Advokátní kancelář Černotová & Halšková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pohled právníka na IT zakázky ve veřejné dopravě
Advertisements

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
EURES Evropské služby zaměstnanosti
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Témata k řešení volební období 2010 – 2014 Jiří JANEČEK poslanec SOCIÁLNÍ BYDLENÍ. PŘEDLUŽENÍ.
KONFERENCE FEMINA IURIS 2009 Promítnutí důsledků současné ekonomické krize do práce obchodní společnosti z pohledu obchodního a pracovního práva.
ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ JUDr. KARLA VÍTKA NABÍDKA SPOLUPRÁCE
Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.
DEP 507. Co zvážit před zahájením výuky? Výběr metod výuky bude ovlivněn: věkem studentů vědomostmi z ekonomických předmětů z 1. ročníku (zejména z ekonomiky)
Legislativní překážky urychlení výstavby dopravní infrastruktury v ČR, podněty a řešení Mgr. Miroslav Osladil, advokát Střední Morava – křižovatka.
Aktuální vývoj v pojišťovnictví a jeho regulaci
Konference LATE COLLECTIONS 2012, 25. duben 2012, Praha Exekuce nebo insolvence? Mgr. Jiří Zrůstek advokát a insolvenční správce se zvláštním povolením.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Činnost právní kanceláře ČLK
NĚKTERÉ PRÁVNÍ FORMY SPOLUPRÁCE INVESTORA A DEVELOPERA
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
BBH 7/6/2012Slide 1 Prezentace BBH Praha
Investiční potřeby & dluhové financování Jan Šnajdr Odbor poradenství infrastrukturních projektů Česká spořitelna.
Mediace Specifické metody SP LS 14. Pojem, cíle, legislativa Metoda rychlého, kultivovaného mimosoudního řešení konfliktů a sporů (co je konflikt ?proč.
Život na dluh...aneb zadluženost českých domácností, Praxe českých soudů s „hromadnými“ žalobami. JUDr. Stanislav Sviták Okresní soud Chomutov.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Aktuální nedostatky ochrany českých spotřebitelů
Oddlužení insolvence osobní bankrot
EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PROSTĚJOV
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
Správa daní a daňové řízení
Vymáhání pohledávek.
Exekuční řád po novelách
Život na dluh…aneb zadluženost českých domácností
V ČR roste počet dlužníků
Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů Martin Říman, ministr průmyslu a obchodu © 2008 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Vymáhání pohledávek Leona Novotná.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Řešení sporů – úvod I. konzultace Naděžda Rozehnalová Tereza Kyselovská.
Právnické výpočty Adam Ptašnik 2006
1 Exekuční právo-modelové řízení II. část JUDr. Ing. Radovan Dávid, Ph.D.
Insolvenční zákon Insolvenční zákon Od 1. července 2007 začala v České republice platit nová právní úprava řešící problémy.
Mediace Specifické metody SP LS 14. Pojem, cíle, legislativa Metoda rychlého, kultivovaného mimosoudního řešení konfliktů a sporů (co je konflikt ?proč.
Další vzdělávání v Moravskoslezském kraji Základy podnikání v praxi Ing. Iva Krejčí CZ.1.07/3.1.00/
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
1 Exekuční právo-modelové řízení I. část JUDr. Ing. Radovan Dávid, Ph.D.
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
ZA ETICKÉ PŮJČKY Člověk v tísni, o.p.s.. OBSAH 1) Etické perspektivy 2) Sankční model - Proficredit 3) IPU - parametry 4) Souhrnný index 5) Výsledky 6)
Jednání podnikatele Fyzická osoba - sama
Řešení sporů – úvod I. konzultace Naděžda Rozehnalová.
Deregulace nájemného v bytech RPG Deregulace nájemného v bytech RPG.
Pohledávky obcí 2015 Ing. Michal Obrusník. Pohledávka jako majetek obce § 38 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, uvádí základní povinnosti obcí při hospodaření.
Ochrana práv spotřebitelů v energetických odvětvích JUDr. Petr Scholz, Ph.D. ředitel sekce legislativně správní Praha, květen 2013.
LIKVIDACE POJISTNÝCH UDÁLOSTÍ PROJEKT POJIŠTĚNÍ SČMBD Sloužíme Vám s radostí.
Aktuální stav plnění usnesení vlády týkajících se projektu Systém včasné intervence Mgr. Hana Jamrichová MPSV.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Struktura soudů v ČR.
PRVNÍ ZDRAVOTNÍ PORADENSKÁ ve spolupráci s advokátní kanceláří.
„OTEVŘENÁ RUKA PÁNĚ“ Člověk v tísni, o.p.s. aneb O vymáhání dluhů v Česku.
Problematika exekucí ve veřejnoprávních smlouvách Ing. Michal Obrusník.
D LUHOVÁ PORADNA – D IECÉZNÍ CHARITA P LZEŇ Mgr. et. Bc. Ondřej Špendlíček Individuální projekt města Chebu na změnu situace sociálně vyloučených.
PRÁVO PATŘÍ BYSTRÝM Člověk v tísni, o.p.s.. OBSAH 1) Proces předlužení 2) Parazitní model 3) Řešení 4) Rozhodčí řízení 5) Závěr.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Exportujte do zahraničí, ale obchodní spory řešte v ČR
OSPOD NOVÝ BOR A SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Mgr. Balážová Dana OSPOD Nový Bor
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Nabízené služby společnosti
Michaela Borovanská, Jana Malíková
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Nabízené služby společnosti
člen Asociace občanských poraden
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Advokátní kancelář Černotová & Halšková Nabídka služeb Advokátní kancelář Černotová & Halšková www.akceha.cz

O kanceláři AKCEHA je mladá advokátní kancelář, založená v roce 2009 Mgr. Lucií Černotovou a Mgr. Radanou Halškovou. Obě advokátky mají dlouhodobé zkušenosti s poskytováním právních služeb zejména pro finanční společnosti, a to jak v oblasti klasických právních služeb, tak i v oblasti vymáhání pohledávek. Dále působí jako rozhodci pří České leasingové a finanční asociaci. Advokátní kancelář zajišťuje právní služby po celém území České republiky a prostřednictvím spolupracující společnosti nabízí zprostředkování vymáhání pohledávek případně i řešení vzniklých sporů rovněž v Ruské federaci.

Služby AKCEHA obchodní závazkové vztahy a právo obchodních společností směnečné právo právo nekalé soutěže pracovní právo správní právo trestní právo – především zastoupení poškozených v trestním řízení správa a vymáhání pohledávek

Správa a vymáhání pohledávek Práci s pohledávkami rozdělujeme do tří fází: mimosoudní (předsoudní vymáhání), soudní či rozhodčí řízení, exekuční, případně insolvenční řízení. Vymáhání a správu pohledávek zajišťuje advokátní kancelář zpravidla komplexně, což pro klienta znamená, že po předání pohledávky k vymáhání advokátní kanceláři, činí advokáti veškeré potřebné úkony s tím, že klientovi jsou zasílány průběžné informace o stavu vymáhání.

Správa a vymáhání pohledávek Mimosoudní (předsoudní vymáhání) právní audit předaných pohledávek, zaslání předsoudní výzvy, telefonické vymáhání, případně osobní návštěva u dlužníka prostřednictvím smluvní agentury, Soudní či rozhodčí řízení soudní, nebo rozhodčí řízení v návaznosti na obsah smluvních podmínek klienta, Dosažení exekučního titulu na základě rozhodčího nálezu v horizontu 3 měsíců. V soudním řízení, v závislosti od jednotlivých soudů, v průměru 4-6 měsíců. Exekuční, případně insolvenční řízení zahájení exekučního řízení a exekučního vymáhání pohledávky prostřednictvím smluvních exekutorských úřadů, s nimiž naše kancelář spolupracuje.

Maximum informací Pro klienty, pro něž vymáháme pohledávky ve větším rozsahu je vždy vytvořena speciální aplikace přizpůsobená plně potřebám klienta s možností propojení s informačním systémem klienta v případě jeho zájmu. Naše kancelář přistupuje maximálně zodpovědně a profesionálně ke každému případu bez ohledu na počet a objem pohledávek, které pro klienta vymáháme. Ke všem informacím, které jsou nám klientem sděleny přistupujeme jako k obchodnímu tajemství, důvěra klienta je naší prioritou. Naším cílem je vymožení pohledávky za využití veškerých právních prostředků v co možná nejkratší době za minimálních nákladů klienta.

Cenové podmínky a kontakty Cenové podmínky jsou vždy věcí individuální dohody s klientem, preferujeme princip maximální zainteresovanosti advokátní kanceláře na výsledku vymáhání (tzv. succes fee) s minimálním paušálním poplatkem. Podrobnější informace Vám rádi poskytneme telefonicky nebo na osobní schůzce, kterou si můžete dohodnout s advokátkou pověřenou vymáháním pohledávek Mgr. Lucií Černotovou prostřednictvím níže uvedených kontaktů: Mgr. Lucie Černotová, advokátka Jakubské nám. 5 602 00 Brno e-mail: cernotova@akceha.cz tel: +420 736 641 040 www.akceha.cz