Libocké občanské sdružení

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Advertisements

Územní plánování pracovní porada s ORP Vyhodnocování územního plánu a jeho změny - § 55 SZ Zpracoval: Martin Herzog 7. června 2013.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
Odnětí půdy ze zemědělského půdního fondu Aleš Roztočil
 Rozsáhlé pohoří na hranicích Česka, Rakouska a německého Bavorska.  Rozkládá se v nadmořské výšce mezi 600 m ( údolí Otavy u Rejštejna ) a 1378 m (
(J)SDH Boskovice I Bc. Josef Jeniš.
Struktura stavebního zákona č. 183/2006 Sb. ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ Předmět úpravy, Základní pojmy ČÁST DRUHÁ VÝKON VEŘEJNÉ SPRÁVY HLAVA I ÚVODNÍ.
Svazek obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko - Kelečsko.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
KONCEPT ÚZEMNÍHO PLÁNU ODOLENA VODA pro veřejné projednání –
Ekologický urbanismus zkušenosti z Úval JUDr. Ing. P. Petržílek, Ph.D. místostarosta Seminář pořádaný Ekologickou platformou při ČSSD a Masarykovou.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Energetika a stavebnictví Územní energetická koncepce Mezinárodní konference ABF P r a h a Josef Fiřt Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Památková hlediska ochrany urbanistické struktury sídla příklady ze Zlínského kraje dubna 2010.
Můžou nás vybagrovat? Lukáš Matějka Arnika – Centrum pro podporu občanů StreetRadio, Praha října 2011.
Volnočasové projekty a EU financování
ODBOR POLITIKY BYDLENÍ
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech, Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Právo a katastr nemovitostí
PRACOVNÍ SKUPINA pro přírodu a krajinu Valná hromada ČKA,
Europejskie Ugrupowanie Współpracy Terytorialnej TRITIA.
Novostavba rodinného domu
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2010 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle činnosti firmy Inženýrské stavby Pozemní stavitelství Ostatní.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Životní prostředí v konceptu ÚP hl. m. Prahy Ing. arch. Martin Říha.
Konference o městských architektech Cheb 15. května 2013.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Občanská nauka Ročník:
Česká republika: Rybníky Hospodářský zeměpis
Moravskoslezský kraj Jana Němcová
KONFERENCE „MÍRA REGULACE V ÚZEMNÍCH PLÁNECH VE STŘEDOEVROPSKÉM PROSTORU“ ČESKÝ TĚŠÍN 8. A ING. ARCH. PETR GAJDUŠEK.
Brno.
PŘÍRODNÍ PODMÍNKY, ZEMĚDĚLSTVÍ, ŘEMESLO A OBCHOD
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Vhodné a méně vhodné staveniště (STA20) Zpracoval: Ing.
Patrik Chvátal & Jana Řehořová
Petra Skryjová, Zuzana Kubičíková, Beata Kupová,.
Prostorové strategické plánování a udržitelný rozvoj.
Cíle územního plánování „vytvářet předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný rozvoj území soustavným a komplexním řešením účelného využití a prostorového.
STAVEBNÍ POZEMKY Jiří Matějíček. Definování stavebního pozemku Stavebním pozemkem se rozumí: pozemek, jeho část nebo soubor pozemků, vymezený a určený.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Ochrana životního prostředí v rámci stavebního práva.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní soustavy Ing. Michal Kostelecký Základy dopravní politiky obce, města, regionu.
Nejlepší realizovaná společná zařízení v Karlovarském kraji 1.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Obytný soubor Za Školkou
1 Možnosti omezení vlastnických práv v ÚPD Možnosti omezení vlastnických práv v ÚPD Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního.
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Občanská výchova – 6. ročník, Obec, kraj
Stav přípravy a realizace prioritních projektů železniční infrastruktury v regionu střední a východní Moravy Ing. Mojmír Nejezchleb VII. ročník mezinárodní.
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Umisťování staveb.
odbor politiky bydlení
Plochy a pozemky veřejných prostranství
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Vyvlastnění a stavebně právní instituty omezující majetková práva VOSPaVS I Sylabus k tématu přednášky.
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Krajský úřad Středočeského kraje
Nákladové nádraží Žižkov Parková čtvrť Central Group
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
PŘÍPRAVA SOUBORU STAVEB PRAHA - KLADNO S ODBOČKOU NA LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA KONFERENCE DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA
Státní regulační komise
Transkript prezentace:

Libocké občanské sdružení www.libockesdruzeni.cz Liboc je jedna z nejstarších obcí pražského regionu (zmiňována od r. 998) Má dobře zachované historické jádro s několika původními hospodářskými statky V poslední době je její ráz narušován nevkusnými novostavbami Představit Libocké občanské sdružení a ukázat co se plánuje postavit v Liboci

Novostavby realizované ve staré Liboci Hotel, 2010, ulice Libocká Bytový dům, 2011 ulice Pelikánova Bytový dům, 2012 ulice Sestupná

Stavby již schválené v UR Fotomontáže předpokládaného budoucího vzhledu Ulice Úzká Územní rozhodnutí 4.10.2010 odvolání zamítnuto připravuje se stavební řízení Ulice Rybničná Územní rozhodnutí 20.7.2011 odvolání zamítnuto připravuje se soudní řízení po žalobě před Úzká – výška asi 10m, 11 bytových jednotek, odvolání proti zastínění okolních domů a narušení charakteru historického jádra Liboc Rybničná – výška asi 12m, 32 bytových jednotek, odvolání pro vysokému podílu zastavění plochy, výšce překračující okolní historické budovy, narušení charakteru území po

Připravovaná stavba na břehu Libockého rybníka Územní rozhodnutí I (točna na břehu a semafory) 10.9.2012, probíhá odvolací řízení Územní řízení II (dva domy na břehu), probíhá územní řízení www.mapy.cz

Nesoulad stavby točny s územním plánem hl.m.Prahy Plánovaná točna leží v území zeleně (ZMK podle územního plánu) Přímo na doposud přírodním břehu rybníka Cesta na břehu je dosud využívána především pro pěší Libocký rybník slouží jako důležité rekreační území Prahy 6 Proti stavbě protestovalo v podpisové akci 735 obyvatel Liboce a Prahy 6 Schváleno s argumentem že není jiné řešení

Libocké občanské sdružení Založeno v roce 2011 pro ochranu přírodních a kulturních hodnot Liboce a Libockého rybníka Účastní se řízení na břehu Libockého rybníka, v Úzké i Rybničné http://www.libockesdruzeni.cz