Komerční areál v Janovicích na Chrudimsku se nachází na okraji obce Morašice, části obce Janovice přibližně 7 km od Chrudimi. Jedná se o oplocený areál,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Joštova realitní kancelář
Advertisements

VOLNÉ NEBYTOVÉ PROSTORY K PRONÁJMU
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 20. listopadu 2013.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
GIS obcí kladenského regionu na Internetu
24. Obsah katastru nemovitostí a jeho uspořádání
Michaela Mrňová Jakub Novotný
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Obchodní společnosti.
Bývalý provozní areál firmy
DRAŽBA Komerční objekt Univerzity Pardubice – dislokované pracoviště Dopravní fakulty Jana Pernera v České Třebové se nachází nedaleko centra České.
Povodně 2010 Realizace převodu státních pozemků ze správy PF ČR do vlastnictví obcí nebo fyzických osob postižených povodněmi roku 2010, za účelem výstavby.
CzechInvest - Regionální kanceláře - představení produktů a služeb, aktuální dotační příležitosti Regionální kancelář pro Královéhradecký a Pardubický.
Mapa zájmu - plány.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Komerční objekt - hala Veská u Pardubic - pro výrobní / administrativní využití. Celková užitná plocha 1250 m2 ve dvou podlažích. Objekt je nyní užíván.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Možnosti podpory investičních záměrů v oblasti vzdělávání Liberec – KÚ Libereckého kraje.
OCEŇOVÁNÍ STAVEBNÍCH POZEMK ů Ing. David Slavata, Ph.D Oceňování majetku B.
OCEŇOVÁNÍ STAVEBNÍCH POZEMKů
Administrativně obchodní budova v centru Pardubic, Smilova ulice. Objekt má tři podlaží, obytné podkroví a je ze 4/5 podsklepený. V I.NP se nacházejí.
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
TÉMA: Daň z nemovitostí
Lounky PRO Vratimov, o.s. ( 1 Charitativní sbírka Lounky 06/2013.
Smlouvy o převodu nemovitostí Panel 26. dubna 2007 JUDr. Daniela Kovářová, Plzeň JUDr. Radomil Macek, Lanškroun JUDr. Jan Luhan, Lysá nad Labem.
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
Právo a katastr nemovitostí
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek - oceňování Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad. 2 3 Umístění zóny  Lokalita: Východní Čechy  Kraj: Pardubický  Město: Letohrad  Katastr. území : Letohrad.
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
Finanční a rozpočtové právo Přednáška č. 11 Daň z nemovitostí.
Majetkové daně Daň z nemovitostí Silniční daň Daň dědická Daň darovací Daň z převodu nemovitostí.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec; v současnosti omezený význam; povinnost platit vzniká na základě vlastnického či uživatelského vztahu k majetku.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Právní vztahy k nemovitostem Kupní smlouva o převodu vlastnictví k nemovitosti Mgr. Jakub Kříž.
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.) Poplatník převodce (prodávající); nabyvatel. Předmět daně - úplatné nabytí např.: pozemku; stavby; částí.
Daň z nemovitých věcí 1. 2 okruhy (zákon č. 338/1992 Sb.) – POZEMKY na území ČR evidované v katastru nemovitostí (§ 2) – STAVBY (budovy a inženýrské stavby)
KATASTR NEMOVITOSTÍ. Je soubor údajů o nemovitostech v ČR, který zahrnuje jejich soupis a popis a jejich polohové a geometrické určení. Tvoří ucelený,
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o. XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o.
MAJETKOVÉ DANĚ (DAŇ Z NEMOVITOSTÍ) Úvod 2  Daňová soustava ČR  Přímé daně Důchodového typu (DPFO, DPPO) Majetkového typu (daň z nemovitostí,
Projekt: Praktický průvodce ekonomikou aneb My se trhu nebojíme! Reg. č.: CZ.1.07/1.1.34/ Průmyslové zóny v Ústecké kraji a jejich dopady na regionální.
EKONOMIKA MAJETKOVÉ DANĚ DAŇ Z PŘEVODU NEMOVITOSTÍ.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ jednání Expertní skupiny manažerů IPRM Děčín Ing. Michal Pluta, ředitel Holdingového fondu SFRB.
Příklad Zjištění obvyklé ceny stavebního pozemku v k. ú. Dejvice, Praha 6.
Revitalizace KUKS o.p.s., Kuks 12, Kuks
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec;
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.)
Daň z nemovitých věcí 23. listopadu 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Podpora trhu s nemovitostmi. Česká společnost certifikovaných odhadců majetku 25.listopad 2004 Zbyněk Smejkal.
Skladový arál v Ústí nad Orlicí, k.ú. Hylváty
Daň z nemovitých věcí 29. listopadu 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Podnikání na venkově.
Dražební společnost PROKONZULTA a.s.
2. Nemovitosti (stavby, byty, nebytové prostory, pozemky a trvalé porosty), jejichž cena je plně nebo částečně hrazena ze státního rozpočtu, státního fondu.
Modelace úvěru BD Vánek
4. Nemovitosti (stavby, byty, nebytové prostory, pozemky a trvalé porosty), jejichž cena je plně nebo částečně hrazena ze státního rozpočtu, státního fondu.
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Majetkové daně II. Daň z nemovitých věcí Daň z nabytí nemovitých věcí
Transkript prezentace:

Komerční areál v Janovicích na Chrudimsku se nachází na okraji obce Morašice, části obce Janovice přibližně 7 km od Chrudimi. Jedná se o oplocený areál, jehož součástí jsou 2 haly, další menší objekty, zpevněné a nezpevněné plochy. Celková plocha celého areálu je m2. První hala je využitelná na sklady, případně na lehkou výrobu a její součástí je cca 200 m2 administrativních ploch se sociálním zázemím ve dvou NP, které byly využívány i jako ubytovna, St m2. Druhá hala byla využívána jako skladovací, St m2. Vedle se nachází přístřešek, který se může po opláštění stát další halou. V přístřešku je montážní jáma pro nákladní automobily. Obě haly jsou zateplené, nevytápěné. Další součástí areálu je funkční čerpací stanice splňující normy pro obnovení provozu, menší budova bývalé vrátnice a 7957 m2 zpevněných ploch. Další plochy v areálu jsou zatravněné. Pro areál se nabízí využití jako sídlo spediční firmy s možností ubytování zaměstnanců, případně výroba nebo kompletace a distribuce zboží. Možnost příjezdu kamionů, včetně jejich parkování na zpevněných plochách. Vzdálenosti: Pardubice 17 km, Chrudim 7 km, Čáslav 28 km, na státní silnici č. 17 4,5 km. POPIS NEMOVITOSTI Věcná hodnota areálu je minimálně 20, Kč. Nabídková cena je k jednání 6, Kč

FOTODOKUMENTACE EXTERIÉRY

FOTODOKUMENTACE EXTERIÉRY

FOTODOKUMENTACE INTERIÉRY

KATASTR NEMOVITOSTÍ Nemovitosti, které tvoří předmět nabídky, se nacházejí v katastrálním území: Janovice, obec: Morašice, část obce: Janovice a jsou zapsány na LV č. 632 u Katastrálního úřadu pro Pardubický kraj Katastrálního pracoviště Chrudim: St.č. 47/1 o velikosti 1516 m 2 zastavěná plocha a nádvoří jejíž součástí je budova čp. 50 – stavba pro administrativu St.č. 52 o velikosti 1368 m 2 zastavěná plocha a nádvoří jejíž součástí je budova bez čp/če – jiná stavba St.č. 68o velikosti 166 m 2 zastavěná plocha a nádvoří jejíž součástí je budova bez čp/če – stavba tech. vybavení St.č. 69o velikosti 21 m 2 zastavěná plocha a nádvoří jejíž součástí je budova bez čp/če – jiná stavba St.č. 70o velikosti 255 m 2 zastavěná plocha a nádvoří 200/6o velikosti 6375 m 2 ostatní - manipulační plocha 200/8o velikosti 1327 m 2 orná půda 200/9o velikosti 5483 m 2 orná půda

SNÍMEK KATASTRÁLNÍ MAPY

KONTAKTY JANA PISKAČOVÁ JOŠTOVA REALITNÍ KANCELÁŘ - JORK spol. s r.o. Sladkovského Pardubice tel.: , fax: realitní činnost dražby oceňování nemovitostí úvěry – hypotéky převody dědictví oceňování podniků a nepeněžních vkladů inženýrská činnost

REFERENCE JORK Joštova realitní kancelář – JORK, spol. s r. o. Naše společnost byla založena již v roce 1991 znalci s dlouholetou praxí v oboru oceňování nemovitostí, z nichž se stal tým erudovaných odborníků, který se, kromě posudků, od počátku věnuje i realitní činnosti a dražbám. Jsme nejstarším dražebníkem v regionu, dražíme od roku 1991 (právo na KS) pro desítky firem, správců konkurzních podstat, Magistrát města Pardubic, Bytový podnik Pardubice, Stavofinal Hradec Králové … poskytujeme komplexní služby spojené s nabídkou, prodejem, koupí a pronájmem nemovitostí znalecké posudky při prodeji nemovitosti zdarma! veškeré smlouvy při uskutečnění obchodu zdarma! veškeré služby k převodu nemovitostí a vkladu do KN komplexní předání nemovitosti, daňové přiznání oceníme Vaše nemovitosti, věci movité, podniky i nepeněžní vklady, dědictví, úvěry, hypotéky zajistíme aukce a dražby Ing. Jan Jošt – jednatel společnosti