Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Advertisements

Inovace, inovační projekty a úloha klastrů (obecný náhled) Ivo Vondrák VŠB - Technická univerzita Ostrava
Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!
Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Výstupy z učení u ekonomických oborů.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Matematické metody v ekonomii (MME)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
stránka.
Fakulta zdravotnických studií
1 Pedagogické kolegium Program 1. Reakreditace předmětů Reakreditace předmětů 2. Akreditace nových předmětů a zneaktivnění předmětů Akreditace.
Studijní program Ekonomika a management
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.

Role fakulty dopravní na trhu práce spolupráce s praxí kam směřujeme
Informační zdroje pro volbu povolání Technika a technické vzdělávání 2.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
prezentuje prof. Ing. Václav Hlaváč, CSc. Katedra kybernetiky FEL ČVUT
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Magisterský studijní program N 6208 Ekonomika a management Obor Management a marketing.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1 Název projektu: Tvorba modulárního systému udělování zápočtů v bakalářském studiu za účelem motivace studenta formou.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Katedra elektrotechniky
Fakulta zdravotnických studií
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Organizace a řízení logistiky
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Silnoproudá elektrotechnika
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Studijní obor Management sportu
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být úspěšným manažerem, neobejdete se bez ekonomických znalostí. ! ? Získáte výhodu při výběru zaměstnání a při svém uplatnění * Efektivní řízení je základem úspěchu

Ekonomický pohled technickýma očima Magisterské studium ekonomiky představuje získání nových znalostí a významné konkurenční výhody pro praxi, rozšířením poznatků bakalářského studia elektrotechnických a podobných oborů. Úspěšný magistr má další možnosti rozvoje v doktorském studiu. Spojte technické vzdělání a manažerské dovednosti

Elektrotechnika, energetika a management Komunikace, multimedia a elektronika Kybernetika a robotika BAKALÁŘSKÉ PROGRAMY EEM KME KYR Otevřená informatika OI Kdo může pokračovat v magisterském studiu? ! Softwarové technologie a management STM

Obor: Ekonomika a řízení energetiky Obor: Ekonomika a řízení elektrotechniky MAGISTERSKÝ PROGRAM Elektrotechnika, energetika a management Obor: Řízení a ekonomika podniku Specifickou možností obou magisterských manažersko-ekonomických oborů je pokračování ve studiu z jakéhokoliv bakalářského oboru fakulty, případně příbuzných oborů z jiných fakult. DOKTORSKÝ PROGRAM Elektrotechnika, energetika a management Komunikace, multimedia a elektronika Kybernetika a robotika BAKALÁŘSKÉ PROGRAMY EEM KME KYR Otevřená informatika OI Softwarové technologie a management STM

Magisterské obory Bakalářské obory Elektrotechnika a management Manažerská informatika Ekonomika a řízení energetiky Ekonomika a řízení elektrotechniky Vaše schopnosti a znalosti díky propojení elektrotechniky a ekonomiky rozšiřují vaše možnosti studiem na katedře Ekonomiky, manažerství a humanitních věd Studijní program: Elektrotechnika, energetika a management Studijní program: Softwarové technologie a management Studijní program: Elektrotechnika, energetika a management

Magisterské obory Bakalářské obory Elektrotechnika a management Manažerská informatika Ekonomika a řízení energetiky Ekonomika a řízení elektrotechniky Vaše schopnosti a znalosti díky propojení elektrotechniky a ekonomiky rozšiřují vaše možnosti studiem na katedře Ekonomiky, manažerství a humanitních věd Studijní program: Elektrotechnika, energetika a management Studijní program: Softwarové technologie a management Studijní program: Elektrotechnika, energetika a management

Magisterský obor: Ekonomika a řízení elektrotechniky představuje praxí požadovaný typ manažera, absolventa elektrotechnických studií, který je schopný vykonávat manažersko-ekonomické funkce, případně vedoucí technické funkce, zejména v oblasti elektrotechnické výroby a služeb. Na bázi technického vzdělání v rámci bakalářského studia elektrotechniky, informatiky, případně dalších technicky zaměřených bakalářských oborů, které přiměřeně pokračuje i v magisterském studiu, získává absolvent ucelené ekonomické vzdělání, které je cíleně zaměřeno na aplikace v oblasti elektrotechniky, telekomunikací, projektování informačních systémů apod. Absolvent získává významnou, praxí velmi ceněnou konkurenční výhodu, spočívající v tom, že konkrétní znalosti ekonomické a poznatky z oblasti řízení jsou postaveny na technickém základě a umožňují tak naplnit požadavek integrovaného inženýrství, které se uplatňuje právě v tržní ekonomice od tvorby výrobku až po jeho prodej. Vedle vlastní manažerské činnosti jde o uplatnění v oblasti technicko-ekonomických analýz a projektů. Uplatnění absolventů je v manažerských funkcích v podnicích výrobních, obchodních, v oblasti poradenství, projektování technicko-ekonomických systémů apod. Absolvent je připraven pro manažersko-ekonomickou činnost v daném oboru, a to jak v různých formách podnikání, tak různých úrovních řízení, dále v příbuzných oborech, v oblasti infrastruktury (výzkum, finanční trh, doprava a další.). Zde se významně uplatňuje oproti klasickému ekonomickému studiu propojení s technickým studiem a získání inženýrského myšlení podpořeného zejména matematickým vzděláním. Profil absolventa

Výhody ekonomicko-manažerského studia na FEL  Spojení techniky a ekonomiky má, podle zkušeností řady úspěšných manažerů, velkou perspektivu. Naši absolventi jsou v praxi velmi žádaní v různých oblastech podnikání. Inženýrské systémové myšlení a dobrá znalost elektrotechniky a informatiky spolu s ekonomickým vzděláním jim poskytují významnou konkurenční výhodu v praxi.  Jako student ekonomického oboru se seznámíte s manažerskými a ekonomickými disciplínami, které využijete ve Vašem zaměstnání, stejně jako při vlastním podnikání.  Získáte znalosti z disciplín jako je finanční management, finanční a vnitropodnikové účetnictví, statistickou analýzu dat, marketing, operační výzkum, logistiku, systémové inženýrství a rozhodování, právní aspekty podnikání a další. Technické a ekonomické vzdělání v jednom

UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ OBORŮ EKONOMIKY A ŘÍZENÍ ENERGETIKY A ELEKTROTECHNIKY Studiem těchto oborů budete mít náskok

Kde nás najdete? Vaše dotazy Vám rádi zodpovíme i osobně na katedře ekonomiky, manažerství a humanitních věd. Zikova patro, Praha 6 - Dejvice, vchod Kloknerovým ústavem proti východu z metra „Dejvická“ Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách katedry.

Těšíme se nashledanou Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Ekonomika hýbe světem