Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

Filip Elsner 8.A
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
My, Hladnováci.
Co rádi děláme.
Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
ale i na kytaru. Jsem patron Noťáčku, kde bydlím s kamarádem Leem. Ahoj, říkají mi Flažolet. Rád hraju na klarinet,
VĚTNÉ ČLENY 6.ROČNÍK 6.ročník.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
VY_32_INOVACE_14_ Čtení vět s porozuměním (SADA ČÍSLO 1)
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Podstatná jména VY_32_INOVACE_19 Sada 22 Základní škola T.
Dělitelnost – slovní úlohy
Moje Rodina.
Kdo jsem Zdenka Suchánková Jsem pátá zleva.
Se žlutým autíčkem si hraje malý Jiřík. 1.Malý Jiřík 2.Hraje si s autíčkem 3.Jiřík si hraje
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování slovní zásoby podle obrázků v.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Co máme společného Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Moje Rodina Lucka.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Hudební tábor – informační schůzka 2014
9.A.
Matematika – 2. ročník ZŠ „Slovní úlohy vážně i nevážně“
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Mudrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_548_Nerovnosti-Orffovy nástroje AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová.
Moje osoba.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR : Hana SlavíkováNÁZEV : VY_22_INOVACE_CIZÍ JAZYK_34. ClothesTÉMA :ClothesČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Podstatná jména: pád Sedm pádů Pomůže nám pejsek Byl jeden pes. 1. pád: Kdo? Co? Šel do lesa. 2. pád: Koho? Čeho? Utekl myslivci. 3. pád: Komu? Čemu?
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Práce s prezentací Prezentace je určena žákům 2.ročníku. Pomocí obrázků pojmenovávají jednotlivé části oblečení. Nacvičují výslovnost, opakují po učiteli.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Procházka naší školou. Budova 2.stupně Budova 1.stupně.
Název školy : ZŠ Pardubice-Spořilov Autor : Marcela Pilná Název : VY_32_INOVACE_INFORMAČNÍ_GRAMOTNOST_08 Téma : Český jazyk- porozumění textu(obrázkový.
ANOTACE Materiál je určen pro žáky 3. a 4. ročníku. Patří do vzdělávací oblasti Jazyk a jazyková komunikace. Žáci procvičují pádové otázky a doplňují.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Části roku Mgr. Lenka Stará
Dělitelnost – slovní úlohy
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_54
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
Autor: Mgr. Radana Marelová
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
VY_ 32_INOVACE_06_OPAKOVÁNÍ BAREV Mgr. Libuše Stonawská Anglický jazyk
Seznámení se s pravidly psaní u s čárkou a u s kroužkem
Základní škola Moravičany 2015/2016
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
VY_32_INOVACE_18_PRVOUKA 1. ROČNÍK_VOLNÝ ČAS
Transkript prezentace:

Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída

Naše třída

Ahoj, jmenuji se František Procházka. Rád hraji florbal Ahoj, jmenuji se František Procházka. Rád hraji florbal. Učím se hrát na hudební nástroj klarinet. Na fotce mám modrou mikinu a rifle. Mám světlé krátké vlasy.

Ahoj, jmenuji se Lucka Kovácsová. Ráda jezdím na kole. Ráda sportuji Ahoj, jmenuji se Lucka Kovácsová. Ráda jezdím na kole. Ráda sportuji. Mám ráda knihy a plyšové hračky. Ve škole mám ráda tělesnou výchovu, český jazyk , matematiku a angličtinu. Mám doma malého pejska Charlieho. Mám duhovou mikinu, modré rifle, světlé delší vlasy.

Ahoj, já jsem Pavel a baví mě fotbal Ahoj, já jsem Pavel a baví mě fotbal. Mám rád matematiku a jezdím na kole. Mám šedobílou mikinu a kostkované kalhoty.

Ahoj , jmenuji se Vojta Hlaváček. Rád sportuji , hlavně běhám Ahoj , jmenuji se Vojta Hlaváček . Rád sportuji , hlavně běhám. Také mám rád hodinu matematiky. Mám červenou mikinu a modré rifle.

Ahoj, jmenuji se Vojtěch Rabovský. Rád si čtu a sportuji Ahoj, jmenuji se Vojtěch Rabovský. Rád si čtu a sportuji. Jezdím na kole a hraji florbal a fotbal. A taky hraju na klavír. Mám šedou mikinu, černé rifle a krátké hnědé vlasy.

Ahoj, jmenuji se Honza Vyhlídal. Rád jezdím na kole a sportuji Ahoj, jmenuji se Honza Vyhlídal. Rád jezdím na kole a sportuji. Ve volné chvilce si zahraju i fotbal. Můj oblíbený předmět je prvouka. Na fotce mám modré tričko a rezavé kalhoty.

Ahoj, jmenuji se Michael Bedřich. Rád hraju florbal a sportuji Ahoj, jmenuji se Michael Bedřich. Rád hraju florbal a sportuji. Mám modré tričko a šedočerné kalhoty.

Ahoj, jmenuji se Vojta Honzík Ahoj, jmenuji se Vojta Honzík. Hraju florbal , jezdím na kole a hraju na klavír. Mám mazlíčka Gibiška. To je králík. Dobře lyžuju. Na fotce mám žlutozelené triko a modré rifle.

Ahoj, jmenuji se Veronika Smetanová Ahoj, jmenuji se Veronika Smetanová. Ráda jezdím na kole a starám se o pejska. Mám růžové triko s dlouhým rukávem a fialové kalhoty. Mám nejdelší vlasy ze všech dětí – delší je má jen paní učitelka.

Nakreslili jsme pro vás obrázkové hádanky. Naše záliby Nakreslili jsme pro vás obrázkové hádanky.

Číslo 1,2

Číslo 3,4

Číslo 5,6

Číslo 7,8

Číslo 9

Hádejte, který obrázek kdo nakreslil.