Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu Lucie Šídová 16. 6. 2016 Projekt Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu, č. 628 podpořila Nadace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu Lucie Šídová 16. 6. 2016 Projekt Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu, č. 628 podpořila Nadace."— Transkript prezentace:

1 Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu Lucie Šídová 16. 6. 2016 Projekt Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu, č. 628 podpořila Nadace Open Society Fund Praha z programu Dejme (že)nám šanci, který je financován z Norských fondů..

2

3 O projektu 1.Období realizace: 1. 5. 2015 – 30. 6. 2016 2.Cílová skupina: a)Ženy ze sexbyznysu b)Státní i nestátní organizace, které se ve své práci setkávají či mohou setkat se ženami ze SB či tématem strukturálního násilí (policie státní i městská, zástupci veřejné správy a odborů prevence kriminalit, NNO aj.) - celá ČR

4 O ProSentret - Oslo Ulice – Agentura sociální práce – Plzeň

5 Cíl projektu Zlepšit postavení žen pracujících v SB, které čelí strukturálnímu násilí, a umožnit jim přístup ke spravedlnosti prostřednictvím otevření odborné diskuse a poskytováním pomoci.

6 Konkrétní cíle Porozumět dynamice SN páchaném policií na ženách v SB a jeho vazbám na legislativní úpravy prostituce v ČR. Zpřístupnit zkušenosti a příklady dobré praxe pro řešení SN z Norska Formulovat dlouhodobou strategii řešení SN, na nichž se budou podílet zúčastnění aktéři. Umožnit přístup k právním a soc. službám ženám, které čelily SN Zapojit sexuální do řešení problému tím, že se stanou členkami pracovního týmu (dále PS). Zvýšit informovanost o tématu SN páchaného policií na ženách pracujících v SB Vytvořit prostor pro nefor. diskusi veřejné správy, žen ze SB, NNO, která může vést ke vzájemnému pochopení a navázání kontaktů.

7 Stáž Výzkum Publikace Právní služby – internetová poradna Focus group, konference

8 Pilně pracujeme

9 Družíme se

10 DĚKUJI ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu Lucie Šídová 16. 6. 2016 Projekt Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu, č. 628 podpořila Nadace."

Podobné prezentace


Reklamy Google