Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zahrady Milbe Vítejte na našich stránkách. Naše firma Vám nabízí: Návrhy a realizace automatických zavlažovacích systémů Návrhy a realizace zahrad Drobné.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zahrady Milbe Vítejte na našich stránkách. Naše firma Vám nabízí: Návrhy a realizace automatických zavlažovacích systémů Návrhy a realizace zahrad Drobné."— Transkript prezentace:

1 Zahrady Milbe Vítejte na našich stránkách

2 Naše firma Vám nabízí: Návrhy a realizace automatických zavlažovacích systémů Návrhy a realizace zahrad Drobné úpravy terénu Výsadbu stromů, keřů, rostlin a trávníků Péči o trávníky, keře a rostlinstvo

3 Automatický zavlažovací systém Zavlažovací systémy projektujeme a dodáváme od napojení na zdroj vody (vč. čerpadel, vodoměrů, tlakového spínání..) přes potrubní rozvody, ovládací jednotky až po koncové postřikovače. Instalujeme celosvětově ověřené komponenty značky RainBird. V případě zájmu se zajedeme podívat na vaši zahradu a navrhneme Vám nejúčinnější a cenově nejdostupnější řešení. Výhody vlastnictví automatického závlahového systému Mnoho lidí považuje za největší výhodu automatického závlahového systému to, že nemusí trávit svůj čas ručním postřikováním a přenášením hadice po celé zahradě. Jiní ji vidí v prodloužené životnosti rostlin a nižší spotřebě vody. Někteří tvrdí, že závlahový systém je jedna z nejlepších investic, které mohou na svém domě udělat, protože vzhled je klíčový faktor pro tržní hodnotu objektu.

4 Děkuje za Vaši návštěvu našich stránek, a v případě zájmu nás můžete kontaktovat na: Email: ZAHRADY.MILBE@seznam.cz nebo Mobil: 737 473 678


Stáhnout ppt "Zahrady Milbe Vítejte na našich stránkách. Naše firma Vám nabízí: Návrhy a realizace automatických zavlažovacích systémů Návrhy a realizace zahrad Drobné."

Podobné prezentace


Reklamy Google