SADY ECOFLOOR INSTRUKTÁŽ Konvekční vytápění: Nástěnné konvektory, Teplovodní ohřívače atd.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a inovací v sortimentu Licon
Advertisements

ECOFILM F Montážní návod
ECOFILM C Montážní návod
Prezentace prácí topenářské firmy Jiří Javdošňák - Vimperk
ECOFLEX.
Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory 1.5 Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zvyšování.
Kontrola TDI – laminátové podlahy
Systémy podlahového vytápění
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Radiant Heaters for ceiling mounting
Tepelné čerpadlo 3.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
Tento soubor už se neudržuje.
Vytápění a tepelná pohoda člověka
BYTOVÁ DRUŽSTVA 2010 Ing. Tomáš Kopecký, Lišov
Solární systémy třetí generace
Ventily se zdvihem 5,5mm - výhody
Tematická oblast: Vytápění – 1. ročník Instalatér
Tematická oblast: Vytápění – 1. ročník Instalatér
FENIX Trading s.r.o..
Vnitřní klima v budovách, výpočet tepelných bilancí, vytápění místností, návrh otopných těles PŘEDNÁŠKA Č. 6.
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Konvektory
Návrh a konstrukce otopných ploch II
Solární systémy Solární systémy, které využívají jako hlavní zdroj energie SLUNCE, jsou v současné době jednoznačně nejefektivnějším a nejekonomičtějším.
Autor: MIROSLAV MAJCHER
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Zdravotechnika Příprava teplé vody II (STA56) Ing. Vladimíra Straková STAVEBNICTVÍ.
Vytápění Armatury měřící
Uložení elektrických vedení
KONTROLA SÁDROKARTONOVÝCH PŘÍČEK
Autor: MIROSLAV MAJCHER
Vytápění Literatura: Jelínek V., Kabele K.: Technická zařízení budov 20, 2001 Brož K.: Vytápění, 1995 Normy ČSN.
Doc.Ing.Karel Kabele,CSc.
Návrh a konstrukce otopných ploch I
Jana Luňáková.  Nevyzařují přímo teplo  Vyzařují infračervené záření o vlnové délce 7- 8µm  Čímž neohřívají vzduch, ale osoby, předměty a stěny  Panely.
ZELENÁ ÚSPORÁM PRO RODINNÉ DOMY DOTACE POUŽITO MATERIÁLŮ Z: WWW. ZELENAUSPORAM.CZ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dlažeb.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu 1.5 Šablony VY-32-INOVACE-497 Cesty v sadovnických úpravách – dlážděné z přírodních materiálů Název.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Ukládání kabelů Obor:Elektrikář.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje montáž sádrokartonu pracovní postup při půdní vestavbě.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,.
Vytápění Otopná tělesa. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Vytápění Ústřední vytápění. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav obkladů a dlažeb.
Vytápění Elektrická topidla. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
NÁZEV PROJEKTU:INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ NESOU NEJVYŠŠÍ ÚROK ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ AUTOR:ING. ZUZANA KERNDLOVÁ TEMATICKÁ SADA:ELEKTROENERGETIKA.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
VY_52_INOVACE_05_20_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
Opravy obkladů a dlažeb
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
VODIVÉ MATERIÁLY PRO ELEKTROTECHNIKU
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Vytápění Otopné soustavy teplovodní, horkovodní
Ukládání potrubí v objektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Orbis pictus 21. století Topné desky
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
Vytápění Teplovzdušné vytápění
Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk Lecián Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Vytápění Teplo.
Vytápění Rozvody potrubí
Izolace na stavbě RADON.
Transkript prezentace:

SADY ECOFLOOR INSTRUKTÁŽ

Konvekční vytápění: Nástěnné konvektory, Teplovodní ohřívače atd.

Sálavé teplo ECOFLOOR Podlahové vytápění el. topnými kabely

22º 21º 20º 19º 18º 16º 22º 21º 20º 19º 18º 19º 20º 21º 22º 23º Ideální Sálání Konvekce IdeálníSáláníKonvekce 16º 18º 20º 22º 24º Úroveň podlahy Úroveň stropu

1). Odporový vodič. Dvoužilový kabel Ø 4–4,4 mm, s ochranným opletením. Zde použití pouze jednoho přívodního (tzv.studeného) kabelu usnadňuje instalaci. Pro přímé (nízko-profilové podlahy) a akumulační systémy s instalací do pružného tmelu přímo pod dlaždice. Maximální zátěž tohoto kabelu je 15W/m. 2). Izolace. 3). Ochranné opletení. 4). Plášť. TOPNÝ PRVEK ECOFLOOR

ECOFLOOR Cable Kit

Změřte celkovou plochu k vytápění, pak objednejte sadu ECOFLOOR CableKit. Pamatujte Dodžujte odstupovou vzdálenost kabelu alepoň 50mm ode zdi a pevně umístěných předmětů v místnosti. Použijte šablonu, která je v sadě a slouží k vymezení roztečí topného kabelu. 0.5 m² 4 m².25 m² Plocha koupelny k vytápění je 4.75 m², vytápěna při 160 watts /m² ECOFLOOR CableKit 10 – 750 je vyžadován (pokryje 4.7 m²). Celková plocha je: 4.75 m² ECOFLOOR CABLE KIT Topný kabelový okruh ADSL1P

Vyřízněte drážku pro podlahovou sondu a nainstalujte pružnou trubici (tzv.husí krk). Započněte s pokládáním topného kabelu k stávající podlaze pomocí fixace lepící páskou. Změřte el. odpor kabelu, pokud je vše v pořádku, začněte pokládku dlažby. Po pokládce dlažby znovu změřte el. odpor kabelu. Dláždění a vyplňování ECOFLOOR CABLE KIT

ECOFLOOR Comfort Mat

Topná rohož LDTS ECOFLOOR ComfortMat

K vytvoření záhybů je potřeba přestřihnout skelnou mřížkovou tkaninu topné rohože. NIKDY NEPŘESTŘIHNĚTE KABEL!!!

Kontakt : FENIX Trading s.r.o. Slezská Jeseník Tel/Fax: /303 Web: