Klimatická koalice  8jinak! Bára Urbanová Výkvěty, Brno, 23.5.2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SAFE. SAFE - Systém evidence a ohodnocení dobrovolnické práce jako nástroje zvýšení transparentnosti a efektivity hospodaření v NNO Cíle projektu SAFE.
Advertisements

Multiplex veřejné služby 2008 – Digimedia 2008 Ing.Pavel Hanuš Manažer programu digitalizace ČT.
Aktuální proces přípravy programového období 2014+
Ing. Jiří Nouza náměstek primátora hl. m. Prahy Zóny placeného stání.
Jak dodržují veřejné instituce zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím? Úkol pro předmět Svobodný přístup k informacím FFMU v Brně, Ústav.
Zákon roku 2013 Tomáš Babáček, Ambruz & Dark Deloitte Legal Nejlepší (a nejhorší) legislativní počin pro podnikatelské prostředí v ČR.
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
EXCEL 2010 Zadávání času. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava.
Citační software a jeho využití při studiu Bibliotheca academica 2013, 30.– Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně Martin Krčál
EXCEL 2010 Zadávání data a času. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Pro zvířata v tísni Nabídka ke spolupráci 2010 Velikost národa, jeho morální výše může být posuzována podle toho, jak nakládá se svými zvířaty, Mahátma.
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
GFPS-CZ Stipendiaten WS 2009/10 Paulina Bocheńska Zuzana Koutná Tim Zosel Organizace pro studentskou a kulturní vým ě nu ve st ř ední a východní Evrop.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
Příprava na kohezní politiku EU nadnárodní, národní a krajská úroveň Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje, , Přerov.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
Občanské sdružení M‘am‘aloca Nezisková organizace pro podporu komunitního způsobu života, regionálního udržitelného rozvoje, životního prostředí a mezigenerační.
© NSZM ČR1 Zdravá města, regiony, kraje – cesta ke zdravému rozvoji Oucmanice, 5. června 2007.
PROJEKT PŘEDPOVĚĎ POČASÍ Předpověď počasí na
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Pozice EP k budoucí kohezní politice Dominují národní zájmy nebo ideologie? Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Čistá mobilita, elektromobilita Ing. Luděk Sosna, Ph.D. ředitel odboru Strategie ELEKTROMOBILITA ve veřejné dopravě, Praha,
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihočeského kraje vznikla na podzim roku Zakladatelem byla Jihočeská hospodářská komora. Rada pro rozvoj lidských.
9. května 2012 Praha. Chci-li rozhodnout o tom jak a co mám měnit, zlepšovat, modernizovat, musím vědět PROČ TO DĚLÁM a PRO KOHO. Tedy znát ÚČEL……
Praha - 9/2014 Petr Kučera výkonný ředitel CRIF – Czech Credit Bureau.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Iniciativa Společenství INTERREG IIIA Dispoziční fond Euregio Bavorský les – Šumava – Dolní Inn.
Plán participace aktérů na rozvoji Prahy 14 (komunity, NNO, UMČ, komerční sektor) Městská část Praha 14 Praha 14 kulturní p. o. Anthropitures z. s.
European Urban Knowledge Network
Projekt SMO ČR na podporu volených představitelů měst a obcí Ingrid Štegmannová 9. Národní konference kvality ve veřejné správě Brno, 20. února 2013 Vzdělaný.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
00172 Multimédia a internet Úvod Mgr. Bc. Michal Novotný Ústav bohemistiky a knihovnictví.
IX. ročník odborného semináře MŽP, KÚ, SFŽP, ČIŽP a CENIA k odpadovému hospodářství Liberec, října 2014 Provozovaná zařízení v rámci odpadového.
Radniční periodika platforma veřejné komunikace Radniční periodika platforma veřejné komunikace 21. března 2015 Oldřich Kužílek.
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Anotace: Prezentace seznamuje žáky s diskusí a jejími zásadami. Žák se pokusí sám vytvořit Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Autor: PaedDr. Kajetána.
CMS Moodle Petr Korviny Témata příspěvku úvod o CMS Moodle úvod o CMS Moodle tvorba kurzu tvorba kurzu správa kurzu (z pohledu lektora,
Porada tajemníků obcí s rozšířenou působností Benešov, Brno Aktuální informace k legislativním návrhům zákonů o ÚSC a dalším.
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
Původ a vývoj člověka – prověrka 1. VY_52_INOVACE_03 Sada 1
1 Pracovní náplň českých stáží. Stáže 1. Krajská agentura pro zemědělství a venkov MZe ČR Kraj Vysočina 2. Odbor mezinárodních vztahů,
SIGMA společná iniciativa OECD a EU. Co je SIGMA program podpory v rámci IPA a ENPI podpora a posílení systému řízení v rámci veřejné správy podpora socio-ekonomického.
Prezentace projektu doktorského studia
Seminář Platformy Starostové starostům – Poslanecká sněmovna – Státní akta Jak zvolit architekta města? Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D. Architekt.
1 FoRS – České fórum pro rozvojovou spolupráci Seminář Rozvojová spolupráce měst a obcí, Marie Zázvorková.
Studentský spolek Studenti FHS UK o. s.. Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy Vznik spolku – Mladá fakulta Liberální forma studia.
PŘEDCHÁZENÍ VZNIKU ODPADU- PRIORITA Č.1 DI Christiane Hannauer Oddělení životního prostředí a energetického hospodářství Dolní Rakousko.
Protection notice / Copyright notice Poslání – Historie – Profil Praha, Česká Republika.
Čistá Vysočina Bc. Jana Böhmová Čistá Vysočina Historie  Hledání komunitní aktivity v rámci mezinárodní kampaně Den Země.  Vycházení ze.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu Lucie Šídová Projekt Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu, č. 628 podpořila Nadace.
Operační program URBACT III.  (Operační) program Evropské územní spolupráce kofinancovaný z Evropského fondu pro regionální rozvoj  Navazuje na program.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Ekonomika životního prostředí
Kam kráčí české vysoké školství?
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
Konflikt, koření života
Občanská společnost Tato prezentace je doplněním výkladu učitele k tématu Občanská společnost. Prezentace obsahuje několik aktivit vhodných k procvičení,
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Obnova veřejné zeleně Libčice nad Vltavou
PSB_999 Seminář studentské psychologické organizace
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Kalkulátor emisí skleníkových plynů
Transkript prezentace:

Klimatická koalice  8jinak! Bára Urbanová Výkvěty, Brno,

Klimatická koalice platforma 12 neziskových ekologických a rozvojových organizací vznikla v roce 2007 se snahou vyvolat a vést veřejnou diskusi o změně klimatu, o možnostech jejího zmírňování a o dopadech klimatické změny zejména v rozvojových zemích. 8jinak! nezávislá iniciativa působící na Praze 8, která se zabývá transparentností veřejné správy, urbanismem a dopravou pořádá veřejné debaty a sousedské pouliční slavnosti.

Klimatická koalice – náplň práce 1)Osvěta a veřejné akce

Klimatická koalice – náplň práce 2) Mediální práce

Klimatická koalice – náplň práce 3) Policy, advokační práce

8jinak! Kritizujeme, diskutujeme, i nabízíme řešení

8jinak! Slavíme, družíme se, přetváříme okolí

? Jak jsem se dostala k práci koordinátorky Klimakoalice? Uplatňuju znalosti nabyté při studiu? Naplňuje mě? Rozvíjí a živí?

Kontakty Klimatická koalice 8jinak!