Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu a vše stále funguje. Americké přísloví : „Svoboda je,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rodina.
Advertisements

Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu. A přitom všechno ještě funguje! Americké přísloví:„Svoboda.
Několik rad, jak si udělat život krásnější … Každ ẏ den běž na procházku s úsměvem na tváři.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Čím se lišíme od zvířat a v čem jsme stejný
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Život.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Přejeme Vám pokojné svátky vánoční A šťastný nový rok 2009.
Bezpečnost na internetu! 
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI A VZTAHY
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
S E N E K A R A D Í Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí.
B Ů H
Psychologie štíhlé postavy
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
Sociální práce s rodinou 3
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Každý den jsme trochu starší…
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Charlie Chaplin klik.
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Život.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Karolinka-město ve kterém žiji
Jak na bezpečný internet?
Paní Radka Životní p ř íb ě h. Fakta  Narozena 1959 (49 let)  Vystudovaná inženýrka, tak se i živí  Žije na chat ě  Má dobrou finanční situaci  V.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
JAK SI UŽÍVAT? Jak žít, ať z toho něco mám? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? 7x VÍC.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast/oblast dle RVP: Člověk a společnost Okruh dle RVP:
Život po čtyřicítce a dál…
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
SLOVENSKO 2016.
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
CÍSAŘOVY NOVÉ ŠATY (ŘEŠENÍ)
Plánované rodičovství
Něco, co mohou napsat jen děti
Život po padesátce a dál…
Každý den jsme trochu starší…
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
A přitom všechno ještě funguje!
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu a vše stále funguje. Americké přísloví : „Svoboda je, když děti jsou z domu a chcípne pes“. Trošku drsné – ale jakmile to jednou uslyšíte a okamžitě odmítnete – neustále se vám to bude vkrádat zpět do mysli – protože to je nutkavá pravda. Život po padesátce a dál…

1) Nedělat nikomu mladšímu tchyni nebo obětavou maminku resp.. Měj svůj majetek, byt a své peníze. Jestli po vás něco zbude – ať se o to pak poperou – až vám to už bude jedno. Ale do té doby – každý za svý a nekecat si do toho. Chce to asi tohle desatero:

2) Vnuci a vnučky jsou jen vaše možné potěšení a ne vaše další povinnosti – mají své matky a otce – a to vy jistě nejste.

3) Uvědomit si, že sex funguje jako nikdy předtím a to bez kondomů, závazků a strachu z toho, co si o vás partner/ka pomyslí – když se to nepovede, skončí to smíchem – když se to nepovede, skončí to smíchem!

4) Pěstovat jakýkoliv sport a pohyb je nutnost. Pro pobyb je ideální kolo – vidíte vše zblízka, máte dostatečný dosah a nebolí tak strašně nohy. – vidíte vše zblízka, máte dostatečný dosah a nebolí tak strašně nohy. Ale kupte si zcela jistě přílbu – zvlášť ženám sluší! Intimní dodatek: Autosex berte také jako sport – je to přirozená údržba těla, zachování funkce organizmu a tím i záruka dlouhého zdraví.

5) Pokud jste po rozvodu a žijete sám/a – žijte proboha a zakažte si kádrování ze strany svých dětí. Vám je (má být!) prd do jejich partnerů a poměrů, tak ať si laskavě nechají své názory pro svá příští léta – budou je jistě potřebovat.

6) Pokud nejste po rozvodu, nedělejte si z života domov důchodců s komplexní péčí – pracovat na něčem, co přijde samo je pitomost a hloupá snaha o předčasné stárnutí 6) Pokud nejste po rozvodu, nedělejte si z života domov důchodců s komplexní péčí – pracovat na něčem, co přijde samo je pitomost a hloupá snaha o předčasné stárnutí

7) Pokud máte nového partnera/partnerku, nesnažte se dělat falešný dojem, že se s partnerem chystáte založit další rodinu. Tahle hloupá snaha je jen nedostatek sebevidění a sebepoznání. Život po přechodu je krásný svou svobodou. Buď druhému pomůžete a prospějete – nebo jděte dál. Nelepte se na nikoho, volte dobrovolnost

8) Nežerte, nepijte a nekuřte jak fabrika. Buďte hygieničtí a voňaví.

9) Nic co jste dosud v sexu nepoznal/a není neslušné – umřít neinformovaný je zbytečný luxus hlupáků. Snažte se o tři K: Komunikaci, kooperaci a koordinaci. Vychovávat jste mohl/a jen manžela/ku jako vzor svým dětem. Výchova seniorů je hovadina první třídy. Nejste-li navzájem kompatibilní – nic se neděje – najde se jiný/á.

10) Oblékejte se mladě a účelně.. Ale nezapomínejte, že všechno má své hranice. Nic není zábavnějšího, než šedesátiletá patnácka - zepředu museum a zezadu lyceum. Půvab vám není zakázaný – naopak a jde to. Nebuďte vážný převážný „pan rada - paní radová“ co jim dělá potíž se sehnout.

Jedenáctý názor na závěr: Internet je pro vás ideální možnost dynamické komunikace, zábavy, legrace i poučení.Najdete zde i sobě podobné a važte si toho, že se snažíme všichni žít na sto procent. "Ahoj – jak se máš?" a povídání má cenu zlata a není to důchodcovské zabíjení času. zábavy, legrace i poučení. Najdete zde i sobě podobné a važte si toho, že se snažíme všichni žít na sto procent. "Ahoj – jak se máš?" a povídání má cenu zlata a není to důchodcovské zabíjení času. Hledejte se a najděte se!

Neposílejte své mejly s přílohami mladým produktivním pracovníkům a už vůbec ne svým dětem. Vše vidí po svém – jinak než vy - a mají pro vás jen "chápavý soucit" To není nic, co by se vám líbilo – tak to předpokládejte.

Vaše názory jsou cenné pro vaše vrstevníky a seznámíte se se spoustou lidí. Nejen ti, co jsou sami, to oceňují. Povídejte si bez podezřelé seznamky.Na rande je času dost – a nic nemusíte. Když se vám něco nelíbí – vypněte skype, qip nebo icq – a je to!

Shoda názorů je to, co se v životě cení a internet to umožňuje najít, i když vás bolí všechny klouby a máte právě den, kdy byste kohokoliv nejradši zabil/a. Pro partnery a partnerky: Internet je dobrý, ale zajít spolu popovídat na kávu či dvojku je velmi užitečné. Žárlit na někoho, kdo se baví doma u PC je trošku trapné a dost zbytečné. Můžete vášnivě nesouhlasit - to ale je jediné, co můžete. Posbíráno a doplněno 2009