OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Advertisements

V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Dotační program ŠKOLICÍ STŘEDISKA
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Posilování sociálního dialogu s důrazem na zvládání krizové situace při vzniku násilí na pracovištích, zejména zdravotnických zařízeních a zařízeních sociálních.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Projekt „AutoAdapt“ Projekt „AutoAdapt“ (stručná informace) Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Úspěšný projekt č. CZ / E-Úřad E-learningový vzdělávací program pro další vzdělávání pracovníků ve veřejné správě.
Pracovní setkání Vzdělávání zdravotnických pracovníků prostřednictvím finančních prostředků z ESF.
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
Podpora procesů uznávání
Transkript prezentace:

OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism

Základní údaje  individuální projekt – Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (OP LZZ)  poskytovatel dotace - MPSV  délka trvání – –  výše dotace – ,- Kč  místo realizace – ČR mimo území hl. města Prahy  projekt nemá žádné partnery  všechny kurzy budou poskytovány bezplatně

Cíle projektu  zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů vybraných odvětví cestovního ruchu  zvýšení konkurenceschopnosti cestovního ruchu jako odvětví  motivace zaměstnavatelů k prosazování odborného vzdělávání v rámci organizace  posílení udržitelnosti pracovních míst

Cílové skupiny  podnikatelské subjekty, zaměstnavatelé a zaměstnanci (řadoví zaměstnanci, střední, vrcholový management)  prioritní zaměření na mikro, malé a střední podniky  CZ NACE 55 ubytování  CZ NACE 56 stravování  CZ NACE 79 činnosti CA a CK  CZ NACE 79 průvodcovská činnost  CZ NACE 79 turistická informační centra  CZ NACE 93 a 96 sportovní zařízení, fitcentra, služby pro osobní a fyzickou pohodu

Klíčové aktivity  Tvorba vzdělávacích modulů / publikací  Komplexní zajištění realizace dalšího profesního vzdělávání  Evaluace vzdělávacích akcí / lektorů / didaktických metod  Elektronická podpora projektu  Propagace a publicita projektu  Řízení a administrace projektu

Tvorba vzdělávacích modulů / publikací  cíl – vytvoření vzdělávacích modulů za pomoci poradních orgánů (tj. profesních asociací v cest. ruchu),  prezenční vzdělávání (66 modulů)  odborné publikace (66 publikací)  e-learning (21 e-learningových modulů)  vzdělávací moduly budou rozděleny dle podpořených CZ NACE a dále se budou členit dle pracovního zařazení na kurzy pro vyšší, střední management a řadové zaměstnance  Délka kurzů 1-3 dny, důraz bude kladen na propojení teorie s praxí  Specifické odborné kurzy, doplněny nejžádanějšími kurzy měkkých dovedností se zaměřením na cestovní ruch

Komplexní zajištění realizace dalšího profesního vzdělávání  samotné zajištění profesního vzdělávání  vybraný dodavatel zajistí: školící prostory, lektory (bude kladen důraz na jejich odbornost, délku praxe), přihlašování účastníků, organizaci kurzů, dodržování publicity, výukové materiály, prezenční listiny, certifikáty  začátek vzdělávání – konec roku 2012  počet podpořených osob – minimálně 4,095  místa realizace – všechny regiony, dobrá dopravní dostupnost, regiony s vazbou na koncentraci podnikatelů v cestovním ruchu

Další aktivity projektu Evaluace vzdělávacích akcí, lektorů,didaktických metod – bude probíhat v průběhu realizace vzdělávání Elektronická podpora projektu – vytvoření webových stránek, registrace a přihlašování na kurzy, aplikace pro e-knihovnu a e-learningový vzdělávací systém Propagace a publicita – proběhne televizní a rozhlasová kampaň, 2 konference, budou vytvořeny info brožury, propagační předměty, PR články Administrace projektu

Aktuální stav Projektová žádost schválena Projektový tým spolupracuje s profesními Asociacemi v cestovním ruchu ohledně správného nastavení vzdělávacích aktivit Vyhlášena veřejná zakázka na zajištění Tvorby vzdělávacích modulů / publikací Vyhlášena zakázka na mediální kampaň Ukončeny zakázky - Elektronická podpora projektu, Info brožura a propagační předměty – probíhá hodnocení a výběr dodavatele

Děkuji za pozornost!