Ukončení výzkumu na www.i-dotaznik.cz. V této prezentaci ukážeme, jak výzkum ukončit. Respondenti již jej nebudou moci vyplňovat. Výzkum ale zůstane v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školení on line – blok 1: MS Excel – základy (ukázka)
Advertisements

Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Microsoft Word 2010 I. Spuštění aplikace Wordu Popis prostředí Základní editace textu VY_32_INOVACE_52_MS_Word_ I.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Základní škola a mateřská škola Bzenec
Magický GarageBand.
Vzhled prezentace - šablony
AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum8. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Jak zašifrovat složku.
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Export dat, vytvoření tabulek a grafů na
VÝPOČTY V TISKOVÝCH SESTAVÁCH SESTAVÁCH Lenka Buchtová, 4. y.
WINDOWS II Jak co otevřít v daném programu
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Základní pojmy v informatice –II.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 13.1 (Schránka a operace se schránkou)
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
14. Textový editor ( VKLÁDÁNÍ dalších objektů do textu…)
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
Excel – editace ( formát ) buněk
InfoPath Využití formulářů ve výuce zeměpisu. InfoPath Nadstavba k balíku MS Office Prostředí koresponduje s ostatními produkty Microsoftu. Program je.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Hromadná korespondence, makro
CNC programování – SURFCAM Vypracoval: Bc. Milan Samec Dis.
Excel ´97 Co je to program „Excel“? součást skupiny programů Microsoft Office, tabulkový procesor vhodný pro tvorbu: tabulek, výpočtů, seznamů, posloupností.
TEXTOVÝ EDITOR.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_254 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Textový editor.
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Kreslíme rastrovou grafikou I. v programu MALOVÁNÍ
TRANSPOZICE TABULEK Zadání úkolu: Převeďte řádky buněk v tabulce na sloupce a naopak, tzn. otočte tabulku o 90 stupňů.
Jak vytvořit on-line dotazník
2 Ing. Jan Keprt Centrální správa uživatelů 3 Jak to bylo dosud Bylo třeba nastavení uživatelů provést zvlášť, v každém modulu samostatně. Uživatel si.
Word – styly Ing. Bohumil Bareš. Co je to styl Jednoduše řečeno, styl je souhrn vlastností odstavce, který lze aktivovat pouze jediným krokem. Jinými.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Jak vložit tabulku Excel do Wordu
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Pracovní prostředí počítače
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
Vytvoření tabulek a grafů na V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/6.
Podmíněné příkazy jednoduché bVbVbVbVytvořené jednoduché tabulky bJbJbJbJednoduché opravy údajů bPbPbPbPodmíněné zadávání údajů.
Tabulkový procesor MS EXCEL III. TVORBA GRAFŮ, SEZNAMY, FILTROVÁNÍ DAT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Nastavení prezentace.
Barvy VY_32_INOVACE_GR_788. BARVY Barva popředí a pozadí - jejich nastavení Barva popředí a pozadí slouží k nastavení barev nástrojů, které ji používají.
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Tomáš Jansa VY_32_INOVACE_OV15 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Book Creator Co se všechno naučíme??? Dokončení tvorby a publikace.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7
Zástupce Zástupce souboru (anglicky file shortcut) je v informatice typ souboru používaný v systému Microsoft Windows. Umožňuje odkazovat na data, která.
ZONER CALLISTO Ovládání programu
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
ArchiCAD nástroj Sloup
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Malování - uložení a otevření obrázku
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

Ukončení výzkumu na

V této prezentaci ukážeme, jak výzkum ukončit. Respondenti již jej nebudou moci vyplňovat. Výzkum ale zůstane v systému, takže můžeme pracovat s daty a vytvářet tabulky a grafy.

Vybereme dotazník z nabídky průzkumů Z rozbalovacího menu "Průzkumy" vybereme dotazník, s jehož výsledky chcete pracovat. (! bez tohoto kroku nemůžeme pokračovat!) Zde vybereme dotazník, který chceme ukončit.

Chybný postup ukončení Dotazník neukončujeme "deaktivací"! Pokud dotazník deaktivujeme, pak získané odpovědi již není možné zpětně "nahrát" do výzkumu! Pokud byste se o to pokusili, budete upozorněni výrazným červeným varováním. Pokud i přesto výzkum deaktivujete, nemůžeme Vám s obnovením výsledků pomoci.

Ukončení výzkumu Výzkum ukončíme tak, že nastavíme "Datum ukončení" ve vlastnostech průzkumu. Datum pozastavení/ukončení nastavíme v administračním rozhraní: ikona "Globální nastavení". Klikneme na ikonu "Globální nastavení".

Ukončení výzkumu Vybereme záložku "Publikace a správa přístupu". Nastavíme datum ukončení a klikneme na "Uložit". Nastavíme datum ukončení výzkumu a klikneme na "Uložit".

Ukončení výzkumu a opětné spuštění Kontrola je snadná - zelená šipka indikující "aktivní výzkum" se změnila na šedivou "pauzu". Respondenti již do dotazníku nemohou vkládat odpovědi, ale dotazník nadále zůstal v systému i-Dotazník.cz aktivní - a můžeme tedy pracovat se získanými daty (např. vytvářet tabulky a grafy či exportovat data) či dotazník kopírovat apod. Výzkum je možné také znovu spustit – stačí stejným postupem změnit datum ukončení. Výzkum je pozastaven/ukončen – zelená šipka se změnila na šedivou "pauzu".