Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„ Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Advertisements

ZAHRADY HANYZ s.r.o.
Autor: MIROSLAV MAJCHER
Stavba rodinného domu Projekt v MS Project.
Zabezpečení domu v naší nepřítomnosti
Popis budovy / místnosti
Dobrý den, vítejte ve firmě
Povinnosti provozovatelů zařízení s F-plyny
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Schůze společenství vlastníků Bochovská
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
Společnost ALPRO, spol. s r.o.byla založena v roce 1993.
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
24. Obsah katastru nemovitostí a jeho uspořádání
STAVEBNÍ SDRUŽENÍ NOPRE. Zaměřujeme se především na: stavby rodinných domů hrubé stavby zateplování budov omítky, fasády.... půdní vestavby a rekonstrukce.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Projekt Kvalita II: výsledky vzdělávání, vývoj školství v krajích.
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
NÍZKOENERGETICKÝ RODINNÝ DŮM Autor projektu: Petra Ondráčková Vedoucí projektu: Ing. Lucie Hladká Střední škola stavebních řemesel, Brno-Bosonohy.
Zahrady Milbe Vítejte na našich stránkách. Naše firma Vám nabízí: Návrhy a realizace automatických zavlažovacích systémů Návrhy a realizace zahrad Drobné.
Nabídková prezentace FACELIFT. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
NZÚ – BD návrh Programové schéma je navrženo na základě analýz účasti vlastníků BD v ZÚ 2009, rozložení zájmu o jednotlivé oblasti podpory, jejich.
Technické zhodnocení domu
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
IKON, s. r. o., Frýdek-Místek Web: Tel: Fax: Mobil: Kompletní.
NĚKTERÉ PRÁVNÍ FORMY SPOLUPRÁCE INVESTORA A DEVELOPERA
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Základní registr obyvatel
ADAPTACE NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ – HISTORIE LÉČEBNY
1. Poskytování informací komunikace mezi uchazečem a zadavatelem Dobrá praxe = Otevřenost 2 kvalita & množství forma a způsob uveřejňování a poskytování.
STAUN, s.r.o. stavebnictví stavební dozor.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, , Karlovy Vary Autor: MARIE KRAUSOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Natálka, Anička a Štěpánka
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Prodej rodiného domu v Líšné u Přerova 115. Rozloha pozemku je 1215m2 Rozloha pergoly je 11x14m2 Zastavěná plocha je 153m2 Obvodové zdi jsou vyzděné na.
Digitální učební materiál
Truhlářství – Martin Býma
Kubásková Petra Prezentace 5MB
1 Energetické posouzení současných staveb – projekt a realizace v kraji Ing. Petr Svítil, Tomáš Pavelka.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
STUŽKONOSKA 1- internát areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Zápis = tučně vyznačené
Oceňování věcných břemen OCMB David Slavata. Definice Věcné břemeno je právní vztah ze kterého vyplývá právo na určité plnění na straně jedné a povinnost.
Domov (bydlení).
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Shromáždění delegátů 2015 Projednání úvěrů na opravy bytových domů Pavel Hranáč Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23,
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Pasivní a nízkoenergetické domy (modely) Ekologické praktikum 9. ročník 2013.
- Návrhy a realizace interiérů - Netradiční dlažby - Návrhy zahrad a její realizace - Celoroční údržba zahrad - Kácení a řez ovocných stromů Tel.: 733.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV.
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Účel a přehled přestaveb budov
Bydlení a DPH.
8. řádná schůze - shromáždění vlastníků jednotek Společenství pro budovu Hugo – Biografy Barrandov úterý od 18:00 hodin.
Člen skupiny HAVEX 1.
Stolárska a nábytkárska činnosť
Důležité upozornění Na základě auditního zjištění, prosíme, upozorněte Externí prodejce na skutečnost uvedenou v Metodickém pokynu č. 12. Tento pokyn,
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Transkript prezentace:

Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„ Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„

Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„ Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„ Milé dámy, pokud váš zručný manžel či přítel nemá na určité práce z nejrůznějších důvodů čas, nebo jste samy a potřebujete pomocnou ruku, tak pro vás jsou určeny tyto řádky: • Provedu jakékoliv zámečnické práce v domě i na zahradě • Posekám trávu, opravím plot, seřídím dveře v pantech i zámcích • Natřu okna, dveře, okapy, ploty • Vybalím z krabice, smontuji a postavím nábytek • Pomůžu s návrhem zahrady, oplocení, domu • Co nezvládnu sám, provedu se smluvním partnerem – elektroinstalační práce, práce s plynovým rozvodem, kominické práce – zde zajistím návrhy, dokumentaci a realizaci v souladu s platnými předpisy Dále se zabývám vším, co spadá do těchto odvětví: • Stavební práce • Zahradní úpravy • Interiér a Exteriér • Řemeslné práce • Přírodní stavby z kamene (specializace) Jedná se o drobné i větší stavení úpravy v domě, v zahradě, kácení stromů, řezání dřeva motorovou pilou, přesun zeminy, výstavba zdí z kamene, výstavba teras. Dále jsem schopen zajistit drobné i větší řemeslné práce v domě i v exteriéru - nátěry, přestavbu nábytku, opravy sanitární vybavenosti, drobné elektrikářské jako jsou výměny svítidel, zásuvek, spínačů. Objednávky můžete provést následovně: •Telefonicky od 7:00 do 17:00 hodin • em •Písemně na výše uvedenou adresu BLECHA Antonín Novobranská 16 BRNO Tel: (+420) Objednávky můžete provést následovně: •Telefonicky od 7:00 do 17:00 hodin • em •Písemně na výše uvedenou adresu BLECHA Antonín Novobranská 16 BRNO Tel: (+420) (WWW)

Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„ Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„ Těším se na společnou spolupráci. (+420)