 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Přijímací řízení.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Projektem k rozvoji sociálního partnerství Karviná Listopad 2002.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Možnosti studia na NF VŠE v Praze
Přírodovědecká fakulta UJEP
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
AUTOEVALUACE ŠKOLY AUTOEVALUACE UČITELE Může to být cesta ke kvalitě?
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
Gymnázium, Český Krumlov, Chvalšinská 112
Ragbyová Akademie Yvese Perrota Leden 2013 Karel Ševčík, Filip Vacek, Jan Macháček, Antonín Brabec.
Maturitní zkoušky ve školním roce Společná část maturitní zkoušky Definuje ministerstvo školství (MŠMT) MŠMT zadává ve stejném termínu MŠMT.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Prezentace školy.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
FM EHP /Norska Fond pro podporu spolupráce škol. Norsko.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
BÍLÁ KNIHA TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Národní program rozvoje vzdělávání v ČR. Leden, 2009.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Úvod Proč studovat informatiku?
Filozofické fakulty a příprava budoucích učitelů Filozofická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci Jiří Lach – děkan.
BÍLÁ KNIHA TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Národní program rozvoje vzdělávání v ČR. Leden, 2009.
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
MG Vsetín vím,kam jít..
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Evropské jazykové gymnázium s.r.o.
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Personální strategie mezinárodní firmy
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
2. Systém a organizace profesního poradenství Jakým způsobem lze systém profesního poradenství vytvářet? S odvoláním na integritu poradenských systémů.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015
La section franco-tchèque de SGO ČESKO-FRANCOUZSKÁ SEKCE SGO.
VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ S REALIZACÍ PROJEKTŮ OP VK SEMINÁŘ.
Středoevropská komparativní studia na IMS FSV UK kombinovaná forma studia Den otevřených dveří 2016 Tomáš Nigrin.
ŠVÝCARSKÝ SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ A MOŽNÉ INSPIRACE Z NĚJ PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
Proč studovat na GJKT. Prezentace ke Dni otevřených dveří 19
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Střední odborná škola veterinární
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Přírodovědecká fakulta UJEP
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Při technické univerzitě v Liberci
Školní vzdělávací program
Zástupce ředitelky školy
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.  Máme otevřený a demokratický přístup k žákům.  Máme dlouhodobé projekty zaměřené na zahraniční studijní výměny se stálými partnerskými školami.  Připravujeme žáky na všechny typy vysokoškolského studia.  Klademe důraz na volbu volitelných předmětů.  Máme velmi aktivní studentský senát. KDO JSME Den otevřených dveří : čtvrtek 15. ledna 2009 od 14 – 18 hodin

 šestileté studium s rozšířenou výukou angličtiny 30 žáků  čtyřleté studium s rozšířenou výukou angličtiny 30 žáků  čtyřleté studium s výukou vybraných jazyků v angličtině 20 žáků  čtyřleté všeobecné studium 30 žáků STUDIJNÍ OBORY OTEVÍRANÉ VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Den otevřených dveří : čtvrtek 15. ledna 2009 od 14 – 18 hodin

 Jedná se o čtyřleté všeobecné studium s výukou některých předmětů v anglickém jazyce.  V současné době probíhá výuka (či její část) šesti předmětů v angličtině, postupně se přidávají další.  Výuka v těchto předmětech odráží individuální pokročilost žáků.  Žákům jsou nabízeny nadstandardní vzdělávací možnosti (výměnné studijní pobyty, jazykově zaměřené projekty apod.).  Žáci jsou připravováni i ke složení mezinárodně certifikovaných jazykových zkoušek a k profesnímu využití angličtiny. ČTYŘLETÉ STUDIUM S VÝUKOU VYBRANÝCH JAZYKŮ V ANGLIČTINĚ Den otevřených dveří : čtvrtek 15. ledna 2009 od 14 – 18 hodin

 Jedná se o čtyřleté gymnaziální studium s rozšířenou výukou anglického jazyka.  Výuka v těchto předmětech odráží individuální pokročilost žáků.  Žákům jsou nabízeny nadstandardní vzdělávací možnosti (výměnné studijní pobyty, jazykově zaměřené projekty apod.).  Žáci jsou připravováni i ke složení mezinárodně certifikovaných jazykových zkoušek a k profesnímu využití angličtiny.  Žáci si mohou vybírat vždy z široké nabídky volitelných předmětů. Den otevřených dveří : čtvrtek 15. ledna 2009 od 14 – 18 hodin ČTYŘLETÉ STUDIUM S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU ANGLIČTINY

 Jedná se o čtyřleté všeobecné gymnaziální studium.  Žáci jsou připravováni na všechny typy vysokoškolského studia individuální profilací v soustavě volitelných předmětů.  Žáci si mohou vybírat vždy z široké nabídky volitelných předmětů.  Kromě angličtiny žáci studují další cizí jazyk dle vlastního výběru z šesti možností. Den otevřených dveří : čtvrtek 15. ledna 2009 od 14 – 18 hodin ČTYŘLETÉ VŠEOBECNÉ STUDIUM

 Jedná se o šestileté gymnaziální studium s rozšířenou výukou anglického jazyka.  Výuka v těchto předmětech odráží individuální pokročilost žáků.  Žákům jsou nabízeny nadstandardní vzdělávací možnosti (výměnné studijní pobyty, jazykově zaměřené projekty apod.).  Žáci jsou připravováni i ke složení mezinárodně certifikovaných jazykových zkoušek a k profesnímu využití angličtiny.  Žáci si mohou vybírat vždy z široké nabídky volitelných předmětů. Den otevřených dveří : čtvrtek 15. ledna 2009 od 14 – 18 hodin ŠESTILETÉ STUDIUM S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU ANGLIČTINY

Adaptační kurz Úvodní kurz v přírodě se zaměřením na poznání kolektivu, své role v něm a budování týmu Sport a zdraví Zimní sportovní kurz se zaměřením na sport a zdraví, první pomoc, řešení krizových situací Ekologie v regionu Zaměření na ekologii, využití cizího jazyka, veřejně prospěšné práce Zdraví a práce Letní sportovní kurz se zaměřením na výchovu ke zdraví a pracovní činnosti Praha a Evropa Kulturní, historická a vlastivědná exkurze do Prahy PŘEHLED ROČNÍKOVÝCH KURZŮ Den otevřených dveří : čtvrtek 15. ledna 2009 od 14 – 18 hodin

ÚSPĚŠNOST PŘI PŘIJETÍ NA VŠ  Z 93 absolventů nastoupilo ke studiu na VŠ 89, což je 95, 69 % Den otevřených dveří : čtvrtek 15. ledna 2009 od 14 – 18 hodin Údaje z roku 2008