Manuál dopravy vlastní x oddílová SOOB Spartak Rychnov nad Kněžnou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

Tabulka funkce: V balíku je šest lahví kofoly. Jedna stojí 25 Kč. Sestav tabulku závislosti celkové ceny na počtu zakoupených lahví z jednoho balíku kofoly.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Bytové družstvo U Arény
Zahraniční obchod Dodací podmínky.
DPH Vypočítej sazbu DPH.
Finanční matematika.
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Prémiová automatická objednávka
Podpis smlouvy. Na katastr podán návrh na vklad Tímto dnem se družstvo stane vlastníkem nemovitosti Tímto dnem se družstvo stane vlastníkem nemovitosti.
Výzkumné projekty MPO řešené v r na ZČU náležitosti účetních dokladů na ZČU u projektů se samostatným bankovním účtem.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Daňový systém – realita a vize konference vydavatelství EURONEWS Martin Novák – ředitel divize finance ČEZ, a. s.
D) Substituční a důchodový efekt
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
Daň z přidané hodnoty – úvodní informace
Trestní právo Trestné činy proti majetku
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_07_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
ZŠ a MŠ L. Kuby 48 České Budějovice Mgr. Libuše Jandová Počet hodin: 1.
Tomáš Julínek Reforma zdravotnictví. Základní charakteristiky ideových pohledů na zdravotnictví - duben 2001  Zvýraznění role občana  Zdravotnická zařízení.
Kateřina Hrdličková - Matýsek
Hospodaření Katedra Fiscus Kateřina Hrdličková – Matýsek
VZÁJEMNÁ INFORMOVANOST V RÁMCI KONTROL PO PROPUŠTĚNÍ ZBOŽÍ.
V ýukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Msc. Marcela Vojáčková.
Struktura obchodní faktury Jiří Jakubík Marta Rubešová Jana Tymkivová Nikol Volfová.
Jak vypadá profesionální poradenské řešení Petr SYROVÝ €FA.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_289.
Společné zdanění manželů Počínaje rokem 2005 byl do ZDP zaveden nový § 13a, který umožňuje manželům vyživujícím alespoň jedno dítě žijící s nimi v domácnosti,
Základy finanční matematiky
Petr Machala. Příjmy pravidelné čistá mzda Kč podnikání4 600 Kč mezisoučet Kč nepravidelné0 Kč úroky0 Kč mezisoučet0 Kč celkem Kč Výdaje.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_14_GRAMOTNOST Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
POJISTNÉ NA ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ. Prameny práva zákon č. 592/1992 Sb., o pojistném na zdravotní pojištění (ZPZP)
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_03C 8 AutorIng. Helena Svršková Období vytvořeníŘíjen 2012.
MARKETINGOVÝ MIX.
Účtování DPH účet 343.
POJISTNÉ NA ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ
Konsolidace Frymburk Ing. Dana Pavelková
CELKOVÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY ČINÍ v pokladně a na účtu k ,68 KČ.
FEL ČVUT, katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd © Oldřich Starý, 2012 Finanční management Základy úrokového počtu.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 2.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 1.
Ing. Zdeněk Šťastný daňový poradce.  zkušební verze:  ostrá verze:
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
Časová hodnota peněz Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Bankovní služby Úvěry Obchodní banky vykonávají : pasivní úvěrové operace (banka přijímá peníze) a aktivní ú.o. (banka poskytuje úvěry) Druhy úvěrů:
Finanční gramotnost: Peníze a jejich časová hodnota.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Placení daní a daňová exekuce Michal Radvan. Základní termíny Lhůta pro placení = lhůta pro podání DP Lhůta pro placení = lhůta pro podání DP Daňový dlužník.
1 Úroky, splátky Právnické výpočty Adam Ptašnik 2009.
Státní fond dopravní infrastruktury Objemy finančních prostředků pro budování infrastruktury v ČR, Ing. Kristýna Kastlová, Ph.D. referent specialista.
Cena dopravního výkonu v dlouhodobé smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Karta sociálních systémů
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Účtování DPH účet 343.
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Autobusy na zavolání v Libereckém kraji
Transkript prezentace:

Manuál dopravy vlastní x oddílová SOOB Spartak Rychnov nad Kněžnou

Se zavedením nových finančních pravidel, došlo ke vzniku pojmu oddílová a vlastní doprava. Tento „manuál“ by měl objasnit objednávání, úhradu a vyúčtování dopravy v příštím roce. VčP – zde by mělo být vše jasné: Ten, kdo si zadá oddílovou dopravu, má zajištěnou dopravu autobusem. Z účtu se mu strhne 50,-Kč. V případě, že pojede autobusem člen, který si dopravu neobjednal, bude mu dodatečně strhnuto těch 50,-Kč. Povinností vedoucího zájezdu je nahlásit tuto skutečnost správci osobních účtů. ŽA, ŽB, MČR, štafety, družstva – zde vše jasné není: Tomu, kdo si zadá oddílovou dopravu, bude oddílem doprava zajištěna a za závodní den mu bude strhnuto 100,-Kč. Na závodech již NIKOMU NIC neplatí. Řidič od něj žádné peníze nevybírá. Řidič vyúčtování provádí směrem k oddílu, a to v maximální výši 5,-Kč/km ( v případě plně obsazeného auto členy, kteří si zadali oddílovou dopravu). Způsob objednání i vyúčtování na následujících stránkách:

Objednání dopravy PřihlášeníDoprava Pozn. Člen 1vlastní beru auto a členy 2,3,4 Člen 2vlastní Člen 3vlastní Člen 4vlastní Člen 5vlastní mohu vzít auto Člen 6vlastní Člen 7oddílová Člen 8oddílová Člen 9oddílová Výbor má za povinnost zajistit dopravu členům 7,8,9 – využije č.5. Řidič si dá vyúčtování – viz.další strana O dopravu členů 1,2,3,4 a 6 se oddíl nestará. Nestará se ani o platbu člena 1 – ten si vybere peníze sám. Pokud by nikdo do poznámky nenapsal, že může vzít auto, musí výbor zajistit dopravu alternativním způsobem.

Příklady vyúčtování: Př.1: řidič V autě je 5 osob, tedy při oddílové sazbě 5 Kč/km vychází náklad na osobu 1 Kč/km. Řidiči bude oddílem proplaceno 3,-Kč/km za 3 osoby s oddílovou dopravou, tj. 1Kč/km na osobu s oddílovou dopravou. Za osobu s vlastní dopravou si vybírá přímo od této osoby a to částku dle vlastního uvážení a dohody.Řidiči oddíl nestrhává z jeho účtu žádný poplatek za dopravu. Př.2: řidič V autě jsou 4 osoby, tedy při oddílové sazbě 5 Kč/km vychází náklad na osobu 1,25 Kč/km. Řidiči bude oddílem proplaceno 3,75 Kč/km za 3 osoby s oddílovou dopravou, tj. 1,25Kč/km na osobu s oddílovou dopravou. Řidiči oddíl nestrhává z jeho účtu žádný poplatek za dopravu. Pokud by měla být proplácená částka větší než 1,25Kč/km a osobu s oddílovou dopravou, musí předem odsouhlasit výbor oddílu. Tato situace nastane, pokud je auto obsazeno méně než 4 členy. Vyúčtování cesty musí řidič předat k proplacení do 14 dnů od konání závodu. Pokud tak neučiní, má se za to, že „dotuje“ oddíl. VL OD

Možné dotazy: 1.Proč se nevrací za dopravu v případě neúčastni na závodě? Výbor má za povinnost zajistit dopravu členům, kteří si zadali oddílovou dopravu, a to jak po stránce ekonomické, tak po stránce pohodlí. Pokud objedná pro 15 lidí malý autobus a 5 lidí se na poslední chvíli rozhodne pro auto, pak zůstane autobus značně nevytížen. 2.Tímto systémem mohou členové při volbě dopravy uvažovat dle vzdálenosti závodu? V případě konání závodu přes celou republiku zvolit oddílovou a při závodech za humny vlastní. Ano, toto riziko zde je, ale i tak se ušetří oddílu peníze proti situaci, kdy se platilo všem všechno. Na druhou stranu se nechceme zříci zodpovědnosti a oddílovou dopravu nezajišťovat. Navíc, ne všichni mají možnost brát vlastní auto nebo se s někým domluvit.