ZDRAVÍ PLIC V EVROPĚ – FAKTA A ČÍSLA. Hlavní cíle “Zdraví plic v Evropě – Fakta a čísla” je přehledná verze publikace Evropské respirační společnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aleš Pekárek Ústav informačních studií a knihovnictví, FF UK Současný stav využití Creative Commons v oblasti informací veřejného sektoru ČR CC Salon,
Advertisements

Licence Creative Commons včera dnes a zítra Poznámky k vystoupení na CC salonu Praha, 16. prosince 2011, HUB Petr Jansa Tuto prezentaci jste oprávněni.
FUNKCE SHORA A ZDOLA OMEZENÁ
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Veřejné zdraví - Lidská práva a péče o duševní zdraví v České republice Vzdělávání odborníků,státní správy a samosprávy.
Kapitálové trhy – Podstata Finanční trh a finanční systém
ÚVOD DO ROZVOJOVÝCH STUDIÍ I VÝVOJ NEZISKOVÉHO SEKTORU V ČR.
CC licence v praktickém využití Tento dokument podléhá licenci Creative Commons Lukáš Gruber Prezentace.
 výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti, zkoumání a myšlení  Hodnota práv k duševnímu vlastnictví.
L ICENCE SOFTWARU. O BSAH Open source software Freeware Donationware Plná verze Trial Shareware Demo.
Informatika Licence pro používání software Počítačová kriminalita.
Právní aspekty užívání software
Evropská soukromá společnost s r. o
AUTORSKÝ ZÁKON A ZPŘÍSTUPŇOVÁNÍ DIGITÁLNÍCH DOKUMENTŮ
Finanční možností svépomocných skupin
BEZPEČNĚJŠÍ SILNICE ZACHRAŇUJÍ ŽIVOTY Program EuroRAP v České republice Projekt EK Evropský atlas bezpečnosti silnic.
Co je duševní vlastnicví? Duševním vlastnictvím se rozumí výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti,
Výzkumný záměr VÚBP, prosinec 2006 Výzkumný záměr 2004 – 2010 BOZP – zdroj zvyšování kvality života, práce a podnikatelské kultury.
Plíce po 20 letech kouření
Koncepce péče o staré občany
Poslední trendy a vývoje soutěžního práva Soukromé prosazování soutěžního práva v České republice Michal Petr Úřad pro ochranu hospodářské soutěže 12.
„ O podání návrhu na uzavření smlouvy jde i tehdy, směřuje-li projev vůle i vůči neurčitému počtu osob. Obsah smlouvy nebo její část leze určit také odkazem.
Aplikace VT v hospodářské praxi licence, autorské právo
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Základy informatiky Aplikační SW - licence Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Makroekonomie Základní východiska zkoumání. O co se snaží makroekonomická teorie? Cílem makroekonomické teorie je v podstatě –Popsat a teoreticky vysvětlit.
Část 4 Hlava II, Díl 2, oddíl 5 NOZ §§
Proces řízení rizik.
Zsv. Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Duševní vlastnictví a informační sítě II pojem duševního vlastnictví a legitimita norem autorské právo a internet (pojem, definice) pojem a legitimita.
Informační kulturní portál
28. listopadu 2011, Brno ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy Seminář - inovace v regionech.
Společné povinné vzdělávání: utopie nebo nezbytnost? Jana Straková Sociologický ústav AV ČR.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
ZÁKLADY ZDRAVOTNÍ VÝCHOVY pLánovÁnÍ rodičovství 17
Implementace veřejného zájmu Veřejné politiky. CYKLUS VEP  KDE JSME ? (identifikace a formulace VZ) - různé varianty řešení problému (kriminalita, dopr.
OCHRANA AUTORSKÝCH PRÁV Druhy počítačových programů.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Licence Autor: Mgr. Aleš Kozák.
1 Příprava předmětu Manažerská informatika pomocí programu Zoner Context pro distanční formu studia Ing. Markéta Kubálková katedra managementu Fakulta.
Základy informatiky Aplikační SW - licence Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Přednáška č. 5 Identifikace klíčových faktorů ovlivňujících výkonnost podniku.
Právní rámec pro oceňování a zdanění nemovitostí Jane H. Malme.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_I_S1_03.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Jana Kadlecová Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_CLOVEK_A_PRAVO_07.
OBECNÁ ZJIŠTĚNÍ ZE ZKUŠENOSTÍ ZAMĚSTNAVATELŮ A ZAMĚSTNANCŮ S ODŠKODŇOVÁNÍM PRACOVNÍCH ÚRAZŮ A NEMOCÍ Z POVOLÁNÍ 6. konference Společně bezpečně v EU –
Nástroje na podporu vyrovnaného zastoupení žen a mužů v politice: zkušenost České republiky Radan Šafařík Odd. rovnosti žen a mužů Sekce pro lidská práva.
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
KONCEPCE ENVIRONMENTÁLNÍ BEZPEČNOSTI Základní dokumenty Bezpečnostní strategie NATO Mezinárodní strategie pro snižování rizika katastrof OSN.
Licence. Licence - je právní termín, kterým lze Licence - je právní termín, kterým lze vyjadřovat několik skutečností, vyjadřovat několik skutečností,
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Transpoziční novela zákona o svobodném přístupu k informacím Mgr. et Mgr. Tomáš Jirovec odbor veřejné.
Freeware Shareware Demoverze Public domain
Základy informatiky Aplikační SW - licence
ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy
Historie Internetu.
Software počítače – rozdělení podle finanční dostupnosti
Software počítače – rozdělení podle finanční dostupnosti
ÚLOHA STÁTU VE ZDRAVOTNÍ POLITICE
Proč nekouřit? Kouření škodí zdraví V současnosti umírá na celém světě v důsledku kouření zhruba 4 milióny lidí ročně.
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
OCHRANA AUTORSKÝCH PRÁV
Sociální zabezpečení Funkce Činitelé, financování
Národní diabetologický program (NDP)
Užití autorských děl na Internetu a z Internetu Marie Šebelova, advokátka.
Ekonomický základ veřejné správy MP313K Úvod do studia veřejné správy 9. přednáška doc. JUDr. Petr Havlan, CSc. Definujte zápatí - název.
Otevřená data v České republice
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Licence Creative Commons včera dnes a zítra
Transkript prezentace:

ZDRAVÍ PLIC V EVROPĚ – FAKTA A ČÍSLA

Hlavní cíle “Zdraví plic v Evropě – Fakta a čísla” je přehledná verze publikace Evropské respirační společnosti – Evropské plicní Bílé knihy Hlavní cíle obou publikací: Zvýšit povědomí o respiračních chorobách a jejich dopadu na zdraví evropské populace Přiblížit nemocným, veřejnosti a médiím podstatu plicního zdraví a umožnit chápání této široké problematiky Pomoci vytvořit nástroj, který by pozitivně podpořil politiku prosazující plicní zdraví

ZÁTĚŽ

EKONOMICKÁ ZÁTĚŽ

ONEMOCNĚNÍ PLIC

RIZIKOVÉ FAKTORY

Autorská práva “Zdraví plic v Evropě – Fakta a čísla ” Práci Evropské plicní nadace byla udělena licence v rámci Kreativních obecných příspěvků – nekomerční 4,0 mezinárodní licence Zdarma můžete: Sdílet - kopírovat a předávat material na libovolném médiu a v libovolném formátu Upravit - promíchat, přetvořit a dále pracovat s materiály Pokud postupujete v souladu s licenčními podmínkami, vlastník licence nemůže do výše uvedených činností zasahovat. Za následujících podmínek: Přiznání podílu - podmínkou je uznání zásluh, poskytnutí odkazu na licenci ( a vyznačení provedených změn. Podíl by měl být přiznán přiměřeným způsobem, v žádném případě by neměl vzniknout dojem, že Evrospká respirační společnost/ Evropská plicní nadace podporují přímo Vás nebo Váš způsob využití dat. Nekomerční - materiál nesmí být použit pro komerční účely. Bez dalšího omezení - nelze uplatňovat právní podmínky ani technologická opatření, která by omezovala činnosti umožněné licencí.