Www.budovaniosobnosti.cz HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Systém ED Manager (EDM) pro práci s elektronickou dokumentací a systémem jednoho značení KKS PŘEMEK VESELÝ VLASTNÍ ED MANAGER SE SPOUŠTÍ NA ÚVODNÍ STRÁNCE.
Advertisements

P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice II
Adaptační výlety a tábory „Není to ten nejsilnější, kdo přežije, ani ten nejinteligentnější, ale ten, kdo se dokáže nejlépe adaptovat.“ Charles Darwin.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
Řízení lidských zdrojů
Řeč, jazyk, mluva.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (003) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUSY (201) GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
Prostor není jen místo! MAM Prostor je hlavně o seberealizaci, rozvoji, inspiraci, emocích i zábavě.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006)
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 4 (004)
TEST ČTENÍ VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř 3 AXIS
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
Genderový audit ve společnosti CertiCon a.s.
Listopad 2013 Příprava a proces vstupu zahraničního investora.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_05.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS TŘI ČTVERCE GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Matematika a její aplikace
Vedoucí práce: doc. PhDr. Ing. Mgr. PhD.
Analýza vlastního podniku
Udělejte si jarní úklid sama v
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS AGENTI GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (005) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
1 TEORIE HER Nejmenovaná studentka, písemka, 2003: „Teorii her neznám, ale kdo si hraje, nezlobí“ „Teorii her neznám, ale kdo si hraje, nezlobí“
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Praktický seminář pro vedoucí pracovníky. Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. Dozvíte se, jak zdokonalit sebe a svoje vztahy s lidmi, jak.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Název ročníkové práce Vaše Jméno Vedoucí práce: doc. PhDr. Ing. Mgr. Jméno Příjmení, PhD., CSc.
Management - Jednání a vyjednávání
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (007) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
SEBEPOZNÁNÍ základ psychologické přípravy
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
VÝCHODISKA SPORTOVNÍHO TRÉNINKU
Vzdělávání zaměstnanců
13. Utváření života a práce. 1. Zkoumat efektivní pracovní strategie 2. Rozvíjet schopnosti hledat, získat/vytvořit práci 3. Rozvíjet schopnosti hledat,
Vstřícný zaměstnavatel Kritéria soutěže. 1. Organizace práce Vstřícnost a reálné možnosti využívání flexibilních forem práce Další úpravy pracovního režimu.
Být leader může být vyčerpávající, zvlášť, když pořád šlapete na plyn.
1 Stáže studentů v advokátních kancelářích poskytujících pro bono služby Pro bono junior.
Marketing v EU Ing. Alena Klapalová, Ph.D. č.d.634.
MUDr. EVA VANÍČKOVÁ,CSc. Ústav zdraví dětí a mládeže
Personální strategie mezinárodní firmy
Nástroje pro identifikaci silných a slabých stránek studentů VŠ Metody pro psychology a nepsychology Šárka Karmazínová (MU) Magda Šustrová (VUT v Brně)
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
MATEMATIKA LOGICKÉ ÚLOHY ODKAZY VYUŽITELNÉ V MATEMATICE.
KVALITNÍ OBCHODNÍK... není prodavač
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R15_ Test-měřítko TEMA: Matematika 7.
Psychologie práce a organizace Matěj Stříteský
Strategická analýza společnosti TIBBIS, s. r. o.
Management - Jednání a vyjednávání
Individuální dárcovství
Konflikt, koření života
Nadaní na gymnáziích Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod. 1.
DESIGNOVÉ MYŠLENÍ Tento projekt byl financován za podpory Evropské komise. Podpora Evropské komise při vypracování této publikace neznamená, že se Komise.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
Intenzivní podpora škol
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Manažerské kompetence
Transkript prezentace:

HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU

Soustřeďte se…. Po stisknutí Vám představíme grafickou hádanku. Pokuste se během max. 3 min. hádanku vyluštit a najít řešení. Neklikejte dříve pro počátek testu, než budete plně soustředění… DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST

Zadání Zaměstnavatel delší dobu sledoval své zaměstnance a všimnul si jejich schopnosti trávit spolu spoustu času. Pití kávy, diskuze, pomlouvání.

Zadání Zaměstnavatel delší dobu sledoval své zaměstnance a všimnul si jejich schopnosti trávit spolu spoustu času. Pití kávy, diskuze, pomlouvání. ? Zaměstnavatel zoufale přemýšlel, jak to změnit…

Zadání Zaměstnavatel delší dobu sledoval své zaměstnance a všimnul si jejich schopnosti trávit spolu spoustu času. Pití kávy, diskuze, pomlouvání. ! Snažil se najít řešení, ale dospěl k jediné myšlence.

Postavte mezi zaměstnance 3 rovné zdi,aby v každém jimi odděleném kousku vznikla kancelář pro jednoho zaměstnance. ( 3 úsečky se mohou křížit – musí ) !! Každý dostane svou kancelář!!!!!!

Postavte mezi zaměstnance 3 rovné zdi,aby v každém jimi odděleném kousku vznikla kancelář pro jednoho zaměstnance. ( 3 úsečky se mohou křížit – musí ) !! Každý dostane svou kancelář!!!!!! Podařilo se Vám vyřešit hádanku ?!

Po kliknutí Vám zobrazíme řešení

Postavte mezi zaměstnance 3 rovné zdi,aby v každém jimi odděleném kousku vznikla kancelář pro jednoho zaměstnance. ( 3 úsečky se mohou křížit – musí ) !! A mám vyřešeno!

DALŠÍ TESTY NALEZNETE ONLINE ZDE

FIREMNÍ KOUČINK INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ ŘEŠÍME S VÁMI SKUTEČNOU REALITU NEMESIS B E S T T E A M NEMESIS RED MARKETING KOUČINK ZAMĚSTNANCŮ INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK EFEKTIVNÍ METODA ROZVOJE OSOBNOSTI TRÉNINKOVÉ PROFESNÍ PROGRAMY TÉMATICKÉ SEMINÁŘE AUDITY A ANALÝZY OSOBNOSTI TRÉNINKOVÉ STRATEGICKÉ HRY TRÉNINK STRATEGIE VYJEDNÁVÁNÍ ORIGINÁLNÍ VYTVOŘENÉ PROJEKTY EMOČNÍ TEAMBUILDINGOVÉ HRY TÉMATICKÉ PROJEKTY - LEADERSHIP ZÁBAVNÉ PROGRAMY A ZÁBAVA MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ MARKETINGOVÝ KOUČINK WEBDESIGN A KAMPANĚ NA INTERNBETU Horní Lán 1 Olomouc / / REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA