- příspěvek ke zvýšení efektivity

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

PPZRS a projekty vnější spolupráce EU
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Vyhlášení výsledků soutěže VOLNÁ CESTA září 2012 od 13 hodin Velké kolegium Ministerstva dopravy ČR Mediální partneři :
Praktické zkušenosti se zaváděním systému GMP+ B4.1
Záznam o praxi vykonávané od do Vypracovala : Monika Veselská.
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
Význam infrastruktury pro konkurenceschopnost v kontextu kohezní politiky a budoucí priority ČR Ing. Lukáš Hampl 1. náměstek ministra dopravy.
Marketingový výzkum v dopravě Autobusová linka Praha - Brno
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost projekt POSTA PODPORA STÁŽÍ A ODBORNÝCH AKTIVIT PŘI INOVACI OBLASTI TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA DFJP A FEI UNIVERZITY.
Projekty EOC v ČR v období
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Petr Očko Seminář Hospodářské komory ČR Jihlava, 21. května 2009.
Integrovaný dopravní systém
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Aktuální údaje NSK SR pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Elektronické odbavování cestujících v IDS v ČR- příprava národního standardu květen 2013 INTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY
ISO 9001:2000. CONNEX Východní Čechy a.s. 22/6/2004-Seminář PVT Strana:2-Connex Card  Realizace a provoz jednotného platebního a odbavovacího systému.
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
LCS International, a.s..
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Dopravní síť světa 1 B. Fendrych 8.K.
ISSS 2004 Technická infrastruktura IZS kraje Vysočina.
Informační systémy Tomáš Maděra.
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
1 European Bus System of the Future Evropský autobusový systém budoucnosti Ing. Jan Barchánek
Národní soustava kvalifikací (NSK). Co je to NSK? Národní soustava kvalifikací (NSK) je pružný a praktický nástroj, který nabízí vedle školní docházky.
Integrované dopravní systémy
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
INTESPOJ Návrh standardizace Informačních systémů
SDRUŽENÍ PRO DOPRAVNÍ TELEMATIKU ČR Platební karty ve veřejné dopravě Doc. Dr. Ing. Miroslav Svítek President SDT ČR.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
„BOHEMIA EXPRESS“ Speciální servis určený pro silniční dopravce a spedice součástí evropské sítě linek kombinované dopravy spojení Lovosic s 35 nejvýznamnějšími.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
IBM Global Services ČR © 2006 IBM Corporation April, 2006 E-stát a EU Pavel Hrdlička.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Drážní úřad v resortu dopravy Konference technologická platforma Interoperabilita železniční infrastruktury Drážní úřad – Rail Authority.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Informační kulturní portál
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Sledování vozidel v reálném čase a využití pro informování cestujících
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Vládní výbor pro zdravotně postižené občany. JUDr. Pavel Ptáčník vedoucí Oddělení sekretariátu Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Integrované dopravní systémy v době výběrových řízení Zodpovědnost – rozhoduje se o podobě veřejné dopravy na cca 15 let dopředu Výběrová řízení – šance.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní politika ČR.
Bratislava, Informační systémy pro logistiku a zasilatelství Ing. Stanislav Kovář OLTIS Group a. s.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Příprava společného IDS Prahy a Středočeského kraje
Železniční nákladní doprava v 21. století
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Odborná konferencia ZLZ SR 2018
Novinky v produktech OLTIS Group
Fakulta dopravní ČVUT v Praze konference IDS, Žďár nad Sázavou
4D přístup k integraci ve veřejné dopravě
INFORMAČNÍ SYSTÉMY PRO VEŘEJNOU DOPRAVU
Transkript prezentace:

- příspěvek ke zvýšení efektivity DATOVÁ KOMUNIKACE - příspěvek ke zvýšení efektivity Slávka Klepková OLTIS Group, a.s. obchodní ředitelka

Profil společnosti Informační systémy: Zpracování programového vybavení Komplexní informační systémy, dílčí technologické a SW řešení Úprava SW dle potřeb zákazníků Technická podpora, hot-line, provoz IS formou outsourcingu Školení, poradenství a odborné analýzy, odborné semináře a konference Specializované softwarové společnosti: Ryze česká obchodní skupina Úzká a efektivní spolupráce od roku 1993 Většina vývojového zázemí situována v ČR, cca 250 zaměstnanců Vlastní pobočky na Slovensku a v Polsku Zákazníci ve 24 zemích Evropy

Manažer infrastruktury Oblasti působnosti OG Manažer infrastruktury Nákladní přeprava Osobní doprava Městská doprava Silniční doprava Logistika, sklady

Společnosti skupiny OG IS pro železniční infrastrukturu, dispečerské systémy, vlečky, dopravce zastoupení na Slovensku

Členství a partnerství (Evropa a svět) OSŽD Organizace pro spolupráci železnic (Varšava) UNIFE Asociace evropského železničního průmyslu (Brusel) IBS Společenství evr. železničních speditérů (Berlín) OPTA Open Telematics Alliance (Frankfurt) CIT Mezinárodní železniční přepravní výbor (Bern) UIC Mezinárodní železniční unie (Paříž) OTIF Mezivládní organizace pro mezinárodní přepravu zboží po železnici (Bern)

Členství v ČR ACRI – Asociace podniků českého železničního průmyslu SSL – Svaz spedice a logistiky SP – Svaz průmyslu a dopravy ČR ČLA – Česká logistická asociace R.E.K. – Reliant expertní klub ČESMAD Bohemia SDT – Sdružení pro dopravní telematiku OHK Olomouc – Okresní Hospodářská komora Systém GS1 – globální standard pro identifikaci, automatický sběr dat a komunikaci

Klíčové produkty v LOGISTICE COLLI Informační systém pro sběrnou službu a distribuci LORI Informační systém pro silniční nákladní dopravu a spedici LOGI Informační systém pro řízení logistických skladů KONTI Informační systém pro správu kontejnerových překladišť LORI-BUS Informační systém pro osobní dopravu CARGI/NewSped Informační systém pro železniční spedici

Klíčové produkty v LOGISTICE KVZ/WIGO Katalog vozů a informační podpora pro operátora s vozy ISDL Informační systém pro podnikovou logistiku a vlečky EVAL Informační systém pro železniční dopravce PDA/MDA Mobilní zařízení pro sběr dat v kolejišti / v terénu SIMON /GPS Monitoring pohybu objektů WEB PORTÁL Komunikace s partnery

Datová komunikace – příspěvek ke zvýšení efektivity zákazníka i dodavatele

Komunikace v logistice

Komunikace s dopravcem zásilka OSKAR Ceníky Objednávka vozu UDIV Vůz na vlečku / OL Navazující dopravce CVA Vůz z vlečky / NL IS MI SOČ NL Nákladní list H30 Výkaz vozidel dopravce EVAL ISDL avízo speditér NWS/CARGI pohyb zásilky IS OPT VOZY CEVIS/ISR

Sledování zásilek - silnice GPS na vozidle - bez hranic, od nakládky až po vykládku, včetně stavů obsluhovaných řidičem

Sledování zásilek - železnice Standardní přeprava dříve - dotaz do systému jednoho dopravce 1 dopravce na celé trase více národních dopravců s tradičními IS dle dřívějších mezinárodních úmluv propojené s možností integrovaných dotazů na polohu vozu pro přepravce, tj. zákazníka uvedeného v nákladním listu

Sledování zásilek - železnice Realita více dopravců různé velikosti ve více zemích, každý má obvykle nějaký svůj IS - další subjekty participující na zajištění přepravy – bez tradičního nákladního listu Řešení jednoduché - periodické odesílání e-mailů na různé předdefinované subjekty společná komunikační platforma

Zákazník–speditér-dopravci Nakládka Vykládka v vlečka PL CZ SK HU vlečka Dopravce 1 Dopravce 2 Dopravce 3 Dopravce 4 GPS HV WEB automatický dotaz ISR import email, xls ISDL KVZ EVAL CEVIS NWS CARGI

Děkuji za pozornost