Úvod Tuning obrázky LOGAN AT Č lánek o tuningu BMW O Motorech Co pat ř í k tuningu Odkazy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POLOVODIČE SVĚT ELEKTRONIKY.
Advertisements

Ilavský J. | Franc D. Třída : 4.A
Označení hasičů na přilbách
 (asi 1250 – 24. srpna 1290)  nejvýznamn ě jší p ř edstavitel krumlovské v ě tve č eského šlechtického rodu Vítkovc ů  druhorozený syn Budivoje z Krumlova.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika.
Peneke ® Škoda a. a. s. p ř edstavuje Co všechno nabízí nová Fabie ? Peneke ®
Tuning osobních automobilů
SHODA PŘÍSUDKU S PODMĚTEM
 Je soubor jednoduchých a ú č elných opat ř ení vedoucích k záchran ě ž ivota.
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
Kamenická Stráň.
Pica pica Straka obecná.
Životní zkušenosti se stigmatem a diskriminací. Dagmar Zomerská a Jaroslav Hodbo ď Stigma a diskriminace osob s duševním onemocněním.
Zemní ochrana v sítí s izolovaným uzlem Jan Č iviš Tomáš Ř íha.
Typografie formální úprava
Rozvoj cestovního ruchu a láze ň ství v Jeseníkách Martin Plachý.
word – Tabulky podle normy
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
TABULKOVÝ PROCESOR Tadeáš Řezníček 4.A
Název šablony: Inovace v p ř írodopisu 52/P18/ , Vrtišková Vzd ě lávací oblast: Č lov ě k a p ř íroda Název výukového materiálu: Geologické d ě.
Pro č práv ě hotelový porcelán?. N ě co málo o G. Benedikt G. Benedikt je č eská porcelánka, kterou vlastní č eský majitel, její historie se za č ala.
 Rybá ř  U č itelka  Policista  Zedník  Bankovní ú ř edník  ICT technik  Uklíze č ka  …
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F03/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Skládání sil různého směru.
Vypracoval: Kryštof Ko ň ák. Hlavní informace Nejvyšší bod: vrch Tele č ek (399 m.n. m.) Nejni ž ší bod: hladina Vltavy (177 m. n. m.) Historická zem.
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
Skokan hn ě dý Rana temporaria. Popis Skokan hn ě dý má velký areál rozší ř ení, ž ije v Evrop ě od Pyrenejí a ž k Uralu v č etn ě Č R. Je rozší ř en.
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
Blecha obecná Vypracoval: Jiří Herrgott
POLYAMIDOVÁ VLÁKNA.
Motocykly Zdeňka Trčková, 4.B.
Hammondovy varhany, Syntetyzéry, Keyboardy
AIRSOFT.
 Typický osobní po č íta č m ůž eme rozd ě lit na t ř i č ásti:  Po č íta č ová sk ř í ň  Monitor  Další vstupn ě -výstupní za ř ízení (klávesnice,
Srpkovitá anémie.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.07 Název pro školu:
Delfín obecný.
Vypracovala:Eliška Hlínová 8.t ř ída Dne: Pokra č uj na další stránku Konec prezentace.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
Dopravní značky.
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … PTÁCI VY_32_INOVACE_10.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
DM.  Dlouhodobý majetek  Dlouhodobý majetek je svým charakterem ur č en k dlouhodobému pou ž ívání ve firm ě (déle ne ž jeden rok) a zárove ň  musí.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Mgr. Marie Havránková Název prezentace (DUMu): Odborný styl – popis pracovního postupu Název sady:Funkční styly pro 2.
Mgr. Marie Havránková TVAROSLOVÍ 4 – přídavná jména Mluvnice pro 2. ročník 2. ročník Srpen 2012.
Warez scéna, crack. Warez, co to je? Warez je termín počítačového slangu označující autorská díla, se kterými je nakládáno nelegálně, zejména v rozporu.
+ Age management: nástroj pro v ě kovou diverzitu Mgr. Linda Soka č ová Alternativa 50+, o.p.s. –
Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_13.
PhDr. Pavel Be ň o Tel nebo
ZÁSAHY STÁTU DO EKONOMIKY Nikola Krásná C2B. stát svými regulacemi zasahuje do chování ekonomiky a role tr ž ního systému je omezená ▶ smíšená ekonominka.
MZŠ Dymokury Ing. Martina Š ť astná. 1. Kde hledat hotové aplikace a jak je vyu ž ít ve výuce 2. Práce se Smart Tools 3. Jak si upravit procvi.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk - 5.ročník Autor: Mgr.Michaela Krbušková P Ř EDLO Ž KY S a Z Zazpíváme si Písni č ka -> My pluli.
VÝUKOVÝ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Kód vzd ě lávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0107 Název vzd ě lávacího materiálu: Ochranné.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Mgr. Marie Havránková Název prezentace (DUMu): Odborný styl – odborný popis Název sady:Funkční styly (prostě sdělovací,
Č ÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_498_KOSMETICKÉ EMULZE NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, St ř ední pr ů myslová škola.
Jinany a cykasy. Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Veronika Kurišová Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_V.BOT15.
Atmosféra.
DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_20_Disk slo ž ka Šablona č íslo: VII.Sada č íslo: 3.Po ř adové č íslo DUM: 20. Autor:Mgr. Milan Ž i ž ka.
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F03/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Skládání sil různého směru.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Transkript prezentace:

Úvod Tuning obrázky LOGAN AT Č lánek o tuningu BMW O Motorech Co pat ř í k tuningu Odkazy

Supa auto Škoda

Honda-Bmw-Škoda ….

BMW

Todle patrí do tuningu

Tuning Tuning je slangový výraz pro zhledové nebo výkonnostní vylepšení n ě jakého stroje,nej č ast ě ji pou ž ívaný ve spojení s automobily a po č íta č i.Anglické slovo TUNING znamená P Ř IZPÚSOBOVÁNÍ,LAD Ě NÍ. TUNING VERSUS TUZING Mezi základní prvky tuzingu pat ř í široký výfuk, č erná fólie na oknech a samolepky na zadním skle U automobile č asto pou ž ívají také úpravy,které nemají na výkon motoru č i jízdní vlastnosti ž ádný vliv( č i v horším p ř ípad ě vlastnosti zhoršují).Takové úpravy se n ě kdy (s hanlivým nádechem) ozna č ují jako TUZING,jeliko ž n ě kte ř í fanoušci tuningu tvrdí ž e ozna č ení,,Tuning´´si zaslou ž í pouze úpravy sm ěř ující k vylepšení funk č ních vlastností,nikoli pouze vzhledu.Jeliko ž jsou však vylepšení vzhledu obvykle výrazn ě jednoduchšší i levn ě jší ne ž funk č ní tuning,jsou také výrazně běžnější. Historie Tuzingu Fenomén Tuzingu se v Č esku objevil pravd ě podobn ě v 70.letech minulého století,kdy byl automobilový trh extrém ě omezen a na silnicích se objevuje jen n ě kolik málo druhú vozú.N ě kte ř í z majitelú pak jako výraz touhy po odlišení za č aly na svoje auta montovat rúzné dopl ň ky-šachovnicové samolepky na dve ř ích,liš č í ocasy na anténách apod. V 80.letech minulého století se fenomén za č al rozši ř ovat a objevovali se i další vymo ž enosti jako nap ř.ko ž ešinový potah na volant.Krom ě dopl ň kú vizuálních vzniká i celá ř ada vylepšení kutilských,nap ř. se tradovalo, ž e poku ď se do sání motoru Škody 120 p ř idá ventilátor,motor bude lépe táhnout.

/