KAMPAŇ NA PODPORU ČESKÉHO SPORTU. HVĚZDY NEPADAJÍ Z NEBE NESPADL(A) JSEM Z NEBE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Advertisements

SPORT V ČESKÉ REPUBLICE OD ROKU 2012
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
Problematika přistoupení ČR k Evropské měnové unii
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
…rádi bychom viděli Ježíše… (?) Jan 12, Někteří z poutníků, kteří se přišli o svátcích klanět Bohu, byli Řekové. 21 Ti přistoupili k Filipovi,
SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.9
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Role Evropského parlamentu při vytváření víceletého finančního rámce EU Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
KAMPAŇ NA PODPORU ČESKÉHO SPORTU. Finanční situace českého sportu 7,7 MLD 2,1 MLD 2,2 MLD 3,4 MLD Státní rozpočet Výtěžek hazard Kraje a samospráva
Zdravotnictví po „velkém třesku“ Zdraví, zdravotnictví a evropské fondy Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
„Finanční gramotnost jako nejlepší prevence předlužení občanů“ S ENÁT P ARLAMENTU Č ESKÉ REPUBLIKY 31. března 2009.
Krizový stav čerpání evropských fondů Jiří Paroubek předseda NS-LEV http://
Česká republika-demokratický stát
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Prvočísla a čísla složená
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Instituce EU Evropská rada Rada Evropské unie Evropská komise
ZAVEDENÍ MEDIACE DO OBLASTI PÉČE O RODINU volební období 2010 – 2014 Jiří JANEČEK poslanec.
Evropský rozměr informačních služeb pro mládež …nejsme v tom sami!
NS-LEV 21 pro český sport Jiří Šlégr http://
Prezidentské volby v USA (v porovnání s ČR)
Cesta tam a zase zpátky Konference „Má Česko strategickou vizi EU?“, Praha dne 19. září 2012.
SITUACE V ODPADECH Z POHLEDU SVAZU MĚST A OBCÍ ČR Bc. Marek Sýkora člen Komise životního prostředí Předsednictva Svazu měst a obcí České republiky XII.
 Ministerstvo kultury je podle tzv. kompetenčního zákona ústředním orgánem státní správy pro.... věci církví a náboženských společností...".  Hlavní.
POSOUZENÍ VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Podklady k posouzení vlivu akce z hlediska vlivu na životní prostředí (EIA) dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování.
Schvalování zákonů v ČR
Programová koncepce ČT :D
PRÁVO SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ Státní sociální podpora
1. Jsem bouří žití znaven, ty při mně stůj: přístavem buď mi, hradem sám, Pane, můj. Když loďka žití mého už marně hledá cíl, ty pomoz rukou svojí, v přístav.
1. Kampak to spěcháte, pastýřové. Co je to za hvězdu v noci tmavé
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
INSTITUTY NÁHRADNÍ PÉČE O DÍTĚ PŘEHLED, VÝZNAM, ÚČEL DÍTĚ JE NEODDĚLITENÁ SOUČÁST PŘIROZENÉ RODINY © Zdeňka Králíčková, 2012.
Dělba státní moci 1. Zákonodárná moc
Dítě z pohledu mezinárodního práva soukromého
INSTITUTY NÁHRADNÍ PÉČE O DÍTĚ DÍTĚ JE NEODDĚLITENÁ SOUČÁST PŘIROZENÉ RODINY.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
Evaluační dotazník. Evaluace projektů Vyhodnocení dopadů podpořených projektů na cílovou skupinu (zaměstnaných rodičů s malými dětmi) Smysluplnost podpory.
Chování kupujících  Chování kupujících je složitý proces, který ovlivňuje řada vnitřních i vnějších činitelů a marketingový odborníci mohou znalost.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Peněžnictví v ČR – rozdělení ČSFR Zásadní význam mělo jednání I. řádného sjezdu OS v březnu 1993, který schválil nové organizační uspořádáni.
INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ – INVESTICE DO BUDOUCNOSTI PaedDr. LUDVÍK ZIMČÍK, ředitel ZŠ A MŠ BŘEZOVÁ (ŠKOLA NA KONCI SVĚTA)
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.
Evropské fondy a budoucnost obcí a měst Městská a územní dimenze politiky soudržnosti Oldřich Vlasák Místopředseda Evropského parlamentu Místopředseda.
Strategie rozvoje zemského televizního vysílání 3. prosince 2015 Volební výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Martin Gebauer Generální.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
OB 21 – OBN NÁHRADNÍ RODINNÁ PÉČE. ÚKOL ● ZKUSTE VLASTNÍMI SLOVY VYSVĚTLIT POJEM NÁHRADNÍ RODINNÁ PÉČE.
Evropská unie. Pojem a význam Evropské unie Definice Evropské unie (dále jen EU) Aktuální počet členů EU Rok vstupu ČR do EU Cíle EU (čtyři základní svobody)
„SAMOSPRÁVA 2020“ (Řešení pro budoucnost) – Zlín Libor Lukáš statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR
Tel:
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Finanční plánování Dáváme rady a tipy pro zvýšení si životní úrovně a pro vyrovnaný nebo zvyšující se domácí rozpočet!
Dělitelnost přirozených čísel
Webová prezentace Libereckého kraje
Dotační nabídka Fondu kinematografie
KAMPAŇ NA PODPORU ČESKÉHO SPORTU
Výchova k občanství Moc zákonodárná
SPORT V ČESKÉ REPUBLICE OD ROKU 2012
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Finanční gramotnost v ZŠ
Výchova k občanství Volby jako základ demokracie
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
VY_32_INOVACE_02B_Velká hospodářská krize - východiska
Transkript prezentace:

KAMPAŇ NA PODPORU ČESKÉHO SPORTU

HVĚZDY NEPADAJÍ Z NEBE NESPADL(A) JSEM Z NEBE

VÝZVA českých sportovních svazů poslancům Parlamentu ČR Vážení poslanci, český sport se nachází v krizi, ze které marně hledá východisko. V posledních letech přišel postupně o dvě miliardy korun. Na tento stav doplácí především mládež. Jestliže v roce 1990 připadla jedna investovaná koruna na jedno dítě, nyní se o stejnou korunu dělí čtyři děti. Tím se Česká republika propadla na 25. místo v Evropské unii! Pokud se tento stav nezmění, řada oddílů zanikne, český sport přijde o stovky talentovaných žáků, naše země o budoucí hvězdy, ale především o všestranně zdatné občany. Sami rodiče už nezbytné finanční náklady na sportovní činnost svých dětí nezvládnou. Vážení poslanci, v následujících dnech budete projednávat legislativní změny, které mohou mít zásadní vliv na budoucnost českého mládežnického sportu. Proto Vás žádáme, abyste při schvalování obsahu příslušných zákonů vzali v úvahu uvedené argumenty a svým rozhodnutím tak pomohli zachránit sportující mládež.