Půjčovna lodiček Přízámčí Uherský Ostroh

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ohře – cíl turistů v Karlovarském kraji
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
CELKOVÉ NÁKLADY STAVBY
Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
CK – činnosti touroperátora
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
Základní povinnosti příjemců dotací Ing. Lukáš Brabenec 12. června 2014.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Rádio 4You PREZENTACE NOVÉ ROZHLASOVÉ STANICE SEMESTRÁLNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU – TELEKOMUNIKACE – 14TC MICHAL DVOŘÁK 3-70.
Ing. Milena Smržová vedoucí oddělení kontroly realizace Účetnictví projektu.
Ministerstvo pro místní rozvoj Představení hlavních priorit květen – říjen 2009 Tisková konference
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Venkovská turistika podnikatelské minimum
Nové oddělení cestovního ruchu -Tvorba koncepce rozvoje cestovního ruchu -Navázání na Strategický plán města -Spolupráce s Komisí cestovního ruchu -Spolupráce.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Shromáždění partnerů , Hanušovice
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
Informace o výzvě pro školy
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 02/2007 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc Zlín Uherské Hradiště 18.
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Název projektu: „NEBOJME SE TECHNIKY" výukové programy pro rozvoj technické gramotnosti žáků ostravských.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

Půjčovna lodiček Přízámčí Uherský Ostroh Jana Bujáková Veřejná obhajoba 8.6.2011

Odůvodnění projektu Nedostatečná nabídka služeb pro turisty na řece Moravě v Uherském Ostrohu Vysoká poptávka návštěvníků a turistů v regionu po vodní turistice Využití potenciálu řeky Moravy, která protéká Uherským Ostrohem k rozvoji vodní turistiky Využití zázemí soukromého přístaviště „ U Fryčků“, které se nachází 100 m od provozovny IC Přízámčí k provozování soukromé půjčovny lodiček Propojení a rozšíření nabídky služeb IC Přízámčí v rámci rozvoje cestovního ruchu na Ostrožsku

Podstata projektu Vytvoření půjčovny lodiček v Uherském Ostrohu Pořízení dvou pramic se zastřešením včetně vybavení Využití soukromého mobilního přístaviště v Uh. Ostrohu Rozšíření služeb IC Přízámčí v rámci podpory cestovního ruchu na Ostrožsku Vytvoření pracovní příležitosti pro studenty

Místo provozování soukromé půjčovny lodí Rekreační plavidlo VARI RELAX 420 Přístaviště „ U Fryčků“ Uh. Ostroh

Potřebné vybavení pro půjčovnu lodiček Přízámčí Uh. Ostroh Lodě VARI Relax 420 Motor Honda BF 5A4 LBU Pádla Panda Vesty záchranné různých velikostí Bezpečnostní řetěz a lano Kotva a kotevní lano Stříška na loďku Potisk lodí a vybavení Reklamní plachty na provozování půjčovny lodiček Propagační brožurka na půjčovnu lodiček

Povolení k provozování půjčovny lodiček v Uherském Ostrohu Živnostenský list na půjčování věcí movitých Smlouva s Povodím Moravy na pronájem pozemku v souvislosti s přístupem k plovoucímu molu u soukromého přístaviště „ U Fryčků“ Nájemní smlouva na 5 let s majitelkou plovoucího mola velikosti 12 m Příprava smlouvy se Státní plavební správnou Přerov – ředitel Ing. Luděk Galas

Časový harmonogram projektu Měsíc Aktivity 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Výběrové řízení na dodavatele x Nákup lodiček a vybavení Publicita Ukončení projektu Provozování půjčovny

Kofinancování projektu

Podrobný rozpočet projektu Položky Náklady v Kč Celkové náklady v Kč Nákup vybavení pro půjčovny sportovních potřeb a pro sportovní zařízení včetně nezbytného vybavení 285 203 Nákup pramic s motorem 2 ks Nákup záchranných vest 24 ks Nákup pádel 12 ks Bezpečnostní řetěz a lano na ukotvení a uzamčení Kotva a lano 2 ks Kanystry na PHM 4 ks Zastřešení pramic 2 ks Propagace a marketing 43 332 Potisk pramic a vybavení Výroba reklamní plachty Propagační letáček DPH 20% 65 707 394 242

Ceny a pravidla provozování půjčovny lodiček Přízámčí Uh. Ostroh Provozní doba od května – října/ 6 měsíců Provozování půjčovny dle provozního řádu schváleného správní radou Mikroregionu Ostrožsko Priorita nastavení mechanismů pro zajištění maximální bezpečnost i klientů Předběžná cena za půjčení pramice včetně bezpečnostního vybavení 300,- Kč / hodina Předběžná cena za půjčení pramice 1800,- Kč/den Předběžná cena za půjčení pramice 1200,- Kč ( ½ dne) Vratná kauce na 1 pramici 1000,- Kč Soukromé přístaviště lodí „ U Fryčků“ pod mostem Uskladnění lodí přes zimu na zámku Monitoring lodí pomocí webové kamery Návratnost investice 4 roky

Děkuji Vám za pozornost V přístavišti „U Fryčků“ půjčíme Vám pramičku Jana Bujáková