW – prostředí programu (12). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 1. část
Grafická úprava sestavy Access (15). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Nabídka DVD/CD - CENÍK. Komplet 1 / 2.000,-Kč Komplet 2 / 600,-Kč.
MC Opava „Tvoření je radost“ Aneb:
WORDPAD Textový dokument.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Grafická úprava formuláře
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
Daň na vstupu Daň na výstupu.
Naomi Cena Kč bez DPH vč DPH 90x x
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
SP4 - RD STUDIE v ARCHICADU
VELKÁ ODKLÁDACÍ PLOCHA I NA PARNÍ CENTRUM
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_3_13_20 Vložení I.   Najdi záložku „vložení“. Vlož libovolný obrázek. Nastav jeho výšku na 5cm. Uprav ho tak, aby s ním.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz
SP4 - RD STUDIE v ARCHICADU
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Visco pocket Cena Kč bez DPH vč DPH 90x
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
KATALOG ZBOŽÍ zpracování.
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Kuchyň Myčka BÍLÁ-rozměr: délka: 60cm / výška: 60cm / hloubka: 64cm
Transkript prezentace:

d r o b n o s t i hra barev kontakt: Vítejte, Právě jste rozevřeli stránky, na kterých najdete nabídku drobností ( nejen) pro radost. Každý výrobek je originál a je možné si ho objednat na uvedeném kontaktu. Děkuji za Váš čas PT-Alchet Nejsem plátcem DPH Ceny jsou bez poštovného Vpřed domů

Hra barev ilustrační foto Obrázky na skleněné výplně (okna, dveře) Jsou malované slupovacími barvami, sklo je možné normálně mýt aniž by se obrázek poškodil. Návod jak umístit obrázek na vybrané místo je vždy přiložen. Cena se odvíjí od velikosti malované plochy. další domů zpět

Skleněné svícny malované vypalovacími barvami Ilustrační foto Svícny jsou malované vypalovacími barvami, nejvýraznějšího efektu se dosáhne používáním plovoucích svíček, kdy světlo padá shora a zároveň rozsvítí vodu pod sebou. Cena se odvíjí od malované plochy a použitého skla. Konec prezentace zpět domů vpřed

lité lomené sklo, výška 8cm, horní průměr 7cm 45,-Kč zpětdomů - vhodné pro plovoucí svíčku, objednací číslo S-0001