BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přeprava cestujících vyžadujících zvláštní péči na linkách ČSA
Advertisements

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
O společnosti Aviatická Praha 6 Tel.: 224  Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční.
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
Letiště Václava Havla Praha
20 years anniversary General Sales Agent of Aeroflot
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
Budoucnost letecké dopravy v Evropě Magda Gregorová, Eurocontrol STATFOR Praha, 16. června 2010.
AIRBUS A380 Zvuk Myš, Enter.
JUMBO Zde jsou fotografie z letiště na ostrově St. Marteen Letadla udivují mnoho lidí na plážích, protože létají těsně nad hlavami několik sekund před.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Provoz a ekonomika dopravy
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
Letecká doprava.
Integrovaný dopravní systém
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Nové obchodní trendy v pojistných programech AXA ASSISTANCE
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
Geomarketing v adresné distribuci
Ing. Jan KLAS VÝSLEDKY A VÝVOJ ŘLP ČR, s.p – 2014 Generální ředitel 21. října 2014 IATCC PRAHA XII. ročník jednání s leteckými dopravci.
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Zahraniční obchod Vývozní operace.
Služby letecké dopravy
Informační systémy Tomáš Maděra.
Letecká doprava Petr Volný Třída: DLO1 Vedoucí práce: Mária Jozová
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Název Doprava – druhy dopravy 3 Předmět, ročník Zeměpis, 2. ročník
VÝVOZ INVESTIČNÍHO CELKU - PREZENTACE PROJEKTU Připravili: Martin Čejka a Michal Hudeček.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU
Název školy: Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:
DOPRAVA U: s. 101 – 102 Použitá literatura: Voženílek, V.: Zeměpis České republiky. Prodos, Olomouc ISBN
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU - 6 – 29 -DopravaAnotace Prezentace se zabývá světovou dopravou a jejími druhy Autor Mgr. Kamila Bočková JazykČeština Očekávaný.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
Letecká doprava. + rychlost, úroveň, služby - cena?, střední a dlouhé vzdálenosti nahradila mezikontinentální lodní d. celý svět v dosahu 24 hodin.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
1 Plánované změny v železniční dopravě Vít Bárta, ministr dopravy ČR Petr Žaluda, generální ředitel Českých drah Jiří Vodička, předseda představenstva.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
MÍSTO – PLACE – DISTRIBUČNÍ CESTY
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
Česká pošta a využití CNG
Distribuce - placement
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Ing. Jan KLAS VÝSLEDKY A VÝVOJ ŘLP ČR, s.p – 2015 Generální ředitel 10. listopadu 2015 PRAHA 13. ročník jednání s leteckými dopravci.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Název školy:Základní škola, Hradec Králové Milady Horákové 258 Autor:Mgr. Lukáš Dubrovský Název:VY_32_INOVACE_05_03A_Doprava v ČR Téma:Zeměpis České republiky.
SPOLEČNĚ PRO BUDOUCNOST
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
účetnictví, daně a controlling
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie
Dopravní ceniny, tarify, slevy, letový řád
Železniční nákladní doprava v 21. století
Aerotaxi.
Transkript prezentace:

BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent pro Českou a Slovenskou republiku IATA & CASS agentské číslo 15-4 5083 001 0

Kdo jsme? Spediční firma Společnost zabývající se logistikou Generální prodejní agent pro Aeroflot Cargo Generální zastoupení Vnukovo Cargo ve střední Evropě Generální prodejní agent pro Air Cargo Germany, S7 Siberian, Tatarstan Airlines Agent kontroly nákladu a vyvážení společnosti Rossiya

Čím se zavýváme? Letecká přeprava zboží Vyzvednutí/doručení zboží u zákazníka/k zákazníkovi na jakoukoli adresu v EU Vývozní nebo dovozní celní doklady Nestandardní zásilky řešíme individuálně (křehké, cenné zboží atd.) Nadrozměrné a těžké zboží Transitní zboží mezi jednotlivými aeroliniemi Kompletní péče o zákazníka

Jaké jsou naše kapacity? Praha – Moskva 3 lety denně operované letounem Airbus A320 Z německého Hahnu nákladní MD11 do Moskvy s připojením na celou síť Aeroflotu nebo jakoukoli charterovou destinaci. Z německého Hahnu Air Cargo Germany B747F Jumbo na střední a dálný východ. Pozemní kamionová doprava Praha - Moskva

Jaké jsou naše ceny? Bezkonkurenční ceny na lety Aeroflotu Smluvní ceny pro ostatní aerolinie Příznivé tarify na pozemní dopravu

Výhody spolupráce s naší společností: Osobní přístup ke každému zákazníkovi 20 let zkušeností v přepravě leteckého zboží Znalost prostředí a přehled o provozu pražského letiště Partnerské společnosti po celé Evropě a Ruské federaci Přístup do všech částí Letiště Praha včetně neveřejných částí, odbavovacích ploch a paluby letadel Kontrola nad zbožím během celého procesu přepravy Bezkonkurenční rychlost vyřízení každé zakázky Komunikace se zákazníky ve třech jazycích: Čeština, Ruština, Angličtina

Speciální služby: Express cargo charterové lety VIP lety & Aerotaxi Cessna Citation Jet, Learjet 60, Falcon, An-12, An-24, Il-76, An-124 Ruslan, Boeing B747 VIP lety & Aerotaxi Operováno partnerskou společností Icarus Aviation Group

Standardní zásilky Nestandardní zásilky Kontrola nákladu

Přístup na všechny odbavovací plochy a paluby letadel Letiště Praha PRG LKPR

Kontakty Prof. Igor Bondarenko, DrSc. Předseda představenstva Miroslav Šoustek Ředitel Jan Šimáně Ředitel Bc. Pavel Nádeníček Manažer letecké přepravy zboží Oddělení prodeje a marketingu Mobil: +420 731 878 009 Tel: +420 220116246, 220116627 Fax: +420 220116629 Email: bmt@aeroflotcargo.cz Ředitelství pro Českou republiku B.M.T. Spedition s.r.o. Laglerové 1075/4 Praha 6, 161 00

Děkujeme za pozornost a těšíme se na spolupráci s Vámi.