Úvodní stránka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

Obchodní akademie Prostějov
Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!
Nabídka učebních oborů: Prodavačské práce Podlahářské práce.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Obchodní akademie, Česká Lípa, náměstí Osvobození 422, příspěvková organizace
Gymnázium, Český Krumlov, Chvalšinská 112
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Střední odborná škola průmyslová
Nová podoba maturitní zkoušky Obchodní akademie, Vyšší odborná škola cestovního ruchu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s. r. o. Dr. Eva.
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA TECHNICKÝCH UČEBNÍCH A STUDIJNÍCH OBORECH ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍM OBCHODNÍM ŠKOLSTVÍ ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
PŘEDSTAVUJEME VÁM.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Střední škola a odborné učiliště gellnerova Brno
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Soustava vzdělávání po základní škole. základní škola odborné vzdělávání poskytují odborné vzdělání cílem je příprava na povolání všeobecné vzdělávání.
SOŠ a SOU Kladno nám. Edvarda Beneše Kladno Telefon: 312 278 041
Úvod Proč studovat informatiku?
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Soukromá podřipská střední odborná škola a
Opravář zemědělských strojů
Příprava na výkon povolání
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Úvod Proč studovat informatiku?
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Evropské jazykové gymnázium s.r.o.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
La section franco-tchèque de SGO ČESKO-FRANCOUZSKÁ SEKCE SGO.
Obchodní akademie Neveklov. Škola se výrazně profiluje výukou cizích jazyků, odborných ekonomických i stavebních předmětů a výpočetní technikou.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
SZeŠ Lanškroun
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Studijní obor Management sportu
Setkání kariérových poradců
Transkript prezentace:

Úvodní stránka

INFORMACE O STUDIU Informace o studiu - úvod

Obchodní akademie Beroun (státní škola) U Stadionu 486 266 37 Beroun 2 telefon: (+420) 311 653 011 fax: (+420) 311 622 392 e-mail: informace@oaberoun.cz web: http://www.oaberoun.cz Informace o studiu Ředitel: Ing. Ivan Šlemín telefon: (+420) 311 653 015 Obor: Obchodní akademie (63-41-M/004) čtyřleté denní studium ukončené maturitou IZO: 047 558 415

Přijímá žáky na základě: Studijních výsledků Žáci do průměru 1,5 jsou přijímáni bez zkoušek Přijímací zkoušky z českého jazyka a matematiky Profilové předměty: Cizí jazyky Ekonomika Účetnictví Informační technologie Písemná a elektronická komunikace Maturitní předměty: Český jazyk a literatura Ekonomika Účetnictví Volitelný předmět (cizí jazyk*, matematika, informační technologie…) * Z cizích jazyků lze volit mezi ANJ, NEJ, RUJ, FRJ. Informace o studiu

PROFIL ABSOLVENTA Profil absolventa - úvod

Obchodní akademie je koncipována jako univerzální střední odborná škola s všeobecným studijním základem a podnikatelským zaměřením, připravující absolventy na výkon různých činností spojených s podnikáním, dále v oblasti peněžnictví a v asistentsko - sekretářských činnostech. Je určena absolventům základních škol, kteří chtějí získat úplné střední odborné vzdělání. Studium je zakončeno po čtyřech letech maturitní zkouškou. Škola vytváří a rozvíjí vlastnosti a dovednosti potřebné pro úspěšný výkon výše uvedených činností ve státních i soukromých podnicích, v obchodních společnostech, v družstvech a jiných právních formách podniku, ve sféře výroby, tuzemského i zahraničního obchodu, ve státní a veřejné správě aj. Obchodní akademie v Berouně si rovněž klade za cíl připravit studenty pro další studium na vysokých školách. Profil absolventa

NABÍDKA DALŠÍCH ČINNOSTÍ Nabídka dalších činností - úvod

Další možnosti vzdělávání: Jazyková škola pro veřejnost (výuka AJ, NJ, RJ, FJ) Možnost vykonat státní jazykovou zkoušku z AJ a NJ Možnost vykonat státní zkoušku v psaní na klávesnici OA je schopna zajistit: Ubytování ve vlastním domově mládeže Stravování ve školní jídelně Na naší škole je dále možno: Využít vlastní plavecký bazén Využívat nově rekonstruovanou školní tělocvičnu Nabídka dalších činností

Nabídka dalších činností: Besedy, exkurze v jednotlivých ročnících a předmětech Praxe žáků třetích ročníků Možnost využívat knihovnu, jazykové učebny a učebnu s psacími stroji Možnost využívat počítačové učebny Internet připojený pevnou linkou Různé soutěže: konverzační, jazykové, z psaní na klávesnici, sportovní... Tematické zájezdy do zahraničí Lyžařské kurzy, vodácký výcvik Zájezdy tříd na divadelní představení, koncerty a jiné kulturní akce Tradiční maturitní plesy Zvýhodněná možnost získání řidičského průkazu Přímo ve škole prodejna s občerstvením Fungování plavecké školy ve školním bazénu Nabídka dalších činností

UČEBNÍ PLÁN Učební plán - úvod

Čtyřleté denní studium ukončené maturitou Vyučovací předměty Zkratka Vyučovacích hodin týdně 1. ročník 2. ročník 3. ročník 4. ročník A - Předměty povinného základu Český jazyk a literatura CJL 3 1. cizí jazyk * PCJ 2. cizí jazyk * DCJ Matematika MAT - Dějepis DEJ Občanská nauka OBN 2 1 Tělesná výchova TEV Hospodářský zeměpis HOZ Informační technologie * INT Písemná a el. komunikace * PEK Ekonomika * EKO Právo PRA Účetnictví * UCE 4 Statistika STA Zbožíznalství ZBO Praxe PRX B - Volitelné předměty Ekonomická cvičení EKC Konverzace v cizím jazyce CJK Cvičení z matematiky MAC Společenské vědy SPV Učební plán

Úvodní stránka www.oaberoun.cz