UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Advertisements

“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
mPO2S (mobilní POS terminál od O2)
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Podprogram pro začínající včelaře Číslo podprogramu: PF
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
1 Nový projekt Přechod na nové řešení O čem bude třeba rozhodnout.
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
LEASING z pohledu daně z příjmu
Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
Workshop T-Mobile atlantis 18 dubna 2014 Distributed by atlantis | © Aastra 2012.
Analýza Centra ProEquality
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Čas a jeho měření.
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation Siemens Business Services: Vedoucí poskytovatel eGovernment řešení v Evropě Pasová agenda.
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Grafický editor studijních plánů Jan Krňoul, Západočeská univerzita v Plzni,
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
copyright © 2010, i-matthew.com Realizace výběrových řízení Měsíční kontrolní prověrky Garance finanční úspory copyright © 2010, i-matthew.com Audit.
Členské příspěvky 2005 – 2010 Analýza struktury členské základny, výše členských poplatků a dopad na rozpočet ČSA.
Návod k použití Zesilovač NEOM NDK & NDK
UMOŘOVÁNÍ DLUHU Užití GP v praxi 1.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
SKENEROVÉ BONUSY.
Pronájem skeneru.
ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Mentoring pro začínající vědkyně a vědce Kateřina Cidlinská Národní kontaktní centrum – ženy a věda Sociologický ústav AV ČR, v. v. i.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
KRUM INVEST a. s. Ing. Pavel Kopačka
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Vývoj mobilních aplikací
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
IPod. Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001.
Universal Serial Bus - USB
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Minimální preventivní program Pražské centrum primární prevence.
Nabídka reklamních ploch
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Operační systém Android
Finanční plánování Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník Autorem materiálu je Jitka Fialová, ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace.
Léčiva u vzácných onemocnění (v kontextu dalších informací) PharmDr. Josef Suchopár Infopharm, a.s. Praha,
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Informační a komunikační technologie
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
WEBOVÝ PROHLÍŽEČ. Charakteristika: Webový prohlížeč je počítačový program, který slouží k zobrazování a prohlížení World Wide Webu (WWW), tj. internetu.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Chytrý zámek.
✓ Společnost Nu Skin získala za svůj Skener v roce 2005 American Business Award, jako nejinovativnější společnost. ✓ Společnost Nu Skin získala za Pharmanex.
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Transkript prezentace:

UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH

2003 2005 2014: Modernizovaný Skener S3 2006

“Řešení, jak pokračovat v nabízení skenerového programu ve světě” S3 Postavení 2. Device “Řešení, jak pokračovat v nabízení skenerového programu ve světě” EVOLUČNÍ REVOLUČNÍ VÝVOJ ZMĚNA

Dodáváno s iPad mini se Skenerovou aplikací S3 Přehled MENŠÍ & LEHČÍ 20 % až 25 % RYCHLEJŠÍ 30’’ sken (oproti dnešním 90’’) PŘENOSNÝ Napájení bateriemi: žádné síťové kabely OVLÁDÁNÍ PŘES iPAD/iPHONE Wireless & Bluetooth Kompatibilní pouze s iOS Dodáváno s iPad mini se Skenerovou aplikací

S3 Podrobnosti o programu v EMEA Skener & iPad mini jsou Distributorům pronajímány Žádná změna pro stávající S2 program Stále platí: €500 základní platba €150 měsíční splátka NOVĚ: Ztráta & Poškození Povinně Měsíční poplatek €15 + DPH Pokrytí pro případ ztráty a poškození

S3 Plán na zlepšení S3 přiděleno pouze stávajícím nájemcům Skeneru S2 (Scanner Lease Holders - SLH) Leden 2014: Začátek kvalifikací; 3-měsíční kvalifikační období Duben 2014: První přidělování Skeneru S3 Budou kvalifikováni ti, kteří jsou součástí měsíčních top 100 EMEA SLH

S3 Plán na zlepšení Nemáte S2, pak: Máte S2, a: Váš S2 Skener je pronajímám minimálně po dobu 3 měsíců Patříte do skupiny top 100 EMEA SLH s nejvyšším průměrem nových ADR (JVI nebo LifePak+/LifePak nano*) spojených s Vaším S2 Skenerem během 3-měsíčního kvalifikačního období Máte 3 000 GSV každý měsíc během 3-měsíčního kvalifikačního období Jakmile se kvalifikujete, budete pro obdržení svého S3 potřebovat : Zaplatit inovační poplatek €100 + DPH Podepsat inovační formulář a novou nájemní smlouvu pro S3 Je třeba se kvalifikovat pro S2 Skener na základě současných kvalifikačních podmínek S2 Skenere a nejprve obdržíte model S2 Čímž se automaticky zapojíte do kvalifikačního programu na S3 * Dostupnost ve Vaší zemi si, prosím, zjistěte na našich webových stránkách.

S3 Časová osa … Uvedení v dubnu 2014 2014 2015 Červen Květen Duben Březen Únor Leden … 2014 2015 TR90 LTO 3-měsíční kvalifikace přidělování S3 přidělování S3 3-měsíční kvalifikace … Konec zdokonalování

THANK YOU PPT_S3scanner_WEB_CZ_EMEA_1403_INT © 2014 NSE Products, Inc.