Obor S - Informační systémy ve stavebnictví

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fai.utb.cz
Advertisements

Přednáška na Autodesk Academia Fóru 2007 Absolventi středních škol na Technické univerzitě v Liberci, Fakultě strojní Zpracoval: doc. Ing. Ladislav Ševčík,
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
CW – 05 TEORIE ROZHODOVACÍCH PROCESŮ Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. Leden
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Studijní program Stavební inženýrství
Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA
Koncepce rozvoje a řízení vědy a výzkumu
Mapy a geografické informační systémy
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. Leden 2012 ÚVOD – do P i CV.
Informační systémy podnikové systémy CRM
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
1 Vážení studenti, vítejte v atraktivním studijním oboru Podnikání a management v životním prostředí.
Výuka makroekonomie v magisterských programech na Ekonomické fakultě VŠB-TUO Martin Macháček Praha,
Ekonomická fakulta EKONOMICKÁ INFORMATIKA FINANČNÍ A POJISTNÁ MATEMATIKA.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
INFORMAČNÍ SYSTÉMY Semestrální projekt 2013/2014 Podmínky udělení zápočtu Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Výuka Informačních technologií na DFJP
Návrh modelu řízení ECM v kontextu řízení informatiky Ing. Renáta Kunstová.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU Výsledky řešení: Ostrava doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Katedra počítačů ČVUT FEL
1 Pedagogické kolegium Program 1. Akreditace předmětů a vedlejších specializací F4 Akreditace předmětů a vedlejších specializací F4 2. Akreditace.
Závěrečný tutoriál 4. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
CW – 05 TEORIE ROZHODOVACÍCH PROCESŮ Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně Ing. Václav Rada, CSc. Leden 2009.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Magisterský studijní program N 6208 Ekonomika a management Obor Management a marketing.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Středoevropská komparativní studia na IMS FSV UK kombinovaná forma studia Den otevřených dveří 2016 Tomáš Nigrin.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní Ústav dopravní telematiky Geografické informační systémy Doc. Ing. Pavel Hrubeš, Ph.D.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Geografické informační systémy
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Studijní obor Management sportu


Aplikovaná elektronika
Geografické informační systémy
Transkript prezentace:

Obor S - Informační systémy ve stavebnictví Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium

Obor S - Informační systémy ve stavebnictví Zaměření oboru je kombinací těchto oblastí Systémové řešení problémů Informační systémy Ekonomika a řízení ČVUT Fakulta stavební S - Informační systémy ve stavebnictví

Obor S - Informační systémy ve stavebnictví Jak zacházet s informacemi Návrh informačního systému Databáze Počítačové sítě Programování Systémový přístup Jak neopomenout žádné důležité souvislosti Systémová analýza a syntéza Systémové projektování Systémová dynamika Řízení projektů Optimalizace Jak nalézt nejlepší přípustné řešení problému Optimalizace Teorie rozhodování Teorie grafů ČVUT Fakulta stavební S - Informační systémy ve stavebnictví

Obor S - Informační systémy ve stavebnictví Příklady témat závěrečných prací Bakalářské práce Project management system pro malé a střední firmy Projekt IS projektového ateliéru Digitální mapa malé obce Návrh webu s redakčním systémem Facility Management - operativní správa mobiliáře Informační systém skladového hospodářství Je možno navrhnout i vlastní téma Diplomové práce Informační systém firmy Polygas Vliv kvality textových předloh na skenování Návrh a vývoj systému pro reportování a podporu řízení procesů Projekt čistoty a kvality dat v datových skladech Efektivní metody Monte Carlo pro spolehlivostní úlohy Data Mining a jeho využití Modely virtuální reality ve stavebnictví Využití mračna bodů pro tvorbu modelu města Je možno navrhnout i vlastní téma ČVUT Fakulta stavební S - Informační systémy ve stavebnictví

Obor S - Informační systémy ve stavebnictví Uplatnění absolventů Kde: stavební podniky státní správa softwarové firmy konzultantské firmy Obor má mnoho velmi úspěšných absolventů Pozice:Projektanti a konzultanti IS a procesů Manažeři projektů Správci počítačových sítí Programátoři Hospodářské noviny 17.4.2008, příloha Kariéra Náš absolvent Jan Beránek popisuje svoji úspěšnou kariéru ve firmě PricewaterhouseCoopers Hospodářské noviny 14.10.2009 Možnost odborné práce již v době studia Obor IT se vyznačuje vysokou poptávkou po pracovnících (v letech 2008 – 2011 bylo a bude vytvořeno 85000 nových pracovních míst) ČVUT Fakulta stavební S - Informační systémy ve stavebnictví

Obor S - Informační systémy ve stavebnictví Další informace o oboru: http://kix.fsv.cvut.cz/ doc.Ing. D. Vytlačil, CSc. 224354507 vytlacil@fsv.cvut.cz doc.RNDr. J. Demel, CSc. 224354824 demel@fsv.cvut.cz Studijní plány pro bakalářské a magisterské studium: http://www.fsv.cvut.cz/student/bakalmag/plany/planbs.php http://www.fsv.cvut.cz/student/bakalmag/plany/planms.php Den otevřených dveří 22.1.2010 22.1.2010 Studujte perspektivní obor s vysokou poptávkou po absolventech ČVUT Fakulta stavební S - Informační systémy ve stavebnictví