Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč byla studie vytvořena ?
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Indikátory, jejich plnění a vykazování Denisa Kleinová 25. září 2013.
PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
Milan Babický Štěpán Barák
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
Náměty na spolupráci v krajích Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s. Václav Stárek.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
 1990 – Demetrios Lambrou  Každoroční rozšiřování nabídky destinací  Více nových i stálých klientů  Silnější katalogy.
Hotel Saloon.
UŽIVATELSKÉ STATISTIKY IEEE/IET ELECTRONIC LIBRARY A ACM DL Lenka Němečková Ústřední knihovna ČVUT v Praze.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Marketingový výzkum v dopravě Autobusová linka Praha - Brno
Projekt CZ.3.22/2.3.00/ Spolupráce škol a veřejných institucí v česko-polském pohraničí v oblasti vzdělání k vyšší uplatnitelnosti na trhu práce.
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
Národní síť Místních akčních skupin České republiky v kontextu rozvoje venkova Olomouc František Winter.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Sdružení cestovního ruchu Aktivity a činnost SM-SCR
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o.
„VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ „KARTA HOSTA“. „VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ - 8 vzdělávacích kurzů - prezenční a distanční forma studia (e- learning)
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Volnočasové projekty a EU financování
Místa plná rozhledů v Euroregionu Glacensis v Euroregionu Glacensis.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Anglický jazyk Ročník:1.-4.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Asociace hotelů a restaurací
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
Business Performance Services ADVISORY / Travel Leisure and Tourism Cestovní ruch a volnočasové projekty Tomáš Kulman
Propagace České republiky jako golfové destinace
Klára Tomsová, Kateřina Jacinová
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest.
České pohostinství Václav Stárek České pohostinství Václav Stárek.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S3_09.
ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing. Miroslav Procházka Předseda KS AHR ČR Zlínský kraj ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
IV. zasedání Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch Rady Ústeckého kraje 6. Prezentace AHR ČR Václav Stárek Asociace hotelů a restaurací.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | czso.cz1/12 JAK SE DAŘÍ CESTOVNÍMU RUCHU V ČESKÉ REPUBLICE? Pavel Vančura Tisková konference,
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
20 let
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s.

Hotelnictví v číslech Předpoklad 2007 + 2500 pokojů (převážně Praha)

Hotelnictví v číslech

VYUŽITÍ POKOJŮ A LŮŽEK 05 vs 06 % ČR celkem CR, total v (in) %   Hrubé využití lůžek Čisté využití lůžek Čisté využití pokojů Gross use of beds Net use of beds Net use of rooms Hotely a podobná zařízení celkem 0,4 0,0 0,6 Hotels and similar establishments, total v tom / including Hotely ***** 0,9 -0,1 Hotels ***** Hotely **** -0,8 -1,7 -1,2 Hotels **** Ostatní hotely a pensiony 0,3 Other hotels and boarding houses

Hotel jako investice Cestovní ruch velmi stabilní oblast podnikání Přes teroristické útoky se rychle regeneruje Praha představuje 56% veškerého CR Kapacita ubytovací a konferenční prostor se postupně nasycuje 2007 – 2500 nových pokojů Brno – současná obsazenost pod 40% Plzeň – boom – jak to bude za 5 let?

Klasifikace HUZ MARKETING A PODPORA Czech Tourism partner klasifikace

Propojení s dalšími servery v EU MARKETING A PODPORA Webové stránky www.hotelstars.cz www.czechtourism.com www.czechtourism.cz www.visiteurope.com www.hotrec.org Propojení s dalšími servery v EU

KATALOG KLASIFIKOVANÝCH V rámci spolupráce s CzT Katalog v elektronické podobě Součást propagačních materiálů na ZZ Prezentace na veletrzích 2008 – 2013 – příprava projektu na podporu klasifikace + klasifikovaných HUZ

Václav Stárek starek@ahrcr.cz Děkuji za pozornost ! Václav Stárek starek@ahrcr.cz