Hotel Saloon.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

Zlín a okolí Zlínský kraj počet obyvatel:
Auto jako umělecké plátno očima odborníků z praxe.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Milan Babický Štěpán Barák
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Střední škola gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav, s.r.o.
SELECT studio a. s.. Jednorázové výdaje Vybavení (kamery, mikrofony, rekvizity, zelené plátno) – Kč Auta – Kč Celkem: Kč.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Založení, financování a provoz podnikatelského subjektu
Vážení milovníci historie motorismu !
Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů Obchodní oddělení Francouzského velvyslanectví v Praze Dagmar Studeníková, vedoucí odboru spotřebního.
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
Vysoká škola ekonomická v Praze náměstí Winstona Churchilla 4, Praha 3 - Žižkov.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
Univerzita Karlova v Praze KOLEJE A MENZY
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Renesanční hudba (15. – 16. st.)
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.17 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Budějovický Budvar reklamní aktivity
Srovnání reklamy na internetových portálech Aneta Cihlářová
Vítáme Vás. Náš team: Monika Loužecká Martin Švec Radim Soukup Ivana Vejlupková.
Nájemní bydlení Municipality & Development. Nájemní bydlení Vysokoškolské koleje (PPP a jiné formy) Domovy mládeže – internáty Ubytovny.
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
Praha, 1. června 2012 Ministerstvo zemědělství Regionální potravina tisková konference.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
Penzion u máchova Jezera
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Fakultní nemocnice Ostrava
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
Materiálně technické předpoklady
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Ročník: 5. Předmět: Hudební výchova.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Rozdělení odbytových středisek
Náš letní rodinný výlet
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Opakování slovní zásoby
V hotelnictví a cestovním ruchu
Transkript prezentace:

Hotel Saloon

Kde nás najdete? GPS: 49°13'51.687"N, 17°40'15.833"E Tyršovo nábřeží 487 760 01 Zlín

Kontakty www.hotelsaloon.cz www.ubytovnazlin.cz www.apartmanyzlin.cz hotelsaloon@hotelsaloon.cz telefon: 577213575 (s možností přepojit do Pivnice U Máců, Pizzerie Saloon, Pivnice Saloon, Indian Baru, Italské restaurace a Zmrzlinového Salonu) fax: 577210475

Hotelové zázemí diskrétní a domácí prostředí dlouholetá historie umístění téměř ve středu města nepřetržitá recepce snídaně formou bufetového stolu hotelové parkoviště spousta okolní zábavy

Historie hotelu

ORGANIZAČNÍ STRUKTURA

Hotel Saloon

Ubytovna Saloon

Ceník Hotel Saloon jednolůžkový pokoj 990 Kč dvoulůžkový pokoj 1230 Kč apartmán (2lůžka) 1560 Kč +1 přistýlka 300 Kč +pobyt pejska 100 Kč Ubytovna Saloon Cena ubytování za lůžko: 180kč/noc Možnost dokoupení snídaně na Hotelu Saloon 80Kč

Doplňkové služby hotelová sauna možnost pronájmu věžičky pronájem jiných prostor dárkové poukazy na přání sestavený balíček s dárkovým poukazem

Volný čas v areálu Hotelu Saloon Indian bar Pivnice Saloon Italská restaurace Pivnice U Máců Pizzerie Saloon Zmrzlinový Salon

Propagační nástroje Reklama (rádio, web, billboardy, připravujeme:polep auta a pojízdný billboard) Podpora prodeje (slevy, poukazy, doplňkové služby) Přímý marketing (email-marketing)

Billboard ukázka

Formy financování reklam výhradně z vlastních zdrojů větší množství – nižší cena sleva za slevu vlastní práce

Cílové skupiny Ženy, Muži, Páry, Rodiny s dětmi Manažeři z různých firem Herci a hudební skupiny Převážně ze zemí mimo ČR: Německo, USA, Rakousko, Švýcarsko

Děkuji za pozornost http://www.youtube.com/watch?v=V-GHtPIxcGg&feature=related