P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

Filip Elsner 8.A
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Okořín Nicola Čutková.
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 9. ročník (27. – 39. úloha) VIII. označení digitálního.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Bamboocha City.
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.
Fotografie Životopis Videoklipy Kapela Zajímavosti Obsah.
vypracovala:Mgr.Silvie Reitharová
Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Český jazyk 3.třída Kopaná-práce s textem.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
My, Hladnováci.
Autoři: Radek Šíp Robert Rössler Veronika Bartková Martina Dietrichová Gymnázium T. G. Masaryka, Litvínov KVINTA 2012/
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Moji nejlepší kamarádi
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Vesnice Strupčice.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Narozen: ve Dvoře Králové Trvalé bydliště: Trutnov Předměty: Zeměpis, Matematika.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Komplexní test profesora Frinka SimpsCon tým. Pravidla hry Test se skládá z 18 otázek Každý vyplňuje sám ;-)
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Moje Rodina.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Seriály Vypracovali: Marek Moštěk, Barbora Šebelová, VIII. D.
Co máme společného Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
NAŠE ŠKOLA.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Tomáš Čečátko Narozen: Místo narození: Hodonín
Základní škola Václava Havla. Historie Škola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na ValechŠkola byla založena v září 1989 pod názvem základní.
Moje osoba.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Naše škola VY_32_INOVACE_1C_17 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
Hlavní město – Lisabon Počet obyvatel (80. na světě) Jazyk – portugalština Náboženství - katolické 93 % - protestantské 3 % Rozloha - 92.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Název školy: Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Autor: Mgr. Alena Černá Název: VY_32_INOVACE_Z_08_Časová pásma Číslo projektu:
VÝZNAMNÁ HISTORICKÁ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ OSOBNOST POCHÁZEJICÍ ZE SLOVÁCKA.
Česká republika Povrch.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Žáci 6. B Zájmové profily.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Žáci 6. A Zájmové profily.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Naše škola 1.
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Naše 7 Třída.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Základní škola Moravičany 2015/2016
SEkUnDa.
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Název školy: Základní škola T. G
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Transkript prezentace:

P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová

Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím na snowboardu, nebo na bruslích

Barva: černá, červená, zelená, bílá Kapela: Sum 41, Green Day, Linkin Park, The Used, MCR Film: Snowborďáci, Harry Poter Seriál: Simpsonovi,Ženatý se závazky Písnička: Walking Disaster, Shadow of the day, Do you know Kámoši: Wendy H., Kája J., Zuzka V. a všichni kluci z naší třídy Učitelé: Mgr. Haasová Alena, Mgr. Kvášovský Jakub, Předměty: IVT, Matematika, Zeměpis, Biologie, Tv Knížka: Správná Pětka Zpěvák: Enrique Inglesias Zpěvačka: Avril Lavigne Fotbalový tým: Liverpool FC, Slovan Liberec Učebna: č.8, č.5 Fotbalista: Steven Gerrard, Tomáš Rosický

Mám jednoho bráchu, Jmenuje se Jakub. ( Jako pan učitel).

Chodím do primy na gymnázium a SOŠ v Hostinném.

Ve třídě je nás asi 23. Do naší třídy chodí převážně holky, kluků je pouze 7. Naše třída je učebna č. 5. Naše třída je výjimečná tím, že je nejhlučnější.