Jaké možnosti tím získáváte?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
Nástroj pro prezentace
Pracovní plocha Pracovní plocha : Tlačítko start
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Digitální učební materiál
Textový procesor Open Office, Writer STAVOVÝ ŘÁDEK
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Základy počítačů a kancelářský software
Nástroj pro prezentace
VY_I/2_INOVACE_66_Word Word Miroslav Kaňok.
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
IT začátečníci - Word Modul 3.
POČÍTAČOVÁ MYŠ Společně s klávesnicí slouží jako spojovací prostředek mezi PC a uživatelem. Toto polohovací zařízení převádí informace o svém pohybu po.
Textové editory Výhody využití počítače k psaní textů
Jak vytvořit prezentaci
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských Hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
Zapínáme PC. Spouštíme aplikace pomocí kláves.
Barva písma Barva zvýrazněného textu Textové efekty
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Textový procesor (MS Word)
EDITOR ROVNIC Mgr. Alena Tichá.
VY_32_INOVACE_F3-16 WORD AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ŘÍJEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: POPIS PROGRAMU MICROSOFT WORD Časová náročnost: cca 30 minut.
Úprava grafických objektů –klipartů ve Wordu 2010.
Programové vybavení počítače
Jak vytvořit prezentaci
Tvorba záhlaví, zápatí ve Wordu 2010 ; číslo stránky.
Úprava textu - řádkování a odrážky.
Power Point– popis prostředí
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola Chrastava, náměstí 1. máje 228, okres Liberec.
Textové editory Výhody využití počítače k psaní textů Co jsou textové editory? Textový editor WriterSpuštění editoru Okno programu Writer.
VY_32_INOVACE_E3-07 KRESLÍME VEKTOROVOU GRAFIKOU I. AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: SRPEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: VÝKLAD LÁTKY K TÉMATU KRESBY VEKTOROVOU.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
Editace textu O. Kánský Editace textu Psaní textu – vložení posloupnosti znaků Znaky –Tisknutelné znaky písmena, číslice, interpunkční znaménka,
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Windows 7 – přepínání aplikací.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace
Word – základní práce s wordem.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Práce s tabulkou v Excelu 2010
M ALOVÁNÍ Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/10.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Ing. Bohuslava Vitekerová
Vložené objekty 2012 O.Kánský. Typy objektů textová pole - rámce rastrové a vektorové obrázky tabulky a grafy matematické výrazy a rovnice organizační.
Univerzita třetího věku kurz Znalci Databáze 1.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Základní nastavení systému
 produkt od firmy Microsoft  je součástí kancelářského balíku Microsoft Office.  slouží k psaní textových dokumentů  funkce: -pořízení textu -pokročilá.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
PROSTŘEDÍ MICROSOFT WORD 2003
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
Corel DRAW Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Název školy Střední škola hotelová aslužeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název DUMuINF S.
ÚVOD DO PŘEDMĚTU INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE. OPERAČNÍ SYSTÉM Je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Číslo v digitálním archivu školy
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_10_16_word.
PRACUJEME S TEXTY TEXTOVÉ EDITORY
Windows – Malování 1 VY_32_INOVACE_32_650
Název: Word, textový editor DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_03
Textový Editor.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková
Transkript prezentace:

Jaké možnosti tím získáváte? Activ Inspire AI Program pro ovládání interaktivní tabule v AP12, TK1, F02 Program je pro TUL volně ke stažení, jeho užívání je vázáno klíčem, který uživatel dostane od kolegyni Aleny Gregové v mailu, pokud budete chtít Jaké možnosti tím získáváte? Možnost výkladu „matematických textů“ a jejich zahrnutí do streamu Možnost kreslení – grafů, vývojových diagramů a další formy výkladu, které lze uložit a znovu použít Možnost přípravy speciálních i velmi sofistikovaných prezentací Možnost vlastní prezentace (např. powerpoint, dokument, vlastní jakýkoliv spustitelný produkt) doplnit o zvýrazňování výkladu použitím nástrojů ActivInspire – říká se tomu ANOTACE PLOCHY A mnoho dalšího

Plocha po startu

Vlevo stránky výkladu, uprostřed PANEL NÁSTROJŮ

Přepínaní mezi Editorem AI a WIN

Editor AI – kreslení, psaní, objekty …..

Část plochy WIN, kde jsou v „MODRÉM“ režimu dostupné všechny WIN Fce Nástroje AI jsou volitelné, Myš – ovládání Pero – popis a kreslení a další Intuitivně poznáte sami, případně hledejte v Helpu

Zvýrazněná volba zařídí, že ovládací „pero“ se chová jako myš

Mazat lze mnoho věcí – ikona vypadá jako čistící sprej

Vážení přátelé a kolegové… Tento stručný návod supluje malé školeníčko FM Toto je jen vstupní informace, která vám má urychlit a usnadnit používání AI. Pokud by bylo potřeba, poskytneme servis a pomoc. Drobné chybičky prosím promiňte – schází nám čas k důkladnější revizi a zpracování