16.12. 2010Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Gymnázium U Balvanu Biologie Jana Rohánková A.
Advertisements

Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16
obyvatel Město střední velikosti – srovnatelné s Lincem, Řeznem či Turku obyvatel v regionu 2 univerzity: přibližně studentů.
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Český jazyk a literatura
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
Petr Blažek, Septima, prosinec 09
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Základní škola při Biskupském gymnáziu Krupka 1 - Bohosudov
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Členská schůze MAS Krajina srdce Borotín.
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Basketbal Sportovní gymnázium Pardubice.
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
VY_32_INOVACE_16_02 Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
Úvod Proč studovat informatiku?
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Partnerství m ě st Brno a Rennes. Partnerství m ě st Brno a Rennes : od r Prvotní motivace: „napravit Mnichov“ V letech 1990 – 2000 d ů raz kladen.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Roční období Název školy:
Úvod Proč studovat informatiku?
MG Vsetín vím,kam jít..
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
 Třídní učitelka, výchovná poradkyně  ÚP-poradenské středisko pro volbu povolání Dny otevřených dveří  Náš projektový.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 KRONIKA 3.C. Září - SPOLEČENSTVÍ RYBNÍKŮ.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Přijímací řízení 2016/2017.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Erasmus Slovensko - Nitra.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Vánoce VY_32_INOVACE_5A_15
Autor: Mgr. Radana Marelová
KALENDÁŘ.
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
KKOV M/01 Maturitní obor 4-letý – denní forma
Při technické univerzitě v Liberci
Přijímací řízení 2019.
Setkání kariérových poradců
Transkript prezentace:

Eva Jeníková, 3.A

 Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový den  Dny otev ř ených dve ř í …….

Každý rok na začátku září probíhá valení balvanu. Nový studenti se podílejí na valení balvanu ze školní budovy až před městskou radnici. Jsou doprovázeni studenty a vyučejícími a před radnicí přivítáni a představeni škole.

Každý rok v období Vánoc je v prvním patře před sborovnou ozdobený stromeček s přáníčky obyvatel Domova Maxov a ústavu sociální péče v Jabloneckých Pasekách.

Každoročně se studenti 4.ročníku a oktávy loučí maturitním plesem, který se obvykle koná v lednu nebo v únoru.

Kulturní akce Majáles se koná téměř každý rok v květnu. Akce se zůčastňují studenti Balvanu i Randovky. Na konci zábavného programu se vyhlásí král Majálesu.

Poslední den před svaťákem a odjezdem na letní kurzy, se loučí se školou oktáva a 4.ročník. Obvykle si přichystají nějaké překážky, přes které je nutné projít do školy.

Předposlední den školy se v městském divadle koná školní akademie. Program bývá obvykle bohatý a během něj jsou také uděleny ceny „Maxima“ pro nejlepší studenty naší školy.

Cílem této vzdělávací akce, která se koná v podzimním období, je setkání se zajímavými osobnostmi a tématy z různých oblastí vědy, kultury, sportu a komunální politiky.

Dny otevřených dveří jsou pro zájemce o studium na našem Gymnáziu. Konají se kažDý rok a jste zde seznamováni s podrobnostmi k přijímacímu řízení, s chodem školy, učebními plány a aktivitami.