Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Advertisements

Programy na podporu zaměstnanosti podporované strukturálními fondy EU.
Politika zaměstnanosti v Pardubickém kraji
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR Europass: Novinky ve struktuře dokumentů.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Představení Fondu dalšího vzdělávání
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí stáž 23. dubna 2013.
Aktuální uplatnění praktických zkušeností na trhu práce z pohledu FDV
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Fond dalšího vzdělávání a jeho role v oblasti sociálních služeb
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
SOCIÁLNÍ POLITIKA – 3. nástroj hospodářské politiky – 2. ČÁST Autor: Autor: Ing. Vladimír Havlík Autor je výhradním tvůrcem materiálu. Datum vytvoření:
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Konference „Cílené další profesní vzdělávání: konkrétní cíl - konkrétní výsledky“ Brno, FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE zkrácený název „Pomoc potřebným“ Reg. č. CZ.1.04/2.1.00/
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Kulatý stůl k individuálnímu projektu národnímu Stáže ve firmách - vzdělávání praxí „Praxe je nejlepší učitelka“ Marcus Tullius Cicero Stáže.
Národní soustava povolání III Konference Národní soustava povolání - moderní nástroj světa práce Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
„Vzdělávejte se pro růst
Implementace NSK do personální praxe Stálá konference předsedů SR, Eva Novotná Tým PR NSK 2.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Revolvingový fond MŽP Granty na podporu UR Manuál pracovních postupů Obsahuje veškeré informace pro žadatele od doby vyhlášení výzvy a následného předložení.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Projekt „Vzdělávejte se!“
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE (CZ.1.04/2.1.00/ ) Informační seminář pro poskytovatele sociálních.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR S Europassem se neztratíte.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Informace ÚP ČR, Krajské pobočky v Ostravě. Nezaměstnanost v Moravskoslezském kraji k
VY_62_INOVACE_ Pracovněprávní vztah.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
Příprava dotačního programu „Program na podporu stáží žáků a studentů ve firmách“
Cesta k uplatnění na trhu práce
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Základní informace o projektu Realizátor projektu: Fond dalšího vzdělávání Období realizace: červen 2012 – říjen 2014 (29 měsíců) Rozpočet projektu: 800 mil. Kč Počet podpořených osob: 5000 Cíl projektu Zavedení systému dalšího vzdělávání ve firmách formou stáží Vytvoření Národní katalogu stáží

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Uchazeč o stáž / stážista Občan ČR s trvalým bydlištěm mimo hl. m. Praha Stážistou může být: absolvent nezaměstnaný osoba vracející se na trh práce osoba mající zájem o kariérní vzdělávání Stážista nesmí mít status studenta a nesmí být OSVČ

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Motivace uchazečů o stáž Praxe v oboru, navázání cenných kontaktů Možnost získat po stáži zaměstnání u poskytovatele stáže Podporu v nezaměstnanosti pro osoby evidované na ÚP Stravné, cestovné, příspěvek na ubytování Certifikát o ukončení stáže – Europass

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Poskytovatel stáže Sídlo na území ČR ekonomický subjekt (např. stavební firma, výrobní společnost) jiný subjekt (např. příspěvková organizace) Schopnost zajistit mentora zaměstnán minimálně 6 měsíců před vypsáním stáže u poskytovatele stáže zaměstnán na minimálně 1,0 pracovního úvazku Veřejná podpora malého rozsahu = de minimis nesmí přesáhnout EUR

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Výhody pro poskytovatele stáže Úhrada fixních nákladů spojených s poskytováním stáže Prezentace firmy v databázi poskytovatelů stáží Po skončení stáže možnost (ne závazek) stážistu zaměstnat získání již zaškoleného zaměstnance Účast na tvorbě nového systému vzdělávání

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Šablony Základní rámec stáže stanovené cíle a indikativní harmonogram stáže délka stáže požadavky na poskytovatele stáže – požadavky na mentora požadavky na stážistu Tvorba nových šablon zohledněna poptávka poskytovatelů stáží a uchazečů o stáž Celkem 90 šablon v oborech: IT Management Ekonomika, administrativa, personalistika, správa Stavebnictví Bezpečnost práce, ochrana majetku a osob Strojírenství Výchova a vzdělání Elektrotechnika

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stážista Poskytovatel Vyplní svůj profil Na základě šablony stáže vypíše kartu stáže FDV schválí a zveřejní kartu stáže Přihlásí se ke kartě stáže Po výběru stážisty poskytovatelem FDV podepíše s oběma stranami smlouvu Stážista vykonává stáž FDV schválí přihlášení ke kartě Karta stáže

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Aktuální informace - stáže Počet započatých stáží k – 928 u 333 poskytovatelů stáží 60 % stáží na Moravě (Moravskoslezský a Jihomoravský kraj) Počet ukončených stáží – 52 Nejžádanější obory Management – asistent projektového manažera, asistent obchodního ředitele aj.

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Webové stránky Infolinka Po - Pá od 9 do 16 hod. y Bližší informace o projektu

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Děkuji Vám za pozornost Ing. Alice Rožánková projektová konzultantka