Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vypracovala: Klára Svatoňová, 2.B
Advertisements

SKAUTSKÝ KROJ Skautský kroj je jedním z mnoha symbolů skautingu. Patří však mezi ty nejdůležitější a má mnoho součástí. Jak má kroj správně vypadat Vám.
Základní oblečení hasiče k zásahu
Střední zdravotnická škola Mostecká Tábor DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Báseň Charles R. Swindoll.
Klasicistní MÓDA VY_32_INOVACE_ 18 Klasicistní móda.
III/2 XVII ABC
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Tento program muze s tvoji pomoci, vytvorit obrazek Tveho obliceje.
Název: Než začneme s prezentací VY_inovace_32_VT6789_10 Oblast: Výpočetní technika Stručná anotace: Soubor základních pravidel, které by si každý měl uvědomit.
Proč se střídají roční období?
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Moje budoucnost.
Vyrábíme společně originální Stargate trička
Fashion Group 3.C Móda za totality. Obsah 1) Bony a Tuzex 2) 60. léta 3) 70. léta 4) 80. léta 5) Kosmetika 02.
Rozptyl světla Rayleighův rozptyl Miroslav Blabla 9.A.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Barva Jak vybrat barvy.
Hnutí Skinhead Mazaná, Neumanová C2A.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
… čti pozorně ….
Analytické myšlení Autor:Jana Buršová. 1. Tři dívky Anna, Bětka a Cilka odebírají jeden z časopisů: Vesmír, Reflex, Mladý svět, každá jeden a jiný než.
Příroda a já Otázky.
Renesanční móda VY_32_INOVACE_ 07 - Renesanční moda.
PLAMÉNEK (clematis) PLAMÉNEK (clematis)  Clematis, rod dvouděložných rostlin z čeledi pryskyřníkovitých.
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
Nova uniforma. Je pravda, ze se meni uniforma? Udelali jsem male zmeny, abyste meli vice moznosti vyberu: Muzete nosit bile triko s limeckem (s golierikom)
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
JARO.
Optické klamy a jevy Test Petr Okrajek.
Lom světla Oskar Takáč Stanislav Ječmínek. informace Lom neboli refrakce je přechod světla rozhraním dvou optických prostředí, při kterém se paprsek láme.
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
Podnebí.
Stromy- Jaro Léto Podzim Zima
VY_52_INOVACE_ZBO2_5564HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Pokročilé – prostředí 1 VY_32_INOVACE_Mul4a0218Mgr. Jiří Mlnařík.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Němčina pro jazykové školy nově 1 Lektion 8: Was ziehe ich an? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petra Reindlová. Dostupné.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR : Hana SlavíkováNÁZEV : VY_22_INOVACE_CIZÍ JAZYK_34. ClothesTÉMA :ClothesČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_JDEME_TANCIT_OBLEKANI_ PREZENTACE_17 Název školyStřední.
Kultura meziválečného období
Práce s prezentací Prezentace je určena žákům 2.ročníku. Pomocí obrázků pojmenovávají jednotlivé části oblečení. Nacvičují výslovnost, opakují po učiteli.
Črta… SVATEBNÍ ŠATY V MINULOSTI. Přiléhavý střih, zdůrazněná vertikála štíhlé siluety, úzké rukávy, dlouhá sukně – gotické svatební šaty.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Jak se oblékáme během roku? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ DĚJEPIS VY_32_INOVACE_13_ středověká kultura oblékání Jméno autora:Mgr. Lenka Habartová.
INTERIÉR OBÝVACÍHO POKOJE Pro Ka č ku K ř ivohlavou.
VY_32_INOVACE_EV_8A_16M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Troskotovice, příspěvková organizace Autor: Michaela VráblíkováNázev : VY_32_INOVACE_24AJ_3tr_SLOVICKA10.Téma:
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Svatební šaty Petra Hejduková 8.A. 2007/2008.
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Jak se lidé oblékali Zpracovala : Terezie Baková Magdaléna Machová
Bobulové ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Vedení vody v rostlinách
Báseň Charles R. Swindoll.
Výtvarná výchova – 1. ročník, Ledové království
Prezentace Alexandra Průšová
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
INSTAGRAM KOLÁŽE.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
DUM I. / 15. roční období Bc. Zdeněk Klíma.
Завод за унапређивање образовања и васпитања
ANTONYMA 7.třída ZŠ Polešovice Eva Andrýsková.
Velikonoce VY_32_INOVACE_5A_16
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
Báseň Charles R. Swindoll.
Sada : Člověk a jeho společnost VY_32_INOVACE_ 05 Dějepis _7.ročník_16
Transkript prezentace:

Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto šaty, méně výrazné než ty předešlé, se skvěle hodí na maturitní či jakýkoli jiný ples. Ovšem dají se využít i jako svatební. Budete v nich vypadat jako anděl.

Modré, velmi pohodlné tričko se skvěle hodí k džínám, ale i k sukním. Je sice s dlouhým rukávem, ale horko v něm není. Toto fialové tričko s potiskem je opět velmi dokonalá kombinace s kalhotami či sukní. Jelikož je s krátkým rukávem můžete jej nosit i ve velkém horku.

Zúžené, bílé kalhoty. Dají se nosit v létě i v zimě, na jaře i na podzim. Jen si budete muset dát pozor, abyste se neumazaly. Zúžené, červené kalhoty. Jsou stejné jako kalhoty výše. Jen na nich nebude jen tak vidět špína, ale raději si také dejte pozor.

Boty na podpatku. Černé, hodí se k šatům, ale i k sukni či kalhotám. Modré boty na podpatku s páskem kolem kotníku. Podpatek je velmi úzký.

Čelenky bílé, černé, modré či jakékoli jiné barvy u nás k dostání. Všechny tyto pásky jsou u nás k dostání. Přijďte a vyberte si pásek podle svého.

saty-plesove.eu najduzbozi.cz elle.cz sexy-n- chic.blog.cz hannah- montana- fans.blog.cz modniaren a.cz dazzliciouscoc onut.blogspot. com nikeadidaspum anewyorkerha m.blog.cz fashionworl d.blog.cz bioplane t.cz