 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Ječmen jarní sladovnický
Správní řízení při ukládání pokut za porušení zákonů
CO VENKOVSKÉ KNIHOVNY UMĚJÍ A MOHOU
Obsah prezentace 1.Co je RSS 2.Možnosti využití RSS 3.Popis systému cíleného doručování vědeckých a odborných článků 4.Ukázka systému 5.Závěr.
Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
Optimalizace zásob ŠKODA AUTO a.s..
Řízení informatiky a systémová integrace - IT583
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Věrnostní program.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Novinka 2005_ vícebarevné otisky - MCI. Barvy dělají život mnohem zajímavějším_.
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Výrobce toroidních komponentů značky
ESCH, postup práce Bc. Tomáš Milerski Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci.
REDAKČNÍ SYSTÉMY REDAKČNÍ SYSTÉMY aplikace určené k publikování informací na internetu redakční systémy používají on-line redakce, státní instituce,
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
První zkušenosti ze vstupu ČR do EÚ Dopady na energetiku a průmysl Pohled ERÚ konference AEM 14. a 15. září 2005 Praha Josef Fiřt - ERÚ.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Vinařství Kašík L.P Víno s tradicí. Úrodná půda, vinná réva, slunce, vinařovo srdce. To jsou již po staletí hodnoty,které tvoří jeden celek.
Oprávněný zákazník na liberalizovaném trhu s elektřinou v ČR
Trolejbusy: 14Tr.
Stav přípravy novelizace energetických zákonů a vyhlášek a účinnost užití energie v průmyslu Současný stav energetické legislativy v ČR Seminář AEM
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
Spotřebitel a jeho práva
„Kvalitnější zdravotní péče pro českou olympijskou reprezentaci“
40. Výročí naší školy 1974–2014.
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
Výzkum, vývoj a výroba palivových článků
Informace o životním prostředí ve veřejné správě Legislativní rámec problematiky, služby pro veřejnou správu česká informační agentura životního prostředí.
POTVRZENÍ O PŘIJETÍ OBJEDNÁVKY
Tomáš Julínek Reforma zdravotnictví. Základní charakteristiky ideových pohledů na zdravotnictví - duben 2001  Zvýraznění role občana  Zdravotnická zařízení.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
Údržba vozidel. Údržba vozidel Údržba vozidel Kontrola motorového oleje Kontrola chladící kapaliny Kontrola tlumičů Kontrola tlaku pneumatik Kontrola.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Cíle Metody a techniky Testování obalu. Cílem výzkumu obalu je zjistit: Aspekty užívání Vnímání obalu (identifika č ní síla) Nápadnost (rozlišovací síla)
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Trendy v ICT Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
GI(T) v Evropě - zkušenosti a výsledky českého zapojení v evropské „síti“ Ing. Eva PAUKNEROVÁ, CSc.
 asi 60 km od Olomouce  Středisková obec  Necelé 2000 obyvatel  Středisková knihovna  Obsluhuje 12 knihoven  1 pracovník profesionální  úvazek na.
Servisní prohlídky – druhy, úkony
Podnikatelské koncepce
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Michal Vondráček, Pavla Zadáková. Psychologické pohnutky Propagace Reklama Zkušenosti Módnost.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Preferenční kritéria při nákupu potravin Preferential factors affecting food purchases.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
REKLAMACE. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené, Janské.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
TISKOVÉ SETKÁNÍ ContiTrade Services s.r.o.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Marketingové nástroje Ing. Radka Johnová, Ph.D.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:
IAS 38 Nehmotná aktiva.
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN
Plán na zvýšení spokojenosti zákazníků Zvýšení spokojenosti zákazníků
Informace o společnosti Přehled společnosti
Transkript prezentace:

 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM

Spokojenost zákazníků  Rok: % spokojených zákazníků  Rok: % spokojených zákazníků  Rok: % spokojených zákazníků  Rok: % spokojených zákazníků  Rok: % spokojených zákazníků  Rok: % spokojených zákazníků

NOVINKY NEODOLATELNÉ CENY OLEJŮ AA kce NEODOLATELNÉ CENY je v plném proudu. Zájem řidičů dokazuje, že vyhlášené slevy skutečně padly na úrodnou půdu. Široký výběr značkových olejů v naší síti zaručuje zákazníkovi splnění výrobcem požadovaných vlastností i vysokou kvalitu. Naši mechanici jsou schopni vám poradit a vybrat ten správný typ oleje pro vaše vozidlo. Výměnu provádíme buď okamžitě nebo na základě objednání. Vždy podle potřeby zákazníka. Součástí výměny olejů je vždy i výměna olejového filtru.

WWW… •Najdete nás na internetových stránkách