ZOO krmiva Pošvář výroba krmného masa

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Advertisements

Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.08
Situace na trhu s masem v ČR a EU Miluše Abrahamová Pavel Froněk VÚZE Praha.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Trvanlivost, skladování a tepelná úprava potravin
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
MASO.
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
KATALOG PIVA A POCHOUTEK
Polotovary. Polotovary jsou výrobky, které musíme ještě před konzumací určitým způsobem připravit, dohotovit. Jejich použitím se vyhneme některým činnostem,
Strava při zánětu jater
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Houbový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Květáková 10,60 Kč / 16,- Kč ÚTERÝ.
BE soup 1 Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Hrachová 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Zeleninový vývar se smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s klobásou 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
Rozdělení vepřového masa
BE soup 1 Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Rajská s těstovinou 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí s rýží a kapustou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Nejčastější závady v označování
ÚTERÝ Polévka Risi - bisi 20,- Kč Polévka Fazolová s uzeninou 25,- Kč.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Pondělí BE soup 1 Slepičí 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramborová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_576_ Jatečné zpracování zvířat 2 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová s paprikou 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O4.1K.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 35 Název školy: Střední průmyslová.
STŘEDA Polévka Hovězí s těstovinami 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Krkonošské kyselo 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Potraviny živočišného původu - maso Vypracoval: Lukáš Karlík.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Mléčné výrobky. Vejce Vypracoval: Lukáš Karlík
Výrobní činnost hotelu
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
PÁTEK Polévka Čínská hovězí 20,- Kč Polévka Zelňačka 25,- Kč.
I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Hovězí vývar s masovými knedlíčky a zeleninou
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Hovězí vývar s rýží a kapustou
UZENÁŘSKÉ VÝROBKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Název projektu: Moderní škola
Jatečné maso Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: jatečné, maso, svalovina, ošetřování, zrání Autor:
Slepičí vývar se zeleninou a rýží
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Transkript prezentace:

ZOO krmiva Pošvář výroba krmného masa Miroslav Pošvář www.krmivaposvar.cz mobil: 603 856 698 tel./fax: 381 297 089

Nabídkový katalog produktů Miroslav Pošvář www.krmivaposvar.cz mobil: 603 856 698 tel./fax: 381 297 089

Výroba a prodej masné výrobky sušený program Miroslav Pošvář www.krmivaposvar.cz mobil: 603 856 698 tel./fax: 381 297 089

Mleté a kusové mražené výrobky masová směs s hovězím masem krůtí masová směs masová směs s mrkví drůbeží masová směs drůbeží kousky syrové drůbeží kousky vařené vařené drůbeží maso hovězí svalovina Miroslav Pošvář www.krmivaposvar.cz mobil: 603 856 698 tel./fax: 381 297 089

Mleté a kusové mražené výrobky vařená tlačenka hovězí maso hrubě mleté rybí filé mražené kuře salám Bela salám Leon Miroslav Pošvář www.krmivaposvar.cz mobil: 603 856 698 tel./fax: 381 297 089

Suché krmivo a pochoutky hovězí ucho střívkové makarony sušená šlacha makaronové zlomky sušená žíla Miroslav Pošvář www.krmivaposvar.cz mobil: 603 856 698 tel./fax: 381 297 089

Suché krmivo a pochoutky Miroslav Pošvář www.krmivaposvar.cz mobil: 603 856 698 tel./fax: 381 297 089

Další informace najdete na tomto prezentačním CD nebo navštivte naše webové stránky www.krmivaposvar.cz Miroslav Pošvář www.krmivaposvar.cz mobil: 603 856 698 tel./fax: 381 297 089