 Směrnice děkana 5/2011 (nahrazuje 1/2008) ◦ 

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. INFOSCHŮZKA s 1. ročníky akademický rok 2009/2010.
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Stipendijní programy na LF MU
Výpočet mzdy - příklady
Výpočet úroku při jednoduchém úrokování
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Stav k 30. červnu Výměna řidičských průkazů Řidičské průkazy vydané od 1. července 1964 do 31. prosince 1993 jsou jejich držitelé povinni vyměnit.
1. cvičení úrokování.
Erasmus na PřF UK v Praze
Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Členění a evidence dlouhodobého majetku
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek – odpisy (2. část) Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných.
Práva a povinnosti studentů. 2 Co je upravuje Zákon o vysokých školách §§ 62 a 63 Studijní program a studijní plán oboru Vnitřní předpisy univerzity a.
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Stipendia. 2 Legislativní rámec Zákon o vysokých školách (§ 91) Stipendijní řád Směrnice Upa č. 6/2013 Pravidla pro přiznávání a výplatu stipendií.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 23. října 2013.
Poplatky spojené se studiem. 2 Jaké poplatky existují? Poplatek za přijímací řízení Poplatek za delší dobu studia Poplatek za další studium Poplatek za.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 30. října 2013.
Prospěchové stipendium Mají na něj nárok pouze prezenční studenti Vyplácí se zpětně každý rok (výše je cca kč) po jednotlivých oborech 10% studentů.
1 Poplatky spojené se studiem a stipendia (nejen) na MU.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Projekt Kvalita II: výsledky vzdělávání, vývoj školství v krajích.
MS EXCEL Funkce PLATBA.
Schůze koordinátorů programu SOCRATES/ERASMUS
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
Daň z příjmů fyzických osob
SPOLEČNĚ PRO REGION Podpora odborného školství v Letohradě.
UMOŘOVÁNÍ DLUHU Užití GP v praxi 1.
Postupný poměr – příklady
Středočeský kraj Česká republika
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Mapa zájmu - plány.
Informace o implementaci směrnice EP a Rady 2005/36/ES
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
Prospěchová stipendia
Základy ekonomie Seminář Tržby firmy Tetra jsou Kč, firma nakoupila produkci od jiných firem v hodnotě Kč a vyplatila na mzdách.
Výpočty efektivnosti investic, výpočty odpisů
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. prosince 2014.
Sociální reforma 2011 Státní sociální podpora  Rodičovský příspěvek  Příspěvek na bydlení  Posuzování zdravotního stavu dětí  Sankce za neplnění povinné.
Přirozená čísla Jednotky délky Obvod a obsah
Odměňování Odměny z dohod.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Příklady (část 1.) Kolik budu mít v bance po 4 letech, jestliže dnes vložím 500 tis. Kč při roční úrokové míře 5 %? Kolik budu mít v bance jestliže bude.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o. EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/ VY_62_INOVACE_01_09 Zpracoval(a):RNDr. Lucie Cabicarová.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vážení obchodní partneři, V souvislosti se zákonem č. 261/2007 Sb., o stabilizaci veřejných rozpočtů si Vám dovolujeme ukázat přehled dopadů tohoto zákona.
Úrokovací období.
Ekonomická zpráva CDO, o.s. Valná hromada ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROZPOČTU za období 1.1. – PŘÍJMY Celkové příjmy CDO do činí ,-
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 10. prosince 2014.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Digitální repozitář eVŠKP na Univerzitě Karlově v Praze v roce 2007 Mgr. Eva Březinová Brno,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_269.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Ministr práce a sociálních věcí Petr NEČAS 4. září 2008 Valorizace důchodů od 1. ledna 2009.
Univerzita Karlova v Praze 14. října 2014 Univerzita Karlova v Praze Základní možnosti financování zahraničních pobytů a další možnosti výjezdu do zahraničí.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
1 Poplatky spojené se studiem a stipendia (nejen) na MU.
Analýza stipendií v r Stipendijní politika MU - seminář
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Fakulta sociálních studií Stipendijní systém
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Stipendia a poplatky Pavel Buriánek Kateřina Hovorková Univerzita Karlova v Praze.
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Nutno stanovit následující poplatky:
Doktorské studijní programy v biomedicíně
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Transkript prezentace:

 Směrnice děkana 5/2011 (nahrazuje 1/2008) ◦  Stipendijní řád Univerzity Karlovy v Praze ◦  Stipendium za vynikající studijní výsledky ◦ Čl. 4 odst. 3 – rozmezí je až za rok

 Aktuální výše stipendia ,- ročně ◦ tj. 1800,- měsíčně ◦ Poslední změna v roce 2007  Stipendijní řád UK povoluje až ,- za rok ◦ tj. 2100,- měsíčně

 Zvýšení z na ( +2700,- za rok ) ◦ tj. o 300,- za měsíc ◦ týká se to zhruba 150 lidí ročně ◦ vyšší výdaje o 150 lidí * 2700,- = ,-

SKAS MFF UK žádá AS MFF UK, aby požádal děkana MFF UK o zvýšení stipendií za vynikající studijní výsledky na částku 2100,- Kč/měsíc.