… do Česka přišel crowdfunding. www.hithit.cz. Co je a co není Hithit? Hithit není charita. Tu děláme pro dobrý pocit, na Hithitu nakupujeme a tím podporujeme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Uspech v podnikani Jak uplest z hovna bic
Advertisements

Elixír do škol – aneb Heuréka na třetí a ještě mnohem víc
Teď do Česka přišel crowdfunding. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte.
Prezentace pro klienty Svět se hroutí! Ustojím to?
Jak na to, aniž bychom se zničili
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CINSKE PRISLOVI.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
ADAPTAČNÍ KURZ aneb první společný krok s novou třídou „Jsme na jedné lodi“ září v Janově nad Nisou.
Pro zvířata v tísni Nabídka ke spolupráci 2010 Velikost národa, jeho morální výše může být posuzována podle toho, jak nakládá se svými zvířaty, Mahátma.
(Z knihy: Neal Donald Walsch Přijímání Boha)
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
PŘÍBĚH PATRICIE Z HAITI. Tak tohle je Patricia… HAITI se nachází v západní části velkého ostrova na západní polokouli Oblast, kde bydlí Patricia.
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY.
O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
SUŠMÁNIE JAK… …NAPSAT PROJEKT. CÍL Musíte vědět CO, chcete udělat!
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Představujeme službu Samepage
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Pardubický kraj Ing. Jarmila Halouzková
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Prof. Marie Königová Havlíčkův Brod června 2008.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
On-line reputation Adam Zbiejczuk (influencer.cz)
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
PPC workshop Lukáš Pokorný RobertNemec.com. PPC audit Podle struktury účtu: kampaně, sestavy, slova, inzeráty První věc po převzetí účtu nebo při zjišťování.
Budování značky a věrnosti zákazníků - podružná témata pro e- commerce? Tomáš Jindříšek pro konferenci E-commerce 2013.
TANDEMOVÉ SESKOKY NEJVĚTŠÍ ADRENALINOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ VAŠEHO ŽIVOTA SKYSPORT – TANDEMOVÉ SESKOKY S PROFESIONÁLY tel.
Clever spokesman aneb jak chytře na novináře Ladislav ŠTICHA.
©c.zuk Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o., Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady.
Základy finanční matematiky
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
aneb doučovací večery pro přátele
Za malou chvíli vstoupíte do magického světa. Vyčkejte ještě chvíli...
Poutníci v Mladé Boleslavi –
VY_62_INOVACE_05_FINANCE Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
TOTO JE ČÍNSKÝ TANTRICKÝ TOTEM.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
Absolventi na trhu práce
 Příprava  Obecný záměr (současný stav, roční cíle oddílu)  Chytrý cíl (výchovný)  Atraktivní prostředek – naplnění cílů  Příprava plánu (název, termín,
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Tisková konference o pravidelném dárcovství v České republice.
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Muž Hloupý
KURÝR (terminál Klecany-Zdibsko)
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná Autor: Mgr. Eva Burdová
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
Magistrát města Ustí nad Labem
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Absolventská síť Cíle Cesta Situace a problémy
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
VŠE O PENĚZÍCH..
Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Transkript prezentace:

… do Česka přišel crowdfunding.

Co je a co není Hithit? Hithit není charita. Tu děláme pro dobrý pocit, na Hithitu nakupujeme a tím podporujeme. Hithit je eshop s neexistujícím zbožím …zatím neexistujícím Hithit je předprodejní síť. … nejdřív zaplať, pak dostaneš dárek nebo zážitek

Princip crowdfundingu (skupinového financování) Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte se na Hithit.cz. Připravte poutavou prezentaci projektu a atraktivní strukturu odměn. Stanovte si reálnou částku, kterou můžete za 45 dní od fanoušků vybrat. Mluvte o projektu na Hithit.cz s co nejvíce lidmi. Propagujte projekt všemi prostředky, abyste vybrali cílovou částku. Vyberte peníze! Když se v termínu nepovede vybrat cílovou částku, Hithit.cz všechny peníze vrátí odkud přišly. Realizujte svůj nápad a odměňte přispivatele.

KDO: Odhodlaná skupina lidí, která hledá čerstvou krev na její cestě za splněnými sny PROČ: Pomoct na svět skvělým věcem, které nás baví. …a nebaví nás poslouchat výmluvy, že něco nejde, protože na to nejsou peníze.

Projekt může být cokoliv: knížka, klip, album, festival, aplikace, film, sportovní akce, školní potřeby….

Napsat dobře svůj projekt je klíč. Buďte originální, ale uvěřitelní. Mluvíte k chytrým lidem, kteří vás chtějí podpořit.

Není neúspěšné kategorie! Hithit funguje pár měsíců, ale již pomohl na svět mnoha projektům. Komu se daří? Hudba 64% Film 55% Výt. umění 47% Knihy 60%

Aby projekty uspěly, bojujeme za ně, propagujeme je. Média mají Hithit ráda!

Hodně štěstí s vaším projektem na Hithit.com Aleš Burger, lovec projektů I I CZK Hithit.com existuje necelý rok. Za tu dobu uveřejnil sto projektů a rozdal přes 5 miliónů korun