Inventář na teplé nápoje

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor Mgr. Šárka Čížová Anotace
Advertisements

SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Dranžírování kuřete
Sčítání a odčítání lomených výrazů
Výraz a jeho hodnota SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj Anotace
Číselné obory – racionální čísla a operace s nimi
Rozdělení inventáře a stolový a sedací inventář
Operace s lomenými výrazy
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY
Rozklad mnohočlenů na součin pomocí vzorců
Mnohočleny- výpočty pomocí vzorců
Úprava mnohočlenu na součin pomocí vzorců
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
VY_32_INOVACE_10_GAS_586_Mel
Vlastnosti sčítání a odčítání
Odmocniny SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj Anotace
VY_32_INOVACE_10_GAS_594_Mel
VY_32_INOVACE_10_GAS_559_Sob
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ ZASEDACÍ POŘÁDEK U TABULE
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ SLAVNOSTNÍ MENU, PRAVIDLA SESTAVOVÁNÍ MENU Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ Free Powerpoint Templates.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ VÝZDOBA KONKRÉTNÍCH DRUHŮ TABULÍ
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY ROZDĚLENÍ INVENTÁŘE
Náročnější úpravy algebraických výrazů
„EU peníze středním školám“
Převody jednotek objemu,
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.11 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Množinové pojmy – průnik, sjednocení, rozdíl množin
Zlomky – usměrňování zlomků, porovnávání zlomků
Násobení lomených výrazů
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY SKLADOVÁNÍ A ÚDRŽBA INVENTÁŘE
procenta SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj Anotace
Zaokrouhlování SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj Anotace
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ BANKETNÍ OBSLUHA Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ VÝZDOBA TABULÍ Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ PŘÍPRAVA A ÚPRAVA SLAVNOSTNÍ TABULE
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY STOLOVÝ A SEDACÍ INVENTÁŘ
Lomený výraz, smysl lomených výrazů
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_ CHARAKTERISTIKA
INTERVALY SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj Anotace
Převody jednotek délky, obsahu
Mocniny s celočíselným exponentem
Násobení mnohočlenů SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj Anotace
DRUHá a třetí odmocnina
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_ NÁPOJOVÝ STŮL
Mnohočleny- výpočty pomocí vzorců
Vlastnosti násobení a dělení
Mnohočleny – sčítání a odčítání
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ PROSTÍRÁNÍ UBRUSŮ
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
VÝRAZY OBSAHUJÍCÍ MOCNINY AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Prezentace PowerPoint je určena pro studenty druhých ročníků všech učebních oborů, je zaměřena.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY
VÝRAZY OBSAHUJÍCÍ ODMOCNINY AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Prezentace PowerPoint je určena pro studenty druhých ročníků všech učebních oborů, je zaměřena.
Lomené výrazy – smysl výrazu
Druhá mocnina dvojčlenu, rozdíl druhých mocnin
Souhrnné opakování - příklady k procvičení
Složené lomené výrazy SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj Anotace
Absolutní hodnota reálného čísla
MAGNETISMUS AutorMgr. Libor Vakrčka AnotacePrezentace PowerPoint – výklad, výpočet, samostatná práce, zkoušení, DÚ, opakování Očekávaný přínos Pomocí prezentace,
KONDENZÁTOR Autor Mgr. Libor Vakrčka Anotace Prezentace PowerPoint – výklad, výpočet, samostatná práce, zkoušení, DÚ, opakování Očekávaný přínos Pomocí.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Transformace napětí, proudu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
P-N přechod SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Křížovka - opakování SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj
Transformátor SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj
Transkript prezentace:

Inventář na teplé nápoje Autor Anna Kachtíková Anotace Výukový materiál slouží k samostatné práci žáků, lze jej využít jako podklad k projektovému vyučování nebo jako domácí úkol Očekávaný přínos Žáci se seznámí s různými druhy inventáře na teplé nápoje a dokáží ho popsat Tematická oblast Inventář Téma Inventář na teplé nápoje Předmět Stolničení Ročník první Obor vzdělávání Kuchař - číšník Stupeň a typ vzdělávání Střední odborné vzdělání Název DUM Š20_S1_18_Inventář na teplé nápoje Datum 17. 1. 2014 SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín Zlínský kraj

Inventář na teplé nápoje Šálky na kávu Šálky na moka kávu Šálky na čaj

Tenkostěnné sklo Toto sklo používáme s objímkou na různé druhy teplých nápojů

Silnostěnné sklo Tyto sklenice mohou být s ouškem, nebo na stopce na kávu i čaj

DŽEZVA Používá se při podávání turecké kávy s šálkem a podšálkem

Konvičky Velká konvička na teplé nápoje Konvička na mléko a smetanu – nemají víčko Konvička na kávu Konvička na čaj

Zdroje   Literatura: SALAČ, GUSTAV. Stolničení. Praha: Fortuna, 1996, 217 s. ISBN 8O-7168-333-7 SALAČ, G., PRIBULA, M., SEDLÁČKOVÁ, H. Technika obsluhy a služeb. Praha: SPN – pedagogické nakladatelství, a. s., 1996, ISBN 80-85937-10-7    Internet: http://www.vesko.cz/public/Image2/sekce-data-47351/47351.jpg http://files.cluny-levne.cz/system_preview_200003799-e076ee16bb/9024.jpg http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/p/st/PORCELANOVY%20INVENTAR/porcelan-teple%20napoj.htm http://www.pivomil.cz/fotky53/fotos/_vyr_518irish.jpg Vlastní tvorba Odkazy ze dne 17. 1. 2014  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Anna Kachtíková